Foka Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Ludzie, coście się tak przyczepili Na prawdę nie rozumiesz? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Na prawdę nie rozumiesz? :roll: Rozumiem, tyle że naprawdę nie chce jej kupić ;-) Quote Link to post Share on other sites
michal42113 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Czy spat lub inne polskie jednostki AT używają kamizelek Eagle TAC-V1-N-A??? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Jedynymi jednostkami które używały kamizelek TAC-V Eagle'a o ile pamiętam był GROM i V wydział ABW. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 http://www.rangershop.pl/projector.php?product=4211 Czy ten kombinezon jest warty uwagi? nie wyglada na taki jak z serii swiecacych jak psie jaja Dołączam sie do pytania i wysuwam własne. Czy ten kombinezon jest wart swej ceny?? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 5tka byłej ABW chyba nadal swojego camo i ciemno zielonych... (...) GROM granatowe. Vtka używa teraz granatowych kombinezonów, GROM granatowych, czarnych, szarych i zielonych. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Dołączam sie do pytania i wysuwam własne. Czy ten kombinezon jest wart swej ceny?? Renomowanej firmy miltec... :strach: Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Grunt to dobra ściema :lol: Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Jaka ściema.Miltec robi najlepsze podróby pod słońcem... Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Dołączam sie do pytania i wysuwam własne. Czy ten kombinezon jest wart swej ceny?? nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to dokładnie ten sam kombi... albo prawie ten sam. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Żeś kurde Hop zastartował :) Quote Link to post Share on other sites
starszy szeregowy Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 to ja małego OT strzele.... wiecie może szanowni Panowie,gdzie można dostać/zamówić/uszyć Urban Flecktarn(pospolicie "plamiak")? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 allegro np. http://www.allegro.pl/item185226557_kombin...nal_.html#photo lub http://www.allegro.pl/item186851953_policj...miak.html#photo Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Choć z tego co wiem większość oddziałów przerzuca sie na czarne. Nie lepiej taki kupić? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Plamiaki już daaawno wyszły z użycia, teraz wychodzą już granatowe AT2 i wchodzą czarne AT3, więc tylko w połowie masz rację ;) Quote Link to post Share on other sites
stilian Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 zadam konkretne pytanie dla tych którzy zamawiali czarny kombinezon na strojemoro.pl Ile czekaliście na kombinezon i przede wszystkim ile taka sztuka kosztuje ?? :lol: Chciałbym sobie zamówić jakiś ale dwuczęściowy niezbyt za mną przemawia, a poza tym 65% Poliestru to już widze że bede w tym robił za...tarcze słoneczną ?? :-F Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) No więc tak. Zamówiłem wersję standard, czyli tą za 110 zł. Podałem wszytski e wymagane wymiary, zapłaciłem i czekałem... czekałem... czekałem... I po pięciu ( w tym 4 produkcji) tygodniach doszły (dla mnie i kumpla). Wrażenia; Całkiem ładnie uszyte... tyle, że napisałem, żeby zrobili trochę miejsca na ciuchy na zime (sweter, polar itd), a oni zrobili mi miejsca na kurtkę puchową :???: W sumie... od pasa w dół uszyte perfect, ale góra? Troche fuszery jest, np. chcąc otworzyć kieszeń oderwał się rzep. :wink: Generalna zasada jest taka, że po otrzymaniu kombinezomu od razu przymierz i odeślij na poprawki, albo do zaprzyjaźnionego krawca (jak ja :twisted: ). Co do pomysłu tarczy słonecznej. Mialem przyjemnośc stać w nim wraz z kumplem na pokazie przez kilka godzin i gorąco było mi tylko pod kamizelką taktyczną i kominiarką. Wygodny jest nie powiem ;) Ogólnie za tą cenę to jest dobrze uszyty, choć poprawki są konieczne od razu. Szczerze... Nie wiem jak wygląda sprawa z wersją deluxe, ale mniemam, że lepiej. :poddanie: Edited May 15, 2007 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
stilian Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 A no to sie opłaca jak za 120 zł dostajemy kombinezon wg. własnego uznania :) Tylko czas oczekiwania straszy :P A w wersji standart są jakieś kieszenie czy trzeba dopłacać?? Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Dwie na piersi i dwie normalne przy pasie. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 http://allegro.pl/item197202523__kombinezo...w_plamiak_.html Plamiak dość tanio jak na razie.. ;) http://allegro.pl/item198179231_kombinezon...ny_kermel_.html Ciekawostka, zastanawia mnie ta cena :D Quote Link to post Share on other sites
leewan666 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 O tym materiale nie słyszałem, (trzeba pogrzebać) ale cena no... Wszystko zależy od tego czego szukamy, oryginalny nowy (jeśli masz dojście) AT2 kosztuje w granicach 500-600zł. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 oryginalny nowy (jeśli masz dojście) AT2 kosztuje w granicach 500-600złMasz słabe dojścia. Kupiłem i pomogłem kupić kilku osobom po 200 ;) (uprzedzam pytania - już nie mam takiej możliwości) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ta, niestety cos AT2 ostatnio ciezko dostac w normalnych rozmiarach :( Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) A czy ktoś może mi udzielić odpowiedzi na pytanie, czy któraś z jednostek AT uŻywa M4 w Polsce?? Edited November 29, 2007 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Nie. Jeszcze... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts