RAI wilku Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Witam Na WGC pojawiła się całkiem ciekawa propozycja M249. http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...?itm=GP-AEG-309 GB ver 2. Boxmag w komplecie. Lufa jak w Mk2, kolba jak w wersji Paratrooper. Do tego szyny, przedni pionowy chwyt. Tylko ta cena. W Polsce ponad 3 kafle jak nic. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 In plus mogę zaliczyć wagę i prędkość wylotową na stocku, jednak wadą jest jak dla mnie GB v.2. CA zbudowało guna z pancernym GB, który właściwie nie ma prawa pęknąć, a przy charakterze eksploatacji tego guna bardzo o to łatwo. Dlatego, by bawić się poważnie tym SAWem trza by się najlepiej pobawić w wymianę szkieletu na coś ekstremalnie wytrzymałego. Tyle Prcoent Quote Link to post Share on other sites
lup Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 a czy to nie jest lekko rozwinięte/podrasowane to: http://www.gp-web.com/en/productspop.php?pid=997 Quote Link to post Share on other sites
the punisher Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Swietne rozwiazanie skladana kolba+lufa od mk II, sam latam z taka "hybryda" i bardzo mi to ulatwia zycie :) .Ten model przypomina mi troche spw :wink: .Ale tak jak procent napisal gb. v2 jest za slaby przy wiekszym tuningu. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 Wszędzie tylko tuning i tuning, tylko co potem? Mam na dłoniach strupy po spotkaniu AUGa w korytarzu. Całe szczęście, że tylko na dłoniach. Niedługo będziemy biegać jak azjaci - w maskach od paintball'a. <_< Moim zdaniem wersja 2 jest akurat trafna - chyba najwięcej części zamiennych robi się do tego karabinu. Przecież minimi to nie M24 czy M40 zeby mieć 500 fps. Lufa jest długa, wystarczy M110 i będzie elegancko. No i bardzo słuszna masa. Z oświetleniem, dobrą baterią i magiem z kulkami będzie to ponad 8kg. B) Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Bardzo dobra propozycja według mnie. Np. u mnie w teamie dla replik automatycznych jest ograniczenie 400 fps - więc nie potrzebuję pancernego Gearboxa. Pudło i taśma w komplecie - mniam. Jedyne co, to zdecydowanie bardziej podoba mi sie wersja odwrotna - stała kolba i lufa od wersji para :) I bateria wejdzie większa, i 100x ładniejsze to jest (przynajmniej dla mnie). Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 javelin - baterie to sie do boxa chowa przecież ;) Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 No faktycznie, nie pomyślałem :P No to pozostaje kwestia wyglądu repliki i gustu :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts