rafg27 Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 Ja mam jakiegos patcha do BHD ale..... nie działa ona z tym crackiem który mam (trza poszukac nowego do patch'a). Jesli kcesz daj znac na maila to sie dogadmy :) BTW predkosc Athlon'ow od dawna nie jest podawana w MHz tylko podawany jest ekwiwalent predkoscci w stosunku do procka intela :) (chociaz chłopaki przy okazji Athlon'ow 2.8 i 3.0 polegli na tym poniewaz wyszło na jaw ze 2.8 ze starszym jadrem jest szybszy niz 3.0 :) ale to juz ich problem :) Link to post Share on other sites
.Ghost. Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 Hej rafg27 !!! takiego cracka to ja mam z którym gra działa. Zresztą patcha też mam, pytałem czy ma to Matek, bo chciał zagrać ze mną na NovaWorld. Jeżeli chcesz tego cracka to daj znać podeślę Ci go waży coś około 2MB tylko. Hooah !!!! Link to post Share on other sites
aZahiel Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 rtez grywam w R6 wiec moze sobie kiedys przez siec pogramy sami ASG maniacy :twisted: co wy na to :?: Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 14, 2003 Author Report Share Posted August 14, 2003 Ja jestem za aby pograć w sieci tylko trzeba uzgodnić w którą wersje gramy. Link to post Share on other sites
rafg27 Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 ghost :) ja jak naj bardzeiej kce :) jakos moze za tydzien bede w domq to sie zglosze :) Link to post Share on other sites
.Ghost. Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 To czekam na wiad. od Ciebie rafg27. Możesz już myśleć, że crack jest Twój Hooah !! Link to post Share on other sites
Ssak Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Apropo R6. Wczesniejsze wersje od ravena maja straszne skrypty na multi wiec to chyba wypada-pozatym na MP gra traci caly sens. ZERO zabawy. Chyba ze gra sie na kompa, ale po kilku dniach to juz sie staje banalne... Link to post Share on other sites
Rainbow Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Mam Rainbow Six i Rouge Spear fajnie się gra ciekawe mapy no i fajna muza ale po dłuższym czasie gra robi się nudna. A ja tam jednak wole się strzelać w realu. :twisted: Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 A można w pirata grać przez neta??? Bym zapomniał :wink: chodzi mi o Raven Shield A da się grać w BHD przez sieć??? Link to post Share on other sites
Wraith Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 W RS:RvS potrzebny Ci bedzie CD-Key. Kolega korzystal z kopii mojego orginalu na generatorach z netu lecz wszystkie klucze byly zbanowane. Bez orginalu raczej sobie nie pograsz. Do BHD jest masa crackow i dodatkow. Same demko mozna rozbudowac do bardzo grywalnej gierki (demko BHD ma chyba najlepsza statystyke pod wzgledem ludzi grajacych w multi). Orginal mozna dostac na allegro za 20 zl. Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Dzieki za odpowiedź... Nie lubie tych cd-key'i :wink: Ale z Call of Duty sobie poradzilem 8) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
damiaN Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Ma ktos do rozdania jakies cd keye do Raven Shield??? Bo juz sobie grałem ale teraz ktos uzywa mojego........ :roll: I niech mi ktos pomoze z pb w raven shield bo nie moge grać z pb dzieki pozdrawiam Link to post Share on other sites
damiaN Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Moze mi ktos wytłumaczyc jak jest z pb do Raven Shielda??? Bo mnie wywala po zaladowaniu sie mapy Na servach bezz pb gram normalnie mam wersje 1.56 US Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Nie pamietam jak tam jest. Prawdopodobnie musisz zropic aktualizacje PB recznie. Link to post Share on other sites
damiaN Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 To jak mozesz to opisz mi dokladnie... jak to zrobic dzieki pozdrawiam Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 ehe 8) Poczytaj manuale na stronkach. Zwykle wystarczy sciagnac najnowsza wersje PB i ja zainstalowac. Ja nigdy tego nie musialem robic (koledzy za to tak). Moze jakis inny maniak ma takie przejscia za soba? Link to post Share on other sites
TabO Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Również gram w R6, w starsze wersje owszem grałem, ale aktualnie gram tylko i wylacznie w Raven Shielda, jak ktoś chce zagrać to jak najbardziej :) Link to post Share on other sites
Grey Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Team Tactical właśnie uruchomia pierwszy fireteam, który będzie trenować Close Quarters Combat i Military Operations in Urban Terrain w Raibow Six: Rogue Spear. Podyktowane jest to głównie tym, że nie wszyscy chętni posiadają komputery zdolne unieść America's Army. Przypominam, że operacje w terenie otwartym, a także współpracę z innymi formacjami TT ćwiczy w Operation Flashpoint: Resistance. Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych HOOAH! --------------- link do info o TT na WMASG http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=7327&start=0 link do forum TT i info o RS http://tt.szarego.net/viewtopic.php?p=1273#1273 Link to post Share on other sites
Rzez Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 Gralem w R6, Rogue Spear, Covert Ops (9 miechow:)) i ostatnio Raven Shield'a, tyle ze wiekszosc czsau spedzam przy AA :) -- Rzez Link to post Share on other sites
Zjawa Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 dobrze wiedziec rzez, a w co jeszcze grales i jak dlugo? :wink: Link to post Share on other sites
Rzez Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 W AA mloce od grudnia 2002:) Czasami jakas strategie wezme (Submarine Titans IMO bije SC na glowe:)),np Shogun TW; badz tez ekonomiczna Sim City 3000, Settlers 2. ;) pozdro -- Rzez Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 13, 2004 Author Report Share Posted October 13, 2004 W AA mloce od grudnia 2002:)Czasami jakas strategie wezme (Submarine Titans IMO bije SC na glowe:)),np Shogun TW; badz tez ekonomiczna Sim City 3000, Settlers 2. ;) pozdro -- Rzez a po chuja mówisz to nam w wątku o tęczowej szóstce?? Link to post Share on other sites
Brymer Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 żebyś buraku mógł posta nabić i bluzgiem rzucić... Link to post Share on other sites
Rzez Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 Bo trudno odpowiadac na czyjes pytania w innym temacie... -- Rzez Link to post Share on other sites
Recommended Posts