killerekpl Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Tu jest co jakis czas słowo "zlot". Nazwijmy to "Spotkanie". Bardziej do tego pasuje. Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 W tytule tematu napisałem "Zlot/Spotkanie ..." To, że inne osoby same używają stwierdzenia typowego "zlot" to już nie moja wina. Każdy ma swoje racje, może nie powinienem tego tematu umieszczać tutaj a w środowiskach lokalnych. Gdyby tak zrobił to wątpię by znaleźli się chętni np z Olsztyna. Jeśli ktoś chce przyjechać i zgadza się z założeniami, które przedstawiliśmy to proszę bardzo. Jeśli ktoś nie chce to nie zmuszamy. Jeśli, któryś z modów ma coś przeciwko temu by temat ten tutaj się znajdował to proszę bardzo niech go przeniesie do lokalnego działu Zachodniopomorskie i może wtedy to kogoś uszczęśliwi ... Czekam w dalszym ciągu na deklaracje przyjadu byśmy wiedzieli czy uzbiera się chociaż frekwencja taka by opłacało się cokolwiek zaczynać. Pozdrawiam decybel Quote Link to post Share on other sites
killerekpl Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Nie no rozumiem cie decybel, ale chodzi o to ze bardziej pasuje okreslenie "Spotkanie". Ja juz nie chce wnikać, ani nic. Ale mogles dac do kazdego forum lokalnego. Wiem ze to troche glupi pomysl bo zmudny, ale to tez jest wyjscie. Pozdrawiam i moze do zobaczenia na spotkaniu. Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Killerek tylko czekałem aż ktoś powie to co właśnie napisałeś. Masz rację mogłem dać na każde poszczególne forum. Dlaczego tego nie zrobiłem?? Ponieważ tutaj wszyscy to zobaczą. Koniec już z tym bo zamiast dyskusji o tym kto przyjedzie robi się dyskusja na całkiem inny temat. Pozdrawiam, decybel Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Nie wnikajac w dyskusje a tym badziej zachowujac dyplamatyczne milczenie w w/w sprawach, jak tylko czas pozwoli to chetnie bym wpadl poznac nowy teren, oczywiscie na wlasna odpowiedzielnosc. Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Serdecznie Zapraszam Wolf :) Pozdrawiam decybel Quote Link to post Share on other sites
killerekpl Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Mysle ze od nas przyjedzie około 5 osób (licze tylko ŚGSO), Juklas a od ciebie Ilu? Quote Link to post Share on other sites
kamera Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Panowie, wiec tak: Olsztyn przyjedza na 100% reprezentacja od 7-16 osob, dokladna ilosc podam w ciagu 7 dni. Tak jak pisal Dziku prosilibysmy o kogos kto by nas zgarnal z dworca pks. Raczej interesuje nas jakies schronisko niz hotel :) Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Kamera ok. Postaramy się coś zorganizować lub ktoś Was przejmie z dworca by dojechać np odpowiednią linią autobusu miejskiego. Co do noclegu to podajcie jak najszybszciej liczbe osob a wtedy poszukamy Wam cos i damy znac co do miejsca i cen. Pozdrawiam, decybel Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Nazywajcie to jak chcecie, jeżeli nie chcesz przyjeżdżać twoja sprawa, przyjamniej nie zabieraj głosu. Po krucy jak teren wygląda, to tylko namiastka ale.... http://video.google.pl/videoplay?docid=1008595601046472931 Quote Link to post Share on other sites
victor Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 OFT A ja osobiście jestem za tym, że jak ktoś organizuje "coś większego" to żeby informację wrzucał właśnie na forum ogólnopolskie. Bo inaczej żeby nie przegapić jakiejś interesującej imprezy mam regularnie sprawdzać 16 forów wojewódzkich? Już kilka razy poniewczasie plułem sobie w brodę, że przegapiłem w ten sposób kilka fajnych imprez. Chyba po to jest na wmasgu podział na fora regionalne i ogólnopolskie, że w regionalnych umieszczamy ogłoszenia o zwykłych strzelankach, a o tych większych (przynajmniej w założeniu) w ogólnopolskim. Sory za OFT Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dziku_O.W.R_olsztyn Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 no chłopaki o takich terenach jak wy macie to można tylko pomarzyć.. a teraz 2 sprawy: 1. jak oznaczamy trafionch 2. jak wyglada sprawa środków pirotechnicznych ( świece dymno-pieprzowe , dymne, petardy hukowe) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Jak byc trupem? W scenariuszach, prawdopodobnie wszystkobędzie ustalone na miejscu, w kazdym razie zabranie czerwonej husty jest jak najbardziej na miejscu. Środki pirotechniczne itp. Jak najbardziej, w kązdym razie nic co mogło by urwac nogi bądx okaleczyć, czyli z rozwagą. Quote Link to post Share on other sites
Gudrid Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Z SPZ ze Słupska też pojawi się kilka osób. Quote Link to post Share on other sites
Gefrajter Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 TEAM 40 ze Sławna pojawi sie w ilości 10-14 osób. Z d-ctwem naszej grupy Decybel mialeś już sie okazje poznać na Borneo , myśle że ta strzelanka wypadnie równie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Gurid, bankowo będzicie? W takim razie szacując mamy 80 osób. Jeszcze z 100 i będzie miło. :F Quote Link to post Share on other sites
Gudrid Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Bankowo mysle za tydzien bede mogla juz podac konkretna liczbe osob, ktora sie stawi. Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 No i zrobiło się bardzo miło. Są i nowi i starzy znajomi :) Cieszę się bardzo, że chcecie przyjechać. Najbardziej cieszy mnie to, że będzie można spotkać się w większym gronie i pobawić się ... :P MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA PRZYJAZD. PROSZĘ OKREŚLCIE SIĘ DO 31 STYCZNIA W JAKIEJ ILOŚCI PRZYJEDZIECIE. NAPRAWDĘ POMOŻE TO NAM OSTATECZNIE DOSTOSOWAĆ TEREN, SCENARIUSZE I KILKA INNYCH SPRAW ORGANIZACYJNYCH. Pozdrawiam decybel Quote Link to post Share on other sites
Sman Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 czy osoby w wieku 14/15 lat będą uznawane ? Quote Link to post Share on other sites
melon Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 czy osoby w wieku 14/15 lat będą uznawane ? Nie wprowadzamy ograniczenia wieku i fps. Na miejscu postaramy się zorganizować ognisko by można było się ogrzać i ewentualnie upiec jakąś kiełbaskę. Quote Link to post Share on other sites
biluu Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 z Koszalina narazie zadeklarowało sie 5 osób, aczkolwiek wpadnie więcej. Quote Link to post Share on other sites
Sman Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 ja się pisze ^^ więc już 6 Quote Link to post Share on other sites
Gefrajter Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Z TEAM 40 czyli ze Sławna deklaruje sie 10 osób Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Zielona linia - to orietacyjna granica calego terenu Czerwona - Teren zamieszkaly/wykluczony z rozgrywki Fioleteowa - teren nieokreslony, rzedy garazy gdzie czasem mozna kogos spotkac, ogolnie nic ciekawego Zółta - wszystkie okolice o charakterze zurbanizowanym (jedne wieksze inne mniejsze) Niebieska - Hangary (prawdopodobonie i tak nie wszystkie) oczywiscie puste z otwartym wejsciem Quote Link to post Share on other sites
bols7 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Ze Świdwina na razie deklarują się 2 osoby. W razie jakiś zmian zrobię edit-a ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts