Westie Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 http://www.101airsoft.com/default.aspx?ite...o=WE%20M1911A1B Fajny, prawda? Japończyk (wreszcie) wymyślił, Tajwańczyk skopiował w aluminium... Co za tydzień, jak nie M14 Cymy to .45'tka WE. Ładniejsza od Hi-Capy, a cenowo pewnie wyjdzie tyle samo, czyli ok. czterech koła, może nieco mniej. Któremu sklepowi zacząć marudzić pierwszemu? ;) Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ASGshop naturlanie :lol: Quote Link to post Share on other sites
psovaty Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 czy 1911 nie powinien mieć czarnego okna w zamczysku i lufy zewn.? ten ma srebrne, to chyba nie jest zbyt wierne względem oryginału? :roll: no i oznaczenia - nie ma ani jednej literki :| ech, a już się prawie ucieszyłem z aluminium to -jest napisane- zrobiona jest walizka, a pistolet - piszą tylko "full metal"; czy się mylę :? :?: Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Jeżeli wierzyć sklepowi to w zestawie znajdują się 2 magazynki :D , po 15 kulek . Czemu inni producenci tak nie robią ? 8) Quote Link to post Share on other sites
us socom Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 O ludziska w końcu wyprodukowali pistolet który w pełni mi odpowiada i jest szczytem marzeń(bo metalowy),tylko czy bedzie tak samo dobry jak ta HI-CAPA,no ale nie ma tych sygnatór.................. Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 zamawiał już go ktoś z tego sklepu? Quote Link to post Share on other sites
us socom Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Wie ktoś coś więcej o tym pistolecie?Może jakieś opinie przystoczone z zagranicznych forum?Nie mogę się doczekać,jest super,w końcu metalowa prawdziwa 0.45 , jak western arms tylko że za owiele mniejszą kase :) Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Panowie czy ktoś już pytał ASG shop czy sprowadzą tego Colta ??? Jest piękny a lufe trzeba odrazu poczernić Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Colt 1911 je produkowany w wielu wykończeniach ,nawet w całości poryty 24k złotem, w chromie, oksydzie ,lakierze... wedle uznania a to ewidentnie niejest model Goverment... Co do oznaczeń to w centrum w podziemiach pod rotundą jest grawer ,wyrzeźbi ci laserem co sobie zarzyczysz... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 Panowie czy ktoś już pytał ASG shop czy sprowadzą tego Colta ???Jeszcze nie wiedzą, ale pewnie za miesiąc-dwa będzie go już można dostać. Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Jest piękny... Chyba się skuszę. Teraz trzeba truć asg-shopowi. :D Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Najgorsze jest to że nie ma tego Colta 1911A1 WE.. w żadnym z trzech sklepów - REDWOLF?? WGC?? UGCOMPANY?? I to jest najgorsze nie można go znaleźć i nic o nim poczytać!! Quote Link to post Share on other sites
jarhead16 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ten Colt 1911A1 WE jest chyba najładniejszym obecnie dostepnym pistoletem. szkoda ze tak mało sklepow posiada go w swoim asortymencie. no i ta cena... Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Jarhead pytanie, o jakich ty sklepach piszesz ??? Bo ja na niego poluje i w trzech najlepszych sklepach go nie ma!! Quote Link to post Share on other sites
jarhead16 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 nie chodziło mi o konkretnie o wersje WE ale ogólnie o odmiany colta 1911. przepraszam za powstałe nieporozumienie. Troche zle to sformułowałem. Quote Link to post Share on other sites
Mr.045 Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Na WGC jest 10 lub 11 .45 w wersji A1 i pierwszej. I od ch*** jego odmian poprzegladajcie troche oferty sklepow. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Pistolet dostepny jest juz na UN a cena nawet nie zła 95$ Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 I to z dodatkowym magiem w zestawie ;) Okazja :) Cena w Polsce pewnie bedzie koło 500 pln :/ Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Piękny tani zestaw zaproponowało WE.. :D Już zamówiłem ,jak ktoś chetny to zamawiać w Capri!! Tyle czekałem 4lata na właśnie takiego solidnego Colta 1911 A1 i prosze jest z bonusem dodatkowy mag, i walizeczka !!! :D Quote Link to post Share on other sites
fiolek Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Dziwne przejzalem oferte sklepu i nie znalazlem go tam Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 A wpadłeś na to że sklep może idywidualnie sciągać coś z HK ? Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Fiolek a co napisałem - kupować ,czy zamawiać w Capri????? Quote Link to post Share on other sites
fiolek Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 YYY zamawiac :P Sorry moj blad:P Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Jak chwile poczekacie to ASGShop za jakieś 2-3 tygodnie będzie składał zamówienie na to a sądze że jak bedą mieli to juz na stanie to zapewne taniej niż indywidualnie ściągana. Aha - będą też mieli Colta z TMu - ja poczekam, miałem sciągać ale wytrzymam chwilkę - zobaczymy jak sie TM będzie miał do KSC Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Stiff Colt M1911A1 ze stajni TM jest lepszy od KSC wystarczy poczytać zagraniczne strony ,co codzienie po pracy robie . Alle Colta ze stajni WE. nikt nie przebije !! To jest to na co czekałem bardzo długo . I wyjasnie jeszcze jedno czy sprowadzasz dla siebie czy czekasz aż sklep sprowadzi i wprowadzi do sprzedaży to płacisz TYLE SAMO! Tak jest przynajmniej w moim sklepie ! I własnie zamówił pare sztuk tego cuda, jak przyjdzie transport z zagranicy to jade przeszczelać tego Colta ale napewno nie na GG bo dla tego Colta bedzie za słaby tu do niego trza Propanu !! Panowie a teraz pytanie jaką długość ma lufa wewnetrzna Colta M1911A1 ?? 10cm z kawałkiem czy 11,2mm jak lufa HiCapy 5.1 ???? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts