jackobi Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 doliczyc prosze 4 osoby z falangi konin :) tez pojedziemy autobusem :) Link to post Share on other sites
Soman Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Proszę osoby kóre wpłaciły pieniądze a nie wysłały zgłoszenia o przysłanie go - potrzbujemy informacji nt. broni, umundurowania i wieku. Przypominam adres: zlot.tomaszowo@vp.pl Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 Uwaga !!! Prosze o okreslenie sie: - co z transportem autobusem z Zielonej do Tomaszowa??? ile osob jest chetnych i na ktora godzine ma byc podstawiony autobus??? -ile osob przyjezdza wlasmyn transportem tzn ile miejsc parkingowych bedzie potrzeba ??? -ile osob rezerwuje sobie miejsce w namiotach??? wystawiamy do waszej dyspozycji 3-5 NS ow reszta na wyznaczonym polu namiotowym. Link to post Share on other sites
kazik_ Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 osób jest około 20 (tak przynajmniej wynika z rozmów powyżej). autobus najlepiej na godzinę 16:45 i to tyle. chyba, że ktoś zgłosi veto Link to post Share on other sites
jackobi Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Falanga bedzie przed 15 jesli pociag sie nie wykolei :P ale oczywiscie jesli inne ekipy beda pozniej poczekamy na dworcu :] zapytam chlopakow i napiszemy czy nie skorzystalibysmy z waszych namiotow. Troche sprzetu bedziemy mieli a jeszcze ciagnac ze soba namioty moze byc maly problem :) Link to post Share on other sites
GRÓBY >KM< Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Międzyrzecz też jest za godziną 16.45 niech tak zostanie. Spotykamy się na głowny Dworcu w Zielonej Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 pytanie - czy są jeszcze miejsca w tym podstawionym transporcie z Zielonej do Tomaszowa ? z OPAS'u jakieś 7 - 10 osób by się pisało :wink: Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 Jest to stary autosan. Jak pamietam ma 34 miejsca. Jesli sie myle to prosze o korekte. O podobnej godzinie jest pks do zagania ale po wyzszych kosztach. Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 a z Żagania to jeszcze ok 15 km :wink: ale jednak chyba bedziemy mieć autka, jutro się okaże to dam znać pozdrawiam 8) Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 Z Zagania do Tomaszowa jest moze 7 km. UWAGA !!! Lista zostala juz zamknieta. Ledwo zmiescilismy sie w limicie miejsc. Serdecznie przepraszamy wszystkich spoznialskich oraz tych ktorym sie nie udalo i zapraszamy za rok. Moze uda sie nam powiekszyc wtedy liczbe uczestnikow przy zachowaniu jakosci zlotu (ktora wy ocenicie) i doprowadzimy do najwiekszej mobilizacji sil ASG w zachodniej Polsce. Probowalismy zaprosic ekipy z Niemiec i Czech ,ale odzewu brak. Osoby zalegajace z wplatami wpisowego prosimy o przygotowanie odliczonej gotowki do wplaty na miejscu. Transport busem z Zielonej nalezy oplacic u kierowcy. Dla osob niepelnoletnich przypominam o pisemnej zgodzie rodzicow/opiekunow. Zapoznajcie sie dokladnie z regulaminem aby potem nie bylo niedomowien.Na wypadek "W" podny zostanie w ostatniej chwili telefon kontaktowy do organizatorow ale uwaga: w Tomaszowie jest slaby zasieg !!! Link to post Share on other sites
jackobi Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Ja mam pytanko :] na dowod dopiero czekam ale 18 juz jest :] legitka szkolna wystarczy na potwierdzenie pelnoletniosci czy wziac ze soba powiedzmy paszport ??? Link to post Share on other sites
marco Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Ja w kwestii formalnej,synoptycy zapowiadają raczej pochmurna i deszczowa pogodę :evil: ,w zwiazku z tym pytanie :czy w razie deszczu zlot jest aktualny? Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 24, 2006 Author Report Share Posted May 24, 2006 Witam. Wolimy urzedowy dokument tozsamosci. Jesli chodzi o pogode, to zlot nie jest uzalezniony od warunkow atmosferycznych. Wojny tocza sie przeciez w kazdych warunkach. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Mam pytanko odnosnie namotow. Ile jest jeszcze miejsc i czy wogole sa jakies. Jesli sa to SGS oraz NoName by sie na te miejsca pisali. Mielismy wlasny 12 osobowy namiot jednak z przyczyn technicznych nie dojedzie na zlot :( Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 24, 2006 Author Report Share Posted May 24, 2006 Bardzo dobre i trafne pytanie. Nie moze byc zlotu bez problemow organizacyjnych i jak na razie wystawiono nas z NSami. Z obiecanych 6 doratlo 2. Co prawda do pietku jeszcze 2 dni ale nic nie wiadomo. W ostatecznosci sa przestronne i klimatyzowane tomaszowskie hangary.... A wiec wlasne namioty sa mile widziene ale sie nie martwcie jakos to bedzie !!! Link to post Share on other sites
jackobi Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Ja mam szczera nadzieje, ze do jutro dojada zamowione przez nas kulki. Powinny byc juz dzisiaj. Gdyby co mam nadzieje, ze gracze beda mieli jakis zapas zeby odsprzedac. :) Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 24, 2006 Author Report Share Posted May 24, 2006 Cos sie znajdzie, zapas mam zawsze. A jak sie skonczy amunicja to saperki w dlon i za ojczyzne... Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Czy w samym Tomaszowie jest jakiś spożywczak czu cuś w ten deseń, czy trzeba brać zaopatrzenie na cały zlot ze sobą :roll: :?: Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 Jest sklep czynny do poznych godzin i jest nawet bar. Co prawda jest to wioska na koncu swiata, ale cywilizacja tam juz dotarla,psy dupami nie szczekaja, wrony petli do zawracania nie maja, a asfaltu tez nie zwijaja na noc.... Link to post Share on other sites
evelyn_a Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Ja w kwestii formalnej' date='synoptycy zapowiadają raczej pochmurna i deszczowa pogodę :evil: ,w zwiazku z tym pytanie :czy w razie deszczu zlot jest aktualny?[/quote'] :lol: :lol: :lol: Weż sobie kalosze i sztormiaka :twisted: Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 Przypominam bus na pkp godz 1700. Do zobaczenia w Tomaszowie. Mam nadzieje ze jutro o tej porze bedziemy siedziec przy ognisku, pic piwko i sie fraternizowac. Jutro rano wyruszamy juz cale ekipa w teran a wiec przed zlotem juz nic nie odpisze. Uwazam temat za zamkniety. Czekam na wasze opinie, sugestie i wnioski o tym jak bylo w osobnych temacie. Prosze o zamkniecie tego tematu !!! Link to post Share on other sites
QBS Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Dobrej zabawy! Szkoda, że nie udało mi się przyjechać :cry: Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Nooo panowie... ale pogoda to nam raczej psikusa zrobila bo caly week ma padać :? :? :? Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Wiesz jak pięknie wyglądaja tamtejsze lasy w i po deszczu? Link to post Share on other sites
piter212 Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 z pogodą nie było tak źle. Dziękuje w imieniu JEŻ-Żagań za dobra zabawę w czasie zlotu :) . zabawa była przednia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts