dzikki Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Ja widziałem , też tych niepewnych. Westie prawda jest taka, że jak się ma szpeju za fiufiu to nie oznacza bycia bucem i na odwrót, posiadanie tylko sprężynki nie czyni z Ciebie mistrza fair-play. Nie chce ciągnąć OT, ale przypomina mi to wypowiedzi pewne na forum ,które wskazywały osoby wyposażone w kosztowne zabawki jako pozerów/prawie 100% terminatorów/kombinatorów/oszustów/wstaw dowolne. Sam się taką wypowiedzią czuje dotknięty, bo w szczytowym momencie zabawy na swoje pierdołki wydałem trochę kasy. Link to post Share on other sites
Mamut Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Chciałbym panowie zauważyc, że znowu zaczyna się tu kłótnia jak to osoby z drogim sprzętem są nieuczciwe, a przeciętniaki uczciwe. Tu trzeba omawiac co najwyżej artykuł. Swoją drogą, uważam że noktowizor jest jedną z ostatnich rzeczy potrzebnych w ASG (ryzyko zepsucia, wysoka cena, mało okazji do zastosowania na strzelankach). Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Noktowizor się przydaje. W nocy doskonale pozwala bez użycia źródła świata (czyli ujawnienia własnej pozycji) określić przemieszczanie się przeciwnika. Sprawdzone i działa. Link to post Share on other sites
Kuba Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Większośc airsoftowców nie strzela w nocy stąd nie jest to dla przeciętnego uczestnika sprzet niezbędny. Takie zaś sformułowanie może być mylące Temat jego faktycznej przydatności jest zalezny od wielu czynników technicznych (model) i faktycznych. Chociaż ja jednak wolę go ze sobą brac na nocne... A w ogóle temat chyba jest wyczerpany? Pozdrawiam KZ Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Kuba w pewnym sensie wyczerpany, bo żeby artykuł o "airsofcie" mógł być kompletny w miarę to przydałoby się sklecić go w formie zeszytu NG. Link to post Share on other sites
Kuba Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Chodzi mi Rebbe o dywagacje nt noktowizorów, elit i uroku dyskretnego lansu. Artykuł nigdy nie będzie wyczerpującą informacją, bo nie taki jest jego cel. On ma być wyłącznie rzetelny. Ale goje tego nie zrozumieją... ;) Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Czyli rzetelne podsumowanie tego tematu może być takie - następne wydanie artykułu o "airsofcie" powinno mieć miejsce na łamach Playboy'a. Link to post Share on other sites
python Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Ale ze zdjęciem na rozkładówce ;) Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Hmm zdjęciem.. kogo..?? Naczelnego WMASGu ??? :mrgreen: :mrgreen: Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Panowie prosze o zaprzestanie OT. Uahahah na rozkładówce nagi Reg okrakiem na G36. Link to post Share on other sites
Foka Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Uahahah na rozkładówce nagi Reg okrakiem na G36Hmmm kiedyś z pierwszego Janowa Lubelskiego były odpowiednie foty Wane'a ;) Link to post Share on other sites
jarhead16 Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 poniewaz tego artykułu nie bedzie wiecznie na stronie metropolu zamieszczam go tutaj Link to post Share on other sites
Westie Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Westie prawda jest taka, że jak się ma szpeju za fiufiu to nie oznacza bycia bucem i na odwrótWiesz, to rzecz oczywista, ale człowiek się spodziewa, że jeżeli kogoś stać na taki sprzęt, to stać go też na dorosłe i odpowiedzialne zachowanie. I wszystko jest w porządku, póki nie trafi się na jakiś wyjątek. Ja niestety trafiłem.A poza tym wielce żałuję, rebe, że nie mieliśmy jak się spotkać. :) Co do artykułów, czy to w Metropolu, czy w Logo, to niewątpliwym plusem jest fakt, że mówią o porządnym sprzęcie, a nie zabaweczkach ze sklepu pana Bździkota. W ten sposób airsoft nie jest ukazywany jako zabawa dla dzieciaków, a raczej dla dobrze zarabiających menedżerów średniego szczebla i innych zblazowanych japiszonów po trzydziestce :P . Tacy ludzie przynajmniej przyjmują, że ich trafiłeś. W większości. ;) Link to post Share on other sites
kj_fan Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 poniewaz tego artykułu nie bedzie wiecznie na stronie metropolu zamieszczam go tutaj Z imageshack'a też kiedyś zniknie... Co do promocji ASG- moim zdaniem zły pomysł-jak ktoś jest ciekawy hobby o takiej "tematyce" napewno trafi tu. Jakie są dowody "Przeciw"-nowy gracze-nowe wypadki... Edit-na zdjeciach możemy zobaczyć "syndrom palca" Link to post Share on other sites
jarhead16 Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 wiem ze z imageshack'a tez zniknie ale w metro nie bedzie juz go za pare dni... a temet poki co nadal pozostaje aktualny Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 nie mieliśmy jak się spotkać. :) Iii tam. Ostatnio u was byłem na strzelance to i teraz pewnie znowu jakoś sie pojawie. A stan posiadania nie oznacza klasy człowieka. Link to post Share on other sites
HateMe Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 nie mieliśmy jak się spotkać. :) Iii tam. Ostatnio u was byłem na strzelance to i teraz pewnie znowu jakoś sie pojawie. To ja tylko taki mały OT - Westie jest leń, i nie chce mu sie ruszyć na Mistrzewice :) Link to post Share on other sites
dax Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Tu będzie wiecznie Bo przecież zdjęcie 6-th jest największe :-) Link to post Share on other sites
Sealkw Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Co do promocji ASG- moim zdaniem zły pomysł-jak ktoś jest ciekawy hobby o takiej "tematyce" napewno trafi tu. Jakie są dowody "Przeciw"-nowy gracze-nowe wypadki... ale dzięki takim artykułom ludzie mają okazję dowiedzieć się, co to jest AirSoft i tez się w to wciągnąć, a im więcej maniaków tym lepiej :) a terminatorzy i tak są izolowani w lokalnych środowiskach:wink: Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Jezu - znowu... Link to post Share on other sites
oficer80 Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Temat promocji był już prowadzony i niedawno zakończony, to po co go znowu rozpoczynać. Wnioski tam już padły Dajcie sobie z tym spokój. Link to post Share on other sites
Recommended Posts