Tony91 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Witam, Wiem że w wersji ostrej karabinu STEYR AUG istnieje możliwość zamontowana granatnika 40mm M203A1. Jak jest w ASG? Czy trzeba zakupić jakiś montaż? Ktoś już może wykonał coś takiego? Jeżeli ktoś ma proszę o fotki... Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...-SK-02_srch_aug http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...GPI-01_srch_aug a jak to wygląda to nie wiem Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Dokładnie tak to będzie wyglądało, jeżeli o montaż chodzi. Fotka dosyć leciwa ;] Istnieją jeszcze inne montaże, ale to już do wersji ostrej... Lecz ten wymieniony przez kazik_'a jest "najnowszym wynalazkiem". Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Może źle coś napisze,ale przecież do m203 wystarczy szyna ris. Więc jeśli masz wersję a3 z orisowanym frontem,to problemu raczej niema. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Sa specjalne montaze z celownikiem granatnikowym - ale kosztuje to 350 zl. http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1958 Zreszta granatnik wogole jest bezuzyteczny w asg - chcesz dla lansu - bedzie ciazyc ci przod. Sama konwersja do a3 jest bardzo ciezka i nieporeczna - z granatnikiem robi sie jeszcze bardziej bez sensu. Oczywiscie mozesz uwazac ze bedzie ok. Ale jeszcze nie poznalem nikogo kto po tym jak kupil granatnik by go uzywal. Albo uwazal nadal ze jest przydatny do czegokolwiek... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 C tym ciążeniem to akurat w AUGu by się przydało te pół kilo z przodu, oj przydało... Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Tylko jak kupisz od kogos konewrsje A3. Mam zbedna ale bez szyny ;) Ale ogolnie pomysl naprawde nie jest dobry ;p Granatnik to bzdura w asg. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Jak się ma dobre granaty to potrafi to pokazac pazurki, zapewniam. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Chyba tylko do straszenia ;) Jeszcze nie widzialem sensownego uzycia granatu - ale moze zdaza sie perelka raz na n lat. Stosunek uzytecznosci do ceny jest tak tragiczny ... lepiej juz posiac serie. Zasieg - nawet na CO2 widzialem jaki nedzny. Powiedzmy sobie szczerze - jezeli ktos trafi z granatnika - to znaczy ze 3 razy prosciej trafilby z aega. ps. Juz dwie osoby udowadnialy mi ze granatnik ma sens - i zadna go nie uzywa po zakupie. ps2. Tez mialem faze zamontowac granatnik w augu - ale szybko mi przeszlo. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Zagadaj do Kicpy i jak będziesz miał okazję- potestuj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts