Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Borne Sulinowo/Kłomino 18-20.08.2006 Dyskusja

Recommended Posts

Xie to pewnie przez niedobory kebabu w organizmie.

Ciekawe czy w Borne go mają ? Wiesz taki w bułce z grilla i z serem.

O Jezuuuuuuu..... aaaaaaaaaaaaaaaaa..........

zdecydowanie to niedobór Kebabu.... musimy to nadrobić :wink:

Matko jedyna! ... Xie, jak ty z nimi wszystkimi wytrzymujesz... toć to banda wyposzczonych samców!...
Ja sama nie wiem... może się jeszcze łudzę że wśród tych wrednych, obleśnych, niewyżytych samców kryje się jakiś mężczyzna-ideał? :D

(tiaaa... już sobie wyobrażam te wasze salwy śmiechu przed ekranami :roll: :wink: )

[ Dodano: Pią Sie 04, 2006 10:55 am ]

heh... reszty bredni staram się nie czytać.... tylko wiesz Wraith: masz bład w jednym :wink: wyrazie :P

znajdź i popraw :D a wogóle to nie wiem jak możesz używac takich wyrazów na tak przyzwoitym forum :wink:

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Z tego miejsca chciałbym przeprosić wszystkich rebeliantów, bo apropo klątw to przy mnie niewiarygodnie szybko kończą się baterie w AEGach...

Ale to nic wielkiego, natomiast jeśli chodzi o ciężkie klątwy jak ta Pasoo'a to doszły mnie słuchy, że "lewatywa dobra jest na wszystko" , a już napewno niezaszkodzi - profilaktycznie.

hej Wraith pssst.. bukk

Zdrówka,

Fajek,4th ID

Xie to pewnie przez niedobory kebabu w organizmie.

Ciekawe czy w Borne go mają ? Wiesz taki w bułce z grilla i z serem.

O Jezuuuuuuu..... aaaaaaaaaaaaaaaaa..........

zdecydowanie to niedobór Kebabu.... musimy to nadrobić :wink:

Teraz mówisz jak biała kobieta.

Ale jak to niebezpiecznie? Znaczy się, że co? To... to... to niebezpiecznie będzie? Czyli jak? Bo przecież... To tak można? Ale... No kurcze... Hmmm... Ale ze kawa? I ta... ta... ta zagroda? Bo gdyby... hmmm... O jaaaa... Hmmm już chyba rozumiem... Czyli, że ta Pani mi jednak da lizaka? To hmmm... To może ja jej w tym roku pokaze dupe... Hmm... Ale cholercia... Tak jakoś mi to nie pasuje... Bo gdyby to było inaczej... Ale to znowu? Kurcze... Pomyślałem sobie, że może by to inaczej trochę... Hmmm Xie, co myślisz? Miedza bo tak właściwie to inaczej miało być... Hmmm... I to teraz już?

Ale jak to niebezpiecznie? Znaczy się, że co? To... to... to niebezpiecznie będzie? Czyli jak? Bo przecież... To tak można? Ale... No kurcze... Hmmm... Ale ze kawa? I ta... ta... ta zagroda? Bo gdyby... hmmm... O jaaaa... Hmmm już chyba rozumiem... Czyli, że ta Pani mi jednak da lizaka? To hmmm... To może ja jej w tym roku pokaze dupe... Hmm... Ale cholercia... Tak jakoś mi to nie pasuje... Bo gdyby to było inaczej... Ale to znowu? Kurcze... Pomyślałem sobie, że może by to inaczej trochę... Hmmm Xie, co myślisz? Miedza bo tak właściwie to inaczej miało być... Hmmm... I to teraz już?

Nie pier.... tylko szykuj wazelinke.

Wracając do Zlotu...

Przeczytałem w prasie artykuł o poradzieckim miasteczku obok Kłomina (12 km od Bornego) - a więc miejsca Zlotu ASG, który poruszył temat licznych żmij żyjących w tamtych terenach (nie tylko zygzakowatych ale i "importowanych" - podobno jakiś debil wywalił na pobliski śmietnik kilka sztuk żmij czarnych i czerwonych, a w tym roku był ich drugi wylęg.)

Nie wiem czy mam to traktować jak kaczke dziennikarską ?

P.S. Niech Allah prowadzi nas przeciwko niewiernym - rebel :-)

eeee.... Mój Słońca Promyku... Tyrano-QBS mi nie pozwala... ;( ale jak coś to do mnie nie szczelajcie, tylko porwijcie na kebab...

mam nadzieję że z normalnego mięsa.....a nie z:

licznych żmij żyjących w tamtych terenach (nie tylko zygzakowatych ale i "importowanych" - podobno jakiś debil wywalił na pobliski śmietnik kilka sztuk żmij czarnych i czerwonych, a w tym roku był ich drugi wylęg
:roll: