collaborator Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 co?? nadal, nawet po wczorajszym Rambo First Blood (na polsacie) chcesz tego krotkiego Xma?? a jak porownacie ten model HFC: http://www.tajgun.pl/opis.php?lp=248 Karabinek M177, kaliber 6 mm ASG. Wykonany w skali 1:1 Materiał: ABS 80% stanowią części wykonane z metalu. Długość: 835 mm Szerokość: 65 mm Wysokość: 80 mm Kolor: czarny Waga: 2,72 kg Cena: 462.00 zł Tylko ciekawe co oznacza te 80% czesci z metalu, bo jesli to chodzi o mase no to nic dziwnego.. po to wlasnie sie umieszcza te cięzarki w srodku broni. Podczas gdy caly karabin jest z plastiku ważącego: 0,544kg To by sie nawet zgadzało... pozdr, Tomek Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Oni się troszkę pomylili, powinno być ABS 80%, reszte stanowią częsci z metalu. Miałem tego bubla z HFC, nie kupujcie. Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Cybul ma racje, na dodatek ten xm jest za 462 zł !! Bez zastanowienia należy kupić xm TM za jedyne 440zł Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Fboardpro - tobie płacą za reklamowanie tego modelu? A może pracujesz dla frajerarmsów i liczysz na zniżkę? Skąd ta pewność, że akurat mają ten model na stanie? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Stąd ta pewność że wystarczy wejśc na ich storne i zoabczyć. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 26, 2003 Author Report Share Posted August 26, 2003 fajny jest i tani bo firearms jest bodajze przedstawicielem Tokyo Marui w polsce ale i tak mnie na niego nie stac wiec kupie CG :D Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Rdziłbym ci dozbierać ponieważ różnica w cenie xm'a CG i TM jest nie duża, a różnica w jakości i osiągach raczej ogromna. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 26, 2003 Author Report Share Posted August 26, 2003 nida rady poprostu tyle uzbierac a jaka roznica jest pomiedzy tymi 2 modelami to ja wiem po prostu brak funduszy mnie naklania do kupna CG Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Ja z 450 zeta będe miał w pzyszłym tygodniu (powinienem mieć:) więc raczej kupie tma. Jak się wciągne w ten asg to może w przyszłym roku uzbieram z odrobiną szczęscia na jakiegoś elektryka, ale jak narazi sprężynką bedę się bawił :D Quote Link to post Share on other sites
.Ghost. Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Hooah Robson !!! Chłopie co ty jadasz, że do rymu gadasz he he. Pięknie Ci to wyszlo "Brak funduszy mnie nakłania do kupna Cyber Gun'a". Pozdrawiam Cię poeto nadworny i kliknij czasem do mnie na GG, bo juz dawno nie rozmawialiśmy. Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Ja na twoim miejscu bym czekał aż uzbieram na TMa. Naprawdę długie sprężynki TM, są dużo lepsze (zarówno pod względem wykonania, osiągów i żywotności) od np. CG czy HFC. Jeśli nawet kupisz tego HFC czy CG i będziesz zadowolony, to jak będziesz miał w przyszłości okazję zobaczyć TMa, to będziesz żałował że go nie zakupiłeś. Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 To prawda, ja żałuje że kupiłem xm'a z CG za 339zł w czerwcu i nie poczekałkem do 20 sierpnia na xm'a z TM za 440zł... Teraz mysle o zakupie jeszcze jednego sprężynowego xm'a właśnie z TM :wink: bo żal mi, że się w magazynie po takiej cenie marnuje :) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 28, 2003 Author Report Share Posted August 28, 2003 no i chyba tak zrobie poczekam dluzej ale kupie TM'a bo przeliczylem kase mi dostepna i powinno starczyc a jesli nie starczy to trudno chyba sie skusze na MP5 Tm czyli moja ewentualnosc :D P.S. Ghost nie moge bo przyszedl rachunek za telefon i przyszlo troszke wiecej ponad przecietnosc :D wiec na gg bede we wrzesniu bo wtedy bedzie u mnie stale zakladane :D Quote Link to post Share on other sites
Mad Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 ludzie TM to jest TO......zresztą Robert sam ostatno widziałeś :) .......MP5 moge każdemu polecic gorąco.....ale jak macie kase to na 100% lepiej kupić tego XM z TM Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 31, 2003 Author Report Share Posted August 31, 2003 oj widzialem i slyszalem i strzelalem juz tej twojej MP5 i widze, czuje i rozmyslam. eeeeeeeeeeee ja tam wole XM'a MP5 to tylko glupia ewentualnosc jak nie uzbieram calosci na XM Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts