Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gogle USMC G&P

Recommended Posts

Chodzi mi glownie o wytrzymalosc szybki. Myslicie, ze bedzie podobna jak u ESS (rowniez poliweglan grubosc 3mm)

A czytałes opis z MG ? Czy tylko fote obejrzałeś :ściana:

"Dzięki grubej, 3mm szybce z poliwęglanu zapewniają najwyzszy poziom bezpieczeństwa podczas gry."

Pozdrawiam :)

• 1 month later...
  • 1 year later...

przyczepiłeś się? wychodzi na to, że to jeden z mądrzejszych użytkowników forum, którzy użyli opcji "szukaj"...

co za lamerstwo... nabiłeś już sobie posta? dodatkowe przedłużenie ?

Pasti: Teraz w tej cenie dostaniesz prawdziwe "Gogle USMC"

są to kopie ESS NVG Profile. na allegro za 100zł masz oryginały (czasami) głównie cena to ok 180zł. jednakże w odpowiedzi na twoje pytanie to

a)tak okulary się zmieszczą (chodź jeżeli masz niewiadomo jakie binokle to może być problem.

b)nie wiem. nie sprawdzałem. można użyć jakiegoś preparatu samochodowego i przestaną zapewne. jednak naprawdę polecam oryginały

mam nadzieję, że rozwiałem twoje wąpliwości

Edited by Flame

Podchodził bym do nich ze sporą dawką nieufności. Przedwczoraj w nocy na strzelance, przy -5 C takie same gogle oberwały z około 15 metrów i szybka pękła w połowie. Replika miała ok. 330 fps na kulkach 0,25. Były naprawdę mało używane. Warto dołożyć do oryginalnych ESS, tak będzie bezpieczniej.

Mam te gogle i wytrzymały atak kulek z repliki 420 fps z odległości 2m. Jednak nie polecam bo są słabo wykonane [ plastik na paskach ten od regulacji bardzo często pęka w wielu miejscach] oraz szybko rysują się. Okularki uvex X-one wejdą pod gogle, właśnie sprawdzałem ;]

Dla okularnikow z duzymi (a raczej szerokimi...) oprawkami polecam ESS LandOps które dostaniemy obecnie w takiej samej cenie jak model NVG. Sam używam, moje oprawki w NVG sie nie miesciły ale na Land Opsach nie miałem żadnych problemów. Obowiązkowo zdzieramy jednak pianke na otworach wentylacyjnych które rozmieszczone są dookoła googli!

• 5 weeks later...

przyczepiłeś się? wychodzi na to, że to jeden z mądrzejszych użytkowników forum, którzy użyli opcji "szukaj"...

co za lamerstwo... nabiłeś już sobie posta? dodatkowe przedłużenie ?

Pasti: Teraz w tej cenie dostaniesz prawdziwe "Gogle USMC"

są to kopie ESS NVG Profile. na allegro za 100zł masz oryginały (czasami) głównie cena to ok 180zł. jednakże w odpowiedzi na twoje pytanie to

a)tak okulary się zmieszczą (chodź jeżeli masz niewiadomo jakie binokle to może być problem.

b)nie wiem. nie sprawdzałem. można użyć jakiegoś preparatu samochodowego i przestaną zapewne. jednak naprawdę polecam oryginały

mam nadzieję, że rozwiałem twoje wąpliwości

Dzięki. A tak wygladają moje binokle: http://images34.fotosik.pl/125/8d5f63d04a8a00b0med.jpg ;-) Znalazłem cosik takiego: http://allegro.pl/item303545571__gogle_us_...niej_nowa_.html

To jest to? Te oryginale co USMC używa?

pozdrawiam Pasti