Mycha_SPAT Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Sebas bo się naprosisz i zostaniesz zagrzebany. A ja nie bede mogla brata obronic ;( No coz, praca to praca, samochod musze splacic :/ Quote Link to post Share on other sites
capri Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 No cóż SEbas, pozostaje mi chyba jedynie przeprosić za moją mazowiecką gwarę ;) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Capri nie przepraszaj zrobimy mu na jeźdźca... germańskiego oprawcę. Nasi przyjaciele już czekają .... hehehe. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ty nie masz przyjaciół... ;) Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Przyjaciół on ma potężnych. Moc jego sprzymierzeńcem jest... hmm. ;) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ty nie masz przyjaciół... ;)Trzy ci w cztery jak mawiają Polacy. I co z tego, że nie mam. Zdziwiłbym się gdybym miał. Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Przyjaciół on ma potężnych. Moc jego sprzymierzeńcem jest... hmm. ;) Hehe, po stronie US Army tylko z takim szpejem. Imperium musi trzymac ze swoimi :] Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Chciałabyś. Wszyscy wiedzą, że to Saddam i Osama stworzyli Imperium Zła. On jest nasz... nasz skarb. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 8, 2006 Author Report Share Posted August 8, 2006 No cóż SEbas, pozostaje mi chyba jedynie przeprosić za moją mazowiecką gwarę ;) Dzięki, ale już kumpel obiecał, że zajrzy :wink: Quote Link to post Share on other sites
capri Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Spox :) Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Chciałabyś. Wszyscy wiedzą, że to Saddam i Osama stworzyli Imperium Zła. On jest nasz... nasz skarb. ... precious ... priceless 8) Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 kuwa poluja na mnie...hmm przyjade w przebraniu marine nikt mnie nie pozna 8) :wink: Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Poznamy po wazelinowych plamach na pupie.... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Przypominam, że wszyscy arabowie mogą przybyć na zlot razem z kozami lub wielbłądami w celu zapewnienia dla przybyłych cudzoziemców stosownej rozrywki. [ Dodano: Sro Sie 09, 2006 12:08 am ] Odezwa do rebeliantów : Allahu akbar. Bracia. Piszę te słowa do Was byście w nadchodzących dniach trwali mocni w wierze. Obecność wojsk niewiernych dowodzi tylko tego, że w obawie o słowa prawdy Jedynego muszą oni wystąpić przeciwko nam zbrojnie. Jednak nie czujcie strachu. Naszą tarczą i mieczem jest On i chociażby setki stanęły przeciw jednemu nie ustąpimy. Jesteście już zwycięscy wstępując na drogę dżihad al-daf’. Szukajcie również wrogów między nami, bo zaprawdę straszniejszy bywa wąż ukryty w domu niźli lew u bram. Pamiętajcie, że zwycięstwo wymaga ofiar i nie ma takich, których w imie Allaha nie jesteśmy gotowi ponieść. Bismillah zwyciężymy. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 8, 2006 Author Report Share Posted August 8, 2006 Bring it on... :twisted: Amunicji nam nie zabraknie... :killer: :ok: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Haha zobaczymy co powiesz później. Jestem duchowym uczniem Szejka Omara Bakri Mohammeda, tylko że okrutniejszy i bardziej zdeterminowany. Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Gdybym nie był pewien że mnie po 20 min zawiną z osiedla, jako psychola albo terroryste powydzierałbym sie Allahu akbar! A tak to tylko mi zostaje powydzierac sie virtualnie... :mrgreen: Prowadź nas, o Ibn Al Dżazira Dzikki Abu Hamas Al Omar Bakri na droge wojny. Niech nasi wrogowie po latach nękania i deptania naszej ziemi poznaja co to gniew świetlistego wojownika, prowadzonego przez jeszcze bardziej świetlistego wodza! Nasza ziemia odetchnie od buciorów niewiernych, nasze kobiety nie będą więcej znosic zatęchłego zapachu zachodu a nasze wielbłądy zdrowe będą i płodne! Do broni ! Bismillah zwyciężymy. :F PS. Zaczyna się klimacik zlotu :D Quote Link to post Share on other sites
Black Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Assarin, pokrecilo Cie??? Przeca Ty starozakonny :P Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Jestem duchowym uczniem Szejka Omara Bakri Mohammeda, tylko że okrutniejszy i bardziej zdeterminowany. Jesteś na narkotykowym głodzie... Tyle Ci powiem przyjacielu. Przyjechaliśmy dać Wam demokrację i Mc Donald's, oraz nakarmić Wasze kobiety i spłodzić im lepsze dzieci... Quote Link to post Share on other sites
devilhead Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Kał wielbłąda, a nie prawda... Przyjechaliście po naszą ropę... Bo wasze samochody do szpanowania przed chirurgicznie modyfikowanymi blondynami, palą zatrważające ilości... A co do płodzenia dzieci, wy już nie umiecie inaczej jak tylko po niebieskich pigułkach... Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Zaczyna wyglądac fajnie tylko jak rozdzielić misia brunatnego kotłującego sie z wielbłądem ?? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
capri Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Allah ich rozdzieli :) Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Get some Marines Get some !! :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
capri Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 We have some Marines .... on aim. :) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 We have some Marines .... on aim. Marines? Royal Marines! Eeeeeeeeeee, to chyba frendly fire Wam się posypią. Bez przesady, od czasu do czasu moglibyście postrzelać do przeciwnika, a nie tylko zamykac się we własnym gronie :P . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts