javelin Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 (edited) [***]... Właśnie jak masz tylko jeden kolor to nigdy nie malujesz nim całej twarzy. Bo może kolor będzie się mniej rzucał w cozy, ale nie rozbijesz wtedy jej kształtu. Chyba S.P. Cię uczył takich dziwnych metod :P [Ostrzeżenie! Zachowuj się i nie obrażaj użytkowników!] Edited December 2, 2008 by Foka Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Sorry Foka, z Walkerem się parę lat znamy i zawsze tak do siebie mówimy :) Quote Link to post Share on other sites
łosiu Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Na specopsie pokazany jest "dość dobry przykład kamuflażu mając do dyspozycji jeden kolor." :] http://www.specops.com.pl/taktyka_zielona/...usr-helmalt.jpg Quote Link to post Share on other sites
evel Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 No elegancko xD... Quote Link to post Share on other sites
evel Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 A jak zimą? Malujecie się? Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Ja uzywam siatki na twarz. Jest to widoczne na moim awatarze. Co sadzicie ? Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Ja podczas zimy używam śniegu w sprayu - http://allegro.pl/item475576994_snieg_w_sp...na_allegro.html A co do siatki to moim zdaniem lipa bo nie chroni przed strzałem z haubicy. Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Biała kominiarka ciepło ci będzie. Quote Link to post Share on other sites
ADRniemadrzwi Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 (edited) Nie wiem co jest gorsze: odkopywanie tematu, czy zakładanie podobnego? Zakładanie podobnego. Jak odkopujesz z sensem, to jest to wręcz wskazane. w. Nie mam doświadczenia w wyborze farb do maskowania. Do tej pory używałem tylko produktu milteca czy innego MFH i mówiąc szczerze, jestem niezadowolony. W łazience oprócz pasty, z twarzy ściągałem też naskórek i przez kilka dni wyglądałem nieładnie. Rozglądałem się po necie w poszukiwaniu jakichś do użytku profesjonalnego, niestety za dużo takowych nie znalazłem. Tylko camtechy i BCB. Pozostałe były sygnowane logiem tandetnych firm. Chwalone camtechy na naszym rynku są aktualnie nieosiągalne, a o Chameleon BCB mało opinii. I tutaj potrzebuję pomocy. Czy warto jest zainwestować w https://www.asg.com....roducts_id=4338 ? Czy może mogę dorwać w podobnej cenie inne, lepsze? Edited April 19, 2013 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Fizyk Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 http://sklep.militarnapolska.pl/index.php?route=common/home Tu kupisz camtechy..nie ma ich na stronie bo słabo ją aktualizują ale napewno mają farby na sklepie, byłem dziś u Nich i leżały 2 pudełka na sprzedaż. Quote Link to post Share on other sites
ADRniemadrzwi Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Dziękuje. Wysłałem zapytanie do nich. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Po ściągnięciu maskowania kolega wygląda nieładnie? To może nie kwestia kamuflażu, lecz samego kolegi? Miltec'i trzymały się ładnie, schodziły bez problemu u mnie. Jedyne na co można było narzekać to ta tuba do nakładania, w przypadku nakładania farby prosto z niej. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) Też polecam Camtechy, trzymają bardzo długo i pod wpływem deszczu czy potu się nie rozmazują czy ścierają, jeżeli nie ma czynnika mechanicznego. Jednak tarcie kolbą nie usuwa farby, trzeba jedynie pamiętać, by ręką potu nie zbierać. Potliwości nie ograniczają, jedynie ograniczona termodynamika co jest normalne. Bez smaku i rzekomo z naturalnym substancji, więc nieszkodliwe. Miałem jeszcze farby Chameleon Camouflage Cream, kiepsko trzymały. Tak samo jakieś farby z atramentową czernią. EDIT: Nie masz czasem alergii na te farby? Bo znam wiele osób, które korzystają bez żadnych dolegliwości przy z Milteców czy MFH. Edited April 19, 2013 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
sirdagor Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Ktoś wie co się stało z camtechami, że nigdzie nie można ich dostać? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 http://jarmix-militaria.pl/p/6/487/farby-maskujace-camtech-3-w-1-wyposazenie-taktyczne.html Quote Link to post Share on other sites
Fizyk Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 W sklepie o którym pisałem( podałem nawet linka ) napewno są, bynajmniej 5dni temu leżały na półce w sklepie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts