Jump to content

Recommended Posts

Posted

wie ktos może gdzie mozna dostac "naddupnik" sory za nazwe ale nie wiem jak to fachowo sie nazywa (chodzi mi o tą torbe którą przypina sie do kamizelki z tyłu) nie koniecznie kontraktowa. w miare mozliwosci linki a jesli nie to cena i wogole jak to sie nazywa. Jeśli temat był to prosze o usuniecie

Posted

Z tymże waistpack to nie to samo co buttpack. Biorąc pod uwagę oferty z Allegro, panuje tam takie rozeznanie, że waistpack jest elementem Molle a buttpack-cargo Alice. Z tąd różnice w mocowaniu. Ale jak się uprzeć to waistpacka można nosić na pasie (ja czasem stosuje taki wariant). Za to cargo nijak do Molle nie przyczepi (chyba, żeby kombinować z tymi Malice clipami czy coś).

Posted
takie cos tez sobie mozna przypiac
Tja, a na to dwie ładownice od SAWa (akurat dwie wejda), albo przykleić kolejne takie pudło, albo dwa (jedno na drugim), pod spodem pare pouchy na magi. Całkiem niezły kombajn da sie z tego zrobic :)
  • 2 months later...
Posted

sorki że odgrzewam stary temat, ale niechcę mi się zakładać nowego ;)

Czy tej cargo z systemu MOLLE będzie pasować do kamizelki LBV-E? Generalnie wiem że buttpack MOLLE to model identyczny z cargo z oporządzenia IIFS, czyli powinien pasować, ale wolę się upewnić ;)

• 2 weeks later...
  • 2 years later...
Posted

A po co? Przecież lepiej, że napisał tutaj, zamiast walnąć nowy, niepotrzebny wątek.

Ja nie rozumiem ludzie co wy macie z tymi łopatami - jest to sensowna szydera, gdyby na przykład koleś odpowiedział na zadane w wątku pytanie sprzed 3 lat. A on po prostu użył szukajki i zadał swoje pytanie w tym wątku zamiast tworzyć nowy, w którym jak zwykle przeczytałby tylko "użyj szukajki, wszystko jest na forum: :-/