Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G&P M249 Ranger

Recommended Posts

In plus mogę zaliczyć wagę i prędkość wylotową na stocku, jednak wadą jest jak dla mnie GB v.2. CA zbudowało guna z pancernym GB, który właściwie nie ma prawa pęknąć, a przy charakterze eksploatacji tego guna bardzo o to łatwo. Dlatego, by bawić się poważnie tym SAWem trza by się najlepiej pobawić w wymianę szkieletu na coś ekstremalnie wytrzymałego.

Tyle

Prcoent

Wszędzie tylko tuning i tuning, tylko co potem? Mam na dłoniach strupy po spotkaniu AUGa w korytarzu. Całe szczęście, że tylko na dłoniach. Niedługo będziemy biegać jak azjaci - w maskach od paintball'a. <_<

Moim zdaniem wersja 2 jest akurat trafna - chyba najwięcej części zamiennych robi się do tego karabinu. Przecież minimi to nie M24 czy M40 zeby mieć 500 fps. Lufa jest długa, wystarczy M110 i będzie elegancko.

No i bardzo słuszna masa. Z oświetleniem, dobrą baterią i magiem z kulkami będzie to ponad 8kg. B)

Bardzo dobra propozycja według mnie. Np. u mnie w teamie dla replik automatycznych jest ograniczenie 400 fps - więc nie potrzebuję pancernego Gearboxa. Pudło i taśma w komplecie - mniam. Jedyne co, to zdecydowanie bardziej podoba mi sie wersja odwrotna - stała kolba i lufa od wersji para :) I bateria wejdzie większa, i 100x ładniejsze to jest (przynajmniej dla mnie).