Robson Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Witam Czy ktoś miał z tym do czynienia? nie widziałem w ostatnim czasie żadnego topiku o tym produkcie... Pytanie jest jedno: czy warto wydać prawie 200zł na to : http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=571 Quote Link to post Share on other sites
GRT_himen Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Witaj... Mam takiego podobnego, powiedzmy szytego na zamowienie... cos takiego jak Polacy w Iraku maja tylko w kolorze Polskiego zielonego plamiaka... Calkiem fajna sprawa... masz miejsce na magi i jakies podreczne rzeczy i po bokach na 2 manierki. Wygodnie mi sie z tym biega i mozna nalozyc jeszcze plecak co nie bardzo przejdzie np w patternie... Na pytanie czy warto... odpowiem ze tak :) pozdro Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Wygodnie mi sie z tym biega i mozna nalozyc jeszcze plecak co nie bardzo przejdzie np w patternie... OT: Nie zgodze sie, nie wiem jakiego Ty miales pattern'a ale ja normalnie nosze z nim plecak. Quote Link to post Share on other sites
~moroman Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Wygodnie mi sie z tym biega i mozna nalozyc jeszcze plecak co nie bardzo przejdzie np w patternie... OT: Nie zgodze sie, nie wiem jakiego Ty miales pattern'a ale ja normalnie nosze z nim plecak. Nie rozmawiamy tu o pattertnie... Drogi Robsonie... nie wiem co planujesz nosić w oporządeniu, ale CR ze Strike System nie jest modułowy. Jeżeli chcesz tanio kupić kamizelkę to kup Patterna, a jak chcesz kupić dobrego CR i mieć z niuego długo pożytek to zaopatrz się w modułowy CR np z MIWO... Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Drogi Robsonie... nie wiem co planujesz nosić w oporządeniu, ale CR ze Strike System nie jest modułowy. Jeżeli chcesz tanio kupić kamizelkę to kup Patterna, Może on chce taniego CR, a nie patterna ? Pyta o opinie na temat chest rig'a a Ty mu polecasz patterna :F Chyba coś nie tak, nie uważasz? Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 ale CR ze Strike System nie jest modułowy no to akurat chyba widać... Jeżeli chcesz tanio kupić kamizelkę to kup Patterna nie nawidze tych bocznych patternowych kieszeni, i jakoś nie widzi mi się modyfikowac tego... a jak chcesz kupić dobrego CR i mieć z niuego długo pożytek to zaopatrz się w modułowy CR np z MIWO... może to i wyjscie, ale zapytałem własnie o tego chesta a nie o coś modułowego (bo to chyba nie każdemu potrzebne) bo ma tyle kieszeni ile mi jest potrzebne, i nie prezentuje się to wszystko najgorzej... po za tym cena... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Templar ci będzie mógł pomóc. Miał taką i nawet może jeszcze ma na sprzedaż. Quote Link to post Share on other sites
Yossarian Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 No cóż, już nie ma na sprzedaż, gdyż ponieważ bo zostałem nowym właścicielem :D Używałem dopiero na dwóch strzelankach, ale na razie mam jak najbardziej pozytywne odczucia - chest jest solidnie wykonany, bardzo wygodny w noszeniu, ma pełną regulację, nie grzeje jak kamizelka i jest bardzo pojemny - w każdą z trzech głównych ładownic da się włożyć trzy magi do mp5 albo półlitrową butelkę z wodą/kulkami, albo berettę... a są jeszcze dwie mniejsze ładownice zamykane na klamry, worek na odzysk z lewej strony i dwie ładownice na maga do pistoletu albo bbloadera... Do tego po ciemku i z daleka wygląda się całkiem ok :) Generalnie - produkt całkiem praktyczny. Jeśli zaś chodzi o to czy warto wydać tyle... osobiście nie dalbym dwóch stów, kupilem dlatego że bylo sporo taniej, no ale to już relatywizm finansowy... podobnego chesta za mniejszą kasę raczej nie dostaniesz, chyba że z drugiej ręki... Quote Link to post Share on other sites
GROM_Kareem Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 za to ja mam na sprzedaż :) - jesli ktos chce, piszcze na PW. bardzo fajny CR, poręczny, wygodny, no co tu dużo gadać, gorąco polecam! Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 dzieki wszystkim za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Witaj... Mam takiego podobnego, powiedzmy szytego na zamowienie... cos takiego jak Polacy w Iraku A jakie to chest rigi mają nasi w Iraku? :wink: Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 OW3 :) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 OW3 :) A co to? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kamciolinka Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Orkan Warrior 3 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Orkan Warrior 3ROTFL :lol: Nie wiem czy wiesz ale ORKAN Hubert to twórca OW3 Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Ciiii Zepsułeś mi zabawę :lol: A tak na serio, moje pytanie do Himena jest nadal aktualne. O jakie chest rigi Ci chodziło? Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 moze mu chodzi o TAJ z Miwo, ale nie wiem czy nasi tego w iraku uzywaja... A moze Hubert widzial zdjecie ktore kiedys gdzies umieszczales, jeszcze OW1 (albo 2 bo nie pamietam) wlasnie z Iraku i uwaza, ze to jest standardowe oporzadzenie polskiego kontyngentu Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 te chesty są fajne ,ale dozbieraj 70zł i kup sobie IBA od guardera :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts