Lukas42 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Jarmen, i jak? dlaczego nie warto go kupować? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 A ja go polecam. Kupić tylko preckę 590mm do tego Bore- Up, jakaś M120 i myślę ze można spokojnie wycisnąć 450 FPS, albo i więcej przy dobrym uszczelnieniu. A to ze replika przypomina oryginalnego SWD w 20% to nie problem- wystarczy go dobrze zamaskować. Przy odrobinie pracy nad skrzypiącymi plastikami i lekkim tunningiem GB mamy całkiem fajna snajpę. Jedyna wada jaką zauważam to lipa z montażem. Jedyna opcja to wiercić w pokrywie zamka, albo kupić specjalny montaż od TM, który jednak niespecjalnie pasuje. Jarmen- kumpel ma około 2 lat tą giwerę i nic mu się nie stało. Mój "SWD" leży w częściach w szafie, tylko dlatego ze nie chce mi się go złożyć. A GB od tego karabinka podarowałem osobie, która chciała mieć drugi GB do CQB. Także działa bez awarii. :blush: Quote Link to post Share on other sites
Lukas42 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Dzięki! Jakie łożyska są w gearboxie w tym "SWD"?? to że plastikowe to wiem.. chodzi mi czy 6mm czy 7mm.. dużo szukałem i nie mogę znaleźć :bialaflaga: informacji o tych łożyskach... Edited November 24, 2010 by Witzland-942 Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Mam pytanie odnośnie tej repliki(nie znam się i jestem zielony więc proszę o wyrozumiałość) czy części do tej repliki typu body, magazynek itp. to będą takie same części jak do ak47 cm? Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) Hej Mam pytanie odnośnie dwójnogu w tej replice Jest on stalowy ? Czy zdarzyło się komuś,żeby się złamał ? Edited October 30, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
MrOsamaful Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Skoro ktoś napisał, że porysował nim plastik na karabinie to chyba jest metalowy. Czy stalowy tego nie wiadomo ale raczej nie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts