Xie Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Xie to pewnie przez niedobory kebabu w organizmie.Ciekawe czy w Borne go mają ? Wiesz taki w bułce z grilla i z serem. O Jezuuuuuuu..... aaaaaaaaaaaaaaaaa..........zdecydowanie to niedobór Kebabu.... musimy to nadrobić :wink: Matko jedyna! ... Xie, jak ty z nimi wszystkimi wytrzymujesz... toć to banda wyposzczonych samców!...Ja sama nie wiem... może się jeszcze łudzę że wśród tych wrednych, obleśnych, niewyżytych samców kryje się jakiś mężczyzna-ideał? :D(tiaaa... już sobie wyobrażam te wasze salwy śmiechu przed ekranami :roll: :wink: ) [ Dodano: Pią Sie 04, 2006 10:55 am ] heh... reszty bredni staram się nie czytać.... tylko wiesz Wraith: masz bład w jednym :wink: wyrazie :P znajdź i popraw :D a wogóle to nie wiem jak możesz używac takich wyrazów na tak przyzwoitym forum :wink: Quote Link to post Share on other sites
Fajek Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Z tego miejsca chciałbym przeprosić wszystkich rebeliantów, bo apropo klątw to przy mnie niewiarygodnie szybko kończą się baterie w AEGach... Ale to nic wielkiego, natomiast jeśli chodzi o ciężkie klątwy jak ta Pasoo'a to doszły mnie słuchy, że "lewatywa dobra jest na wszystko" , a już napewno niezaszkodzi - profilaktycznie. hej Wraith pssst.. bukk Zdrówka, Fajek,4th ID Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Xie to pewnie przez niedobory kebabu w organizmie.Ciekawe czy w Borne go mają ? Wiesz taki w bułce z grilla i z serem. O Jezuuuuuuu..... aaaaaaaaaaaaaaaaa..........zdecydowanie to niedobór Kebabu.... musimy to nadrobić :wink: Teraz mówisz jak biała kobieta. Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Napisalem z bledem by mnie cenzura nie scignela... Znowu zaczyna sie tysiacstronicowe pitolenie w tym temacie :P Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Bo to zlot towarzyski 8) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Nawet jeśli towarzystwo jak z zakładu... Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Inaczej bylo by nudno :wink: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 A niebezpiecznie się robi jak się swawolna kompanija nudzi... Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Niebezpiecznie to będzie od czwartku ;) Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Ale jak to niebezpiecznie? Znaczy się, że co? To... to... to niebezpiecznie będzie? Czyli jak? Bo przecież... To tak można? Ale... No kurcze... Hmmm... Ale ze kawa? I ta... ta... ta zagroda? Bo gdyby... hmmm... O jaaaa... Hmmm już chyba rozumiem... Czyli, że ta Pani mi jednak da lizaka? To hmmm... To może ja jej w tym roku pokaze dupe... Hmm... Ale cholercia... Tak jakoś mi to nie pasuje... Bo gdyby to było inaczej... Ale to znowu? Kurcze... Pomyślałem sobie, że może by to inaczej trochę... Hmmm Xie, co myślisz? Miedza bo tak właściwie to inaczej miało być... Hmmm... I to teraz już? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Ale jak to niebezpiecznie? Znaczy się, że co? To... to... to niebezpiecznie będzie? Czyli jak? Bo przecież... To tak można? Ale... No kurcze... Hmmm... Ale ze kawa? I ta... ta... ta zagroda? Bo gdyby... hmmm... O jaaaa... Hmmm już chyba rozumiem... Czyli, że ta Pani mi jednak da lizaka? To hmmm... To może ja jej w tym roku pokaze dupe... Hmm... Ale cholercia... Tak jakoś mi to nie pasuje... Bo gdyby to było inaczej... Ale to znowu? Kurcze... Pomyślałem sobie, że może by to inaczej trochę... Hmmm Xie, co myślisz? Miedza bo tak właściwie to inaczej miało być... Hmmm... I to teraz już? Nie pier.... tylko szykuj wazelinke. Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Wlasnie Bot :P :** Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Cybul, Ty się szykuj na atak na kuchnię. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Cybul, Ty się szykuj na atak na kuchnię. Kuchnie mozna uznac juz w tym momencie za zdobyta :) Quote Link to post Share on other sites
wojaktomek Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Wracając do Zlotu... Przeczytałem w prasie artykuł o poradzieckim miasteczku obok Kłomina (12 km od Bornego) - a więc miejsca Zlotu ASG, który poruszył temat licznych żmij żyjących w tamtych terenach (nie tylko zygzakowatych ale i "importowanych" - podobno jakiś debil wywalił na pobliski śmietnik kilka sztuk żmij czarnych i czerwonych, a w tym roku był ich drugi wylęg.) Nie wiem czy mam to traktować jak kaczke dziennikarską ? P.S. Niech Allah prowadzi nas przeciwko niewiernym - rebel :-) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Poczekam, aż któraś mnie ugryzie. Znając moje zafajdane szczęście to trafię na zezowatą i bez kłów. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 Szczerze mówiąc nigdy żadnej tam nie spotkałem i pierwszy raz słyszę o takim zagrożeniu, co nie znaczy jednak że ich tam nie ma. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 "Ciężki karabin wyborowy Barret 0.50 - M85a1" - czy kiedykolwiek zobaczymy go w Polsce. Jak dobrze poszukasz to zobaczysz :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Szczerze mówiąc nigdy żadnej tam nie spotkałem i pierwszy raz słyszę o takim zagrożeniu, co nie znaczy jednak że ich tam nie ma.To jest jak z mendami - niby nie widać a są. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Z tym barrettem wyszło prawie jak z tymi żmijami :) niby nie ma a są .. albo siakoś tak odwrotnie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Łapiemy gady w worek i do występu 'parasolowego' Bota dodajemy zaklinanie węża czterema literami... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 A potem będziemy się pytać - czyj to gad. Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Teraz mówisz jak biała kobieta.Kali jeść krowa?khm... khm.. Xie jeść kababa? :D [ Dodano: Pon Sie 07, 2006 9:32 am ] Hmmm Xie, co myślisz?khm.. że co niby robię? :wink: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Dobra Xie jeść kebab, zła Xie nie jeść kebab. Ogólnie kwiecie lotosu powinnaś zdecydować się na stronę arabską. Beżowi robią zawsze lepszy kebab. Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 eeee.... Mój Słońca Promyku... Tyrano-QBS mi nie pozwala... ;( ale jak coś to do mnie nie szczelajcie, tylko porwijcie na kebab... mam nadzieję że z normalnego mięsa.....a nie z: licznych żmij żyjących w tamtych terenach (nie tylko zygzakowatych ale i "importowanych" - podobno jakiś debil wywalił na pobliski śmietnik kilka sztuk żmij czarnych i czerwonych, a w tym roku był ich drugi wylęg :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts