tanng0 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 http://taiwangun.com/index.php?str=product...&product_id=226 Widzieliście coś takiego? Ciekawe jakby podawał w tm'kach. Mają też low-capa za 55 zeta. Quote Link to post Share on other sites
chavez87 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Może gdzieś napiszesz np. w temacie, że chodzi o maga do AK ;) ? Mnie ciekawi to czy pasuje do cymy :) . Oczywiście chodzi mi o low-capa. Nie lubię grzechotek. Quote Link to post Share on other sites
mazur321 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 I do tego jest z metalu :D. A co do cymy to chyba specjalnie do niej sprowadzili. Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 AK cymy to prawie TM, więc nia ma co się bać o kompatybilność magazynków. ;) A co do tego, że ten magazynek jest w pełni z metalu to bym polemizował. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 AK cymy to prawie TM, więc nia ma co się bać o kompatybilność magazynków. PRAWIE robi wielka roznice. HiCapy TM pasuja do Cymy, choc sie lekko chybotaja na boki. Zas HiCapy CYMY NIE PASUJA do Tokyo Marui! Po prostu... Quote Link to post Share on other sites
tanng0 Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 Ostatnio kolega próbował wsadzić krótkiego hicapa od mojej bety do cymy. Wszedł, ale kulek nie podawał. Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 No i jak w końcu z tym magiem? Śmiga toto czy nie? Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Nie lepiej krakmana spytać? ;] Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 :D Śmiga :) Mam w moim RPK :) Jest ładny, metalowy, wykończony od spodu lepiej niż CA (zaślepka z przpdu jest złączona a nie podzielona na 2 części jak w CA), czarnymatowy kolor :) Mechanicznie też jest bez zarzutu :) Będę miał kasę to jeszcze 2 sobie kupię :D Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Jak ktoś chce metalowego Hicapa mogę odsprzedać swojego na 6 dych. Nieużywany, 525 kulek. Quote Link to post Share on other sites
thorien Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 ten hicap z taiwanguna to złom. nie podaje połowy kulek Quote Link to post Share on other sites
Apollyon Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 ja mam tego high capa w SLR... i strasznie się buja... problemów z podawaniem kulek raczej nie było (miałem taką jedną sytuację, ale nie wiem czy to nie był problem z dokręceniem sprężyny maga), zwieksza ciężar guna - no po mojemu nieźle... chociaż chciałbym jakoś zapobiec temu bujaniu się- ma ktoś jakiś pomysł?? Quote Link to post Share on other sites
szelus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Sam uzywam low capow, poczatkowo kiepsko bylo z podawaniem kulek, ale po uzyciu oleju silikonowego wszystko cacy smiga . Mam AK47 od Cymki. ps appollyon, najprostszym sposobem bedzie obklejenie magazynka przy jego gornej czesci tasma izolacyjna. Quote Link to post Share on other sites
Apollyon Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 no tasma jest dobra na wszystko... ja szukam jakiś bardziej zaawansowanych techniczne rozwiązań.... Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Witam! Przeczytałem i dalej nie wiem! Mam AK 47 TOKYO MARUI - Czy ktoś kto posiada tą samą replike moze się wypowiedzieć czy ten magazynek dobrze działa w niej czy nie?(ewentualnie Low P&J do AK) Dzięki i pozdro :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts