augustox Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 nic dodać,nic ująć.... Link to post Share on other sites
leszek Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 już mogli nie wspominać o tym że są "maniakami"AS jeżeli wywineli coś takiego :evil: Link to post Share on other sites
Zachar Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Nigdy ich nie widziałem na jakimkolwiek oficjalnym czy oficjalnie nieoficjalnym opolskim strzelaniu. Wątpię też, że ktoś z moich kolegów ich widział. Link to post Share on other sites
Foka Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Na mówili przecież, że dopiero ćwiczą, żeby się pokazać przed ludźmi ;) Link to post Share on other sites
hichel Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 No to się pokazali :P Jak przyjadą na jakikolwiek zlot to proponuje scenariusz wszyscy na nich dwóch :twisted: Link to post Share on other sites
doktorre Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Gdyby te filmiki mniej miejsca zajmowały, to bym je ściągnął... Widzę że tylko ja mam nagrany materiał... Może to moja wina że jest tylko dźwięk - konwersja, a może wina Twoich sterowników. Nie wiem jak reszta - ja pracuje na na tych Poza tym skonwertowałem reportaż do wmv (11 Mb) - link Link to post Share on other sites
Zachar Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Może to moja wina że jest tylko dźwięk - konwersja, a może wina Twoich sterowników. Dobrze, ale i tak musiałbym ściągać 130MB danych :wink: .Poza tym skonwertowałem reportaż do wmv Dzięki :) Link to post Share on other sites
Trzepak Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 powinno umieścić się ich zdjęcia na wszystkich możliwych forach, dla przestrogi, aby innym "zdolnym" nie przyszła podobna myśl do głowy... Link to post Share on other sites
kurt Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 ASG to skrot od AJR soft gan ;) smutne. Co tu wiecej mowic. Tylko niech mi ktos wytlumaczy czym byly te naboje na stole, wyjety mauserowski zamek i mag od AK? Link to post Share on other sites
gryzly Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Czesc Tylko niech mi ktos wytlumaczy czym byly te naboje na stole, wyjety mauserowski zamek i mag od AK? Wydaje mi się że były pokazane dlatego że u kolesia znaleziono naboje i został oskarżony o nielegalne posiadanie amunicji. A tak w ogóle to "rozbawił" mnie tekst "poszliśmy tam dlatego żeby przygotować się do manewrów ASG", według mnie świadczy to o tym że w życiu nie byli na żadnych manewrach airsoftowych. Pozdrawiam Krzys Link to post Share on other sites
Promant Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 według mnie świadczy to o tym że w życiu nie byli na żadnych manewrach airsoftowych. Dziwisz się? Jak biedaka nie stać na manierkę i 8 godzin biega bez wody?... Link to post Share on other sites
augustox Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 i ten gosc w chelmie to chyba jakiś dyslektyk bo nieźle seplenił :D no ale debile to z nich są,i zauważcie że w tym reportażu było ich tylko dwóch,w tym jedna mp5tka :D a ten dyslektyk bez niczego :) Link to post Share on other sites
Yanas Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Powiedziec ze debile to mało... znam sporo gości z NH, ale tych dwóch inteligentów nigdy tam nie widziałem... a że Olkusz w sumie blisko to jak się pojawią "gdzieś kiedyś" to sprawdzimy kto ma więcej fps - my w replikach czy oni w nogach.... Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Według mojej wiedzy ci kolesie nie są częścią jakkolwiek rozumianego, środowiska AS. Bawią się sami ze sobą. Jedyne co ich łączy z AS, niestety, to ich własne słowa i posiadanie repliki. Edit Poprawiłem interpunkcję. Link to post Share on other sites
Trzepak Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Pomijając tych dwóch "inteligentów", sam reportaż przedstawił Airsoft jako grupy szkolące terrorystów i powodujące agresję... :( troche to żałosne, że ludzie którzy nie znają sie na RZeczy obsmarowują nasze środowisko. Może należało by faktycznie wreszcie zacząć się pokazywać w mediach, aby nieuświadomieni wiedzieli przynajmniej o co chodzi. Paintballowców nikt się nie czepia :| Link to post Share on other sites
nagrab Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Ja mam 16 lat i jestem bardziej rozważny niż ci dwaj kolesie, bo nieparaduje z karabinem po ulicy tylko trzymam go w pokrowcu, ale i tak z tego całego reportażu podobała mi się końcowa wypowiedź pani redaktor i to, że ASG pomyliła z panitballem. (oczywiście to był sarkazm). Link to post Share on other sites
Trzepak Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 mnie właśnie to się najmniej podobało... Link to post Share on other sites
Rodżer Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 W miesięczniku "FOCUS" z tego miesiąca jest całkiem fajny artykuł mówiący w samych superlatywach o ASG. Już się ucieszyłem że chociaż ktoś krótko i zwięźle opisał co to jest ASG by zwykły szary człowiek mógł sobie uświadomić co to jest a tu nagle wyskakuje dwóch debili i wszystko idzie się j... Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Dzięki Rodżer, że nas uswiadomiłeś. Link to post Share on other sites
greg_pl Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Witam Spokojnie nieprzejmujcie się dla nas ASG na zawsze zostanie ASG :D Pozdro Link to post Share on other sites
Promant Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 WitamSpokojnie nieprzejmujcie się dla nas ASG na zawsze zostanie ASG Very Happy Pozdro Super. Świetnie. Fantastycznie. Tylko co z tego? Link to post Share on other sites
RainMaker Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 ano... very happy tiaaaaaa..... Link to post Share on other sites
leszek Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Jak biedaka nie stać na manierkę i 8 godzin biega bez wody?... bo woleli sobie kupić amunicję, maga do AK i zamek od mausera :? Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Poczekamy, pożyjemy. Jak znam życie to sprawa już jest zapomniana, pilnujmy tylko żeby takie "wpadki" się więcej nie wydażyły a będziemy mieli spokój. Prosze, nie wchodźcie na obiekty na które nie macie pozwolenia ADMINISTRATORA/WŁAŚCICIELA obiektu :| Sam znam "ekipe" która chodzi na tereny strzeżone przez ochrone, jakieś magazyny (WSK) w Poznaniu, ciekawe że nie tu opinii nikogo z nich :? Dzięki Rodżer, że nas uswiadomiłeś. Nie każdy jest taki "biegły" jak ty w czytaniu forum i mogłeś sie powstrzymać od komentarza. A górne zdjęcie w profilu masz bardzo "yntelygentne" (gdzieś na forum była dyskusja o tego typu zdjęciach). :? Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Tia... już widze jak wszystkie ekipy walą do swoich Nadleśnictw... Link to post Share on other sites
Recommended Posts