Wiewioor Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Słyszałem że ma wyjść 8O AEG SWD Dragunow 8O firmy Cyma 8O w cenie ok. 450zł 8O (czyli po tej samej co ak47...)! W USA podobno już jest, tylko teraz ktoś by musiał go sprowadzić... czy ktoś wie coś na ten temat?! Proszę o jakie kolwiek informacje :!: Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Zapewne chodzi o tego potworka za 129 dolców. To nie jest SWD. Spokojnie. Link to post Share on other sites
Westie Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Nie za 450, tylko pewnie za 550, nie z Cymy, tylko z JG i nie Dragunow, tylko jakiś mutant wyglądający jak AK z conversion kitem Guardera. Ładne bydlę, ale to nie Dragunow niestety. Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 http://www.gunnerairsoft.com/newgun/chines...e/svd/index.htm hmmm... tutaj np. jest coś a'la SWD i odrazu wymieniają ci GB na metal z CYMY za 115$ (całość, razem z GB CYMA) czyli ok 350 zł... jeśli sprowadzą to do Polski i osiągi były by co najmniej takie jak w AK47 CYMA to by się nawet opłacało (mimo iż to nie jest SWD z prawdziwego zdarzenia...). A co do maga, można zawsze włożyć krótki :D Wie może ktoś kiedy TO znajdzie się w POLSCE (i po ile)? Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Zamów, zaplać (dolicz VAT i za przesyłkę) i będziesz miał. Link to post Share on other sites
mig Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 No i po cholerę prawie jak Dragunow który nie będzie strzelał dalej niż zwykły AK czy MP5? Link to post Share on other sites
Westie Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Wywalić prawie trzysta dolców na tuningowany egzemplarz i jakoś to będzie ;) Link to post Share on other sites
Imashel Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Hm, inna kolba i dłuższa lufa nie każdego AK zmienią w Dragunowa :/ Link to post Share on other sites
biluu Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 nie wiem jak wam, ale mi się wydaje, ze to drewno jest o WIELE gorsze niż te w ak od cymy, no i ten"swd" jakiś niewymiarowy się wydaje Link to post Share on other sites
Nanteris Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 I ten paskudny plastik :| , przynajmniej na tych zdjęciach nie wygląda zbyt atrakcyjnie . No ale każda potwora znajdzie swego amatora więc może kogoś z tą repliką bedzie można spotkać ! Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 No i po cholerę prawie jak Dragunow który nie będzie strzelał dalej niż zwykły AK czy MP5? Raczej będzie - wkońcu dłuższa lufa, a GB taki sam. A po co? Hmm... myślę że dla cyny :P po prostu aby ładnie wyglądało i budziło respekt :D tylko trzeba popracować nad okładzinami - może nie są takie złe, tylko na zdjęciu tak chu**wo wyszły... miejmy nadzieję... :F Link to post Share on other sites
maxavelli Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Fajnie by bylo jakby CHinczyki zrobily sprezynowego SWD... Powiedzmy 500 fps za 800 zl, cale z tworzywa... Bylaby to niezla konkurencja dla AtoZ'a za obledne 2 000 zl... Link to post Share on other sites
biluu Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 ale atoz ma drewno 8) Link to post Share on other sites
maxavelli Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ma... I metal... I normalny sleketor ognia od SWD a nie od AK... I calsoc wykonana z duraluminium.... Tylko tostow i laski nie robi.... Niemniej jednak 2000 zl za springa to jak dla mnie obled... Link to post Share on other sites
biluu Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Tylko tostow i laski nie robi. :wink: a tak swoja droga, to ciekawe czy do tego potworka beda pasowaly mai do swd :roll: Link to post Share on other sites
Westie Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Kekeke, stuningowany do 400 fps Dragulec JG kosztuje 180 baksów bez wysyłki... To jest 240 baksów z wysyłką, czyli, pi razy oko, tyle co przeciętny Marui. Jeszcze wykombinować, jak zamelinować w tym cholerstwie batkę 9,6V i można zamawiać, żeby zrobić kolegom "Derka derka dżihad dżihad" :D Link to post Share on other sites
Kamil Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ale jakież to brzydkie i nijak ma się do Atoza. Czy jest sens płacić taką kasę (w porównaniu do "porządnego" SWD niewielką, jednak to pół dychy w plecy) za coś co ani nie jest Dragunowem ani Kałachem a w dodatku wygląda (przynajmniej na zdjęciach) jak zabawki z AirShitGuns? Ja bym poczekał na jakąś konkretniejszą propozycję strony chińskiej. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 AtoZ to tez nie SWD tylko Chinski NDM86... Link to post Share on other sites
mig Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 AtoZ to tez nie SWD tylko Chinski NDM86... A co za różnica? Przynajmniej to odwzorowanie jakiejś istniejącej broni. A ten chinol? Obrzydliwy mutant. Chociaż pewnie niejedna osoba to kupi biorąc pod uwagę popularność innego bajkowego potwora - AK Beta Specnaz. Link to post Share on other sites
chochol Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 AtoZ to tez nie SWmoze i ja sie nie znam na broni' date=' modelach, ale chyba jednak bardziej Atozowi do SWD niz do NDM-86, z takich wzgledow ze chinski NDM wyglada tak: a SWD z Atoza tak: Jesli jestem w bledzie prosze o poprawe, z checia sie czegos nowego naucze :) Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Nie moge powiekszyc, wyswietla mi sie takie cos : http://www.killernazirobots.com/hotness.jpg Masz z tym cos wspolnego, chochol :twisted: :twisted: :twisted: ? Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Masz z tym cos wspolnego, chochol ? To twoja nowa ekipa? - przyznaj się! Link to post Share on other sites
chochol Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Fajna ekipa :D:D nie wiem czemu nie mozna powiekszyc tamtego wiec daje bezposredniego linka: NDM-86 http://www.unconventional-airsoft.com/gfx/ndm-86.jpg SWD: http://www.dragunov.net/svd.html Wiec jestem bardziej skłonny twierdzic ze replika z Atoza to SWD, no i chyba troszke zboczylismy z tematu, wiec przepraszamy admina :) Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Pierwszy "bezposredni link" znowu linkuje do Twojej nowej ekipy... Link to post Share on other sites
Świr Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Mi działa :] a dla tych, którym nie działa : Link to post Share on other sites
Recommended Posts