Cyrek Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Witam!! Szukalem czegos na temat tych: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1086 gogli, ale nic nie znalazlem. Moze ktorys z posiadaczy wypowie sie na ich temat Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Trzeba przyznać że pożądnie wyglądają Zobacz tu http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/inde...ic=45950&hl=3mm Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Mi to wygląda na jakąś kopię ESS NVG Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Mi to wygląda na jakąś kopię ESS NVG Bo tymze sa ;) Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Chodzi mi glownie o wytrzymalosc szybki. Myslicie, ze bedzie podobna jak u ESS (rowniez poliweglan grubosc 3mm) Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Co masz na myśli pisząć wytrzymałość szybki? AEGa napewno wytrzyma, zresztą jak masz takie pytanka do zadzwoń do machinegun i napisz tu jaką dostąłeś odpowiedz :wink: Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Chodzi mi glownie o wytrzymalosc szybki. Myslicie, ze bedzie podobna jak u ESS (rowniez poliweglan grubosc 3mm) A czytałes opis z MG ? Czy tylko fote obejrzałeś :ściana: "Dzięki grubej, 3mm szybce z poliwęglanu zapewniają najwyzszy poziom bezpieczeństwa podczas gry." Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Wierzysz we wszystko co sklepy pisza?? Skoro mam juz wydac niemala kase to wolalbym sie upewnic co do jakosci produktu. Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 To co, kupił to ktoś? Też się do nich przymierzam. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 widziałem te gogle;) nie są najlepiej wykonane, wręcz tak sobie. nie leiej dołożyć i wziąść normalne ESS NVG? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 nie leiej dołożyć i wziąść normalne ESS NVG? Ano lepiej, bo wiesz, ze placisz za na prawde dobre gogle renomowanej firmy. Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 tyle ze w ess'ach słyszałem ze szybki od wewnątrz mają tendencję do takiego łuszczenia sie, jakby z nich cos zchodziło... ja generalnie zawsze i wszedzie moge polecic bolle x800 :) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 nie leiej dołożyć i wziąść normalne ESS NVG? Ano lepiej, bo wiesz, ze placisz za na prawde dobre gogle renomowanej firmy. ja to wiem, bo mam 8) Quote Link to post Share on other sites
ReMeK Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Mozna dostac bolle x800 w tej cenie 8) [ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 ] Mozna dostac bolle x800 w tej cenie 8) tych z z GP Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Podobają mi się. Noszę okulary i nie wiem czy się mi zmieszczą w tych goglach. Te gogle parują? Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 (edited) przyczepiłeś się? wychodzi na to, że to jeden z mądrzejszych użytkowników forum, którzy użyli opcji "szukaj"... co za lamerstwo... nabiłeś już sobie posta? dodatkowe przedłużenie ? Pasti: Teraz w tej cenie dostaniesz prawdziwe "Gogle USMC" są to kopie ESS NVG Profile. na allegro za 100zł masz oryginały (czasami) głównie cena to ok 180zł. jednakże w odpowiedzi na twoje pytanie to a)tak okulary się zmieszczą (chodź jeżeli masz niewiadomo jakie binokle to może być problem. b)nie wiem. nie sprawdzałem. można użyć jakiegoś preparatu samochodowego i przestaną zapewne. jednak naprawdę polecam oryginały mam nadzieję, że rozwiałem twoje wąpliwości Edited December 23, 2007 by Flame Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Miałem, używałem, nie narzekałem. Dość solidnie wykonane, trochę parowały ale po oderwaniu tej "pianki" na górze i dole wszystko było ok. Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Podchodził bym do nich ze sporą dawką nieufności. Przedwczoraj w nocy na strzelance, przy -5 C takie same gogle oberwały z około 15 metrów i szybka pękła w połowie. Replika miała ok. 330 fps na kulkach 0,25. Były naprawdę mało używane. Warto dołożyć do oryginalnych ESS, tak będzie bezpieczniej. Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Jednemu z moich kolegów szybka pękła na pół przy nakładaniu gogli na hełm. Kup albo oryginalne ESS albo Bolle. Quote Link to post Share on other sites
YodaSan Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Mam te gogle i wytrzymały atak kulek z repliki 420 fps z odległości 2m. Jednak nie polecam bo są słabo wykonane [ plastik na paskach ten od regulacji bardzo często pęka w wielu miejscach] oraz szybko rysują się. Okularki uvex X-one wejdą pod gogle, właśnie sprawdzałem ;] Quote Link to post Share on other sites
mozzart Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Dla okularnikow z duzymi (a raczej szerokimi...) oprawkami polecam ESS LandOps które dostaniemy obecnie w takiej samej cenie jak model NVG. Sam używam, moje oprawki w NVG sie nie miesciły ale na Land Opsach nie miałem żadnych problemów. Obowiązkowo zdzieramy jednak pianke na otworach wentylacyjnych które rozmieszczone są dookoła googli! Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 przyczepiłeś się? wychodzi na to, że to jeden z mądrzejszych użytkowników forum, którzy użyli opcji "szukaj"... co za lamerstwo... nabiłeś już sobie posta? dodatkowe przedłużenie ? Pasti: Teraz w tej cenie dostaniesz prawdziwe "Gogle USMC" są to kopie ESS NVG Profile. na allegro za 100zł masz oryginały (czasami) głównie cena to ok 180zł. jednakże w odpowiedzi na twoje pytanie to a)tak okulary się zmieszczą (chodź jeżeli masz niewiadomo jakie binokle to może być problem. b)nie wiem. nie sprawdzałem. można użyć jakiegoś preparatu samochodowego i przestaną zapewne. jednak naprawdę polecam oryginały mam nadzieję, że rozwiałem twoje wąpliwości Dzięki. A tak wygladają moje binokle: http://images34.fotosik.pl/125/8d5f63d04a8a00b0med.jpg ;-) Znalazłem cosik takiego: http://allegro.pl/item303545571__gogle_us_...niej_nowa_.html To jest to? Te oryginale co USMC używa? pozdrawiam Pasti Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Tak, tyle, że na aukcji jest sama szybka :F Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 OMG :-F alem sierota niezauważył :-F . Dzięki. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts