madmax Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Witam Zacznę od tego że za bardzo nie wiedziałem gdzie te topic umieścić :D Czy moglibyście zapodać link albo numer do jakiegoś biura które organizuje 2-3 tygodniowe obozy survivalowe, w Polsce albo za granicą (raczej u jakiś sąsiadów, nie daleko np. Słowacja). Co najważniejsze musi to być obóz dla młodzieży tzn. tych którzy nie skączyli 18 lat. :D Jeżeli chodzi o poziom, to nie jakaś ekstrema gdzie wrzucają na tydzień do bagna i każą łowić ryby leżąc w tym bagnie, aby potem zjeść je surowe. Ale z drugiej strony żeby nie było tak że siedzi się w obozie a wieczorkiem rozpala ognisko. Może kiedyś byliście na jakimś dobrym obozie tego typu albo wysyłaliście swoje dzieci... :D Z góry dziękuje. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Ryan1944 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Przyłanczam się do prośby, moja matka z ojcem zawsze chcieli mnie wysłać na kolonie, a ja nie chciałem i nie jechałem, ale na wakacje w tym roku z chęcią pojechałbym na taki obóz! pozdr Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 SKOŃCZYLI i PRZYŁĄCZAM... Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 LINKOR 1 LINKOR 2 LINKOR 3 :roll: Quote Link to post Share on other sites
Jodi Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Osobiście polecam ten obóz na którym byłem osobiście http://potris.pl/serpelice.html Praktycznie zero siedzenia na dupie - cały czas coś robisz. Postrzelać się można bezproblemu. Zakwaterowanie bardzo fajne domki 2,3,4,5 pokojowe z węzłami sanitarnymi (w częsci z prysznicami w części bez) Ośrodek nad samym Bugiem. W programie paintball (myśle, że dałoby się namówić na asg - sprzęta własny) Ja wybieram się na 3 turnus - może się spotkamy 8) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Zakwaterowanie bardzo fajne domki 2,3,4,5 pokojowe z węzłami sanitarnymi (w częsci z prysznicami w części bez Woooow SURVIVAL pełną gębą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 " restauracja, kawiarnia, świetlice, sala do tenisa stołowego, sale telewizyjne, boiska, plac zabaw" taaa... :) Quote Link to post Share on other sites
Maku89 Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Madmax chyba czegoś takiego szukałeś. Kliknij tu! U dołu strony są linki do tekstów w wordzie z informacją o obozie i kartą zgłoszeniową. Musisz mieć przynajmniej ukończone 16 lat (od 16 lat za zgodą rodziców) i zaświadczenie od lekarza o dobrym stanie zdrowia (no i oczywiscie kasę na wyjazd :wink:). BTW - Sam się tam wybieram. Quote Link to post Share on other sites
S4per Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 jest jeszcze coś takiego jak kompas.pl (tak..za tanio nie jest ale polecam) obóz survivalowy,survivalowy 2 stopnia (HARDCORE), obóz militarny (drogi ale na czas obozu dostajesz elektryka mp5 TM) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 I wyszło na to, że gromiaki maja najtańszą ofertę. Widać kto robi dla kasy a kto dla pasji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts