Yahalom Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 skany pochodza z najnowszego GameInformera... giera niezle sie zapowiada... chociaz mnie nie kreci ten tytul... grafika jeszcze lepsza niz w GRAW (to chyba oczywiste)... no nic zapowiada sie ciekawie... pelny artykul z GI Butcher zeskanuj mi nowego PSX E 8) Dzisiaj na X'owym Marketplace pojawiło się demko. Gra przede wszystkim oferuje system CrossCom ver.2.0, dzięki któremu znacznie umila się czas przy grze (podobno). Jak zwykle wygląda obłędnie, a Multicama zastąpiło z tego co widze ACU Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 engine ten sam co RaibowSix-Vegas - czyli zwykły GRAW, tak podszlifowany, zeby dobry komp do GRAW komp ledwo 20 fps dawał...:) Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Przecież to właśnie gry napędzają przemysł komputerowy. W obecnych czasach żaden wydawca nie odważyłby się wydać sequel`a, który chodziłby lepiej niż poprzednik. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 tak podszlifowany, zeby dobry komp do GRAW komp ledwo 20 fps dawał...:) I od tego są next-genowe konsole :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ktore kosztuja tyle co PC zdolny tą gre odpalić :) a jak konsole stanieją do akceptowalnego poziomu - ich grafika i gry są już przestarzałe o 5 lat w porównaniu do obowiązującego standardu PC i gier na niego...:) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 18, 2007 Author Report Share Posted February 18, 2007 http://www.valhalla.pl/news2762-GRAW-2-na-...na-konsole.html Quote Link to post Share on other sites
chomic Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) LINK Swoją drogą ten poprzedni też jest niezły :-P Edited October 6, 2007 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Wolfi Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 (edited) Co do enginu to jest to zmodyfikowany Engine z GRAW 1 - gra chodzi lepiej niż R6:Vegas (do tego jest ładniejsza a plansze są większe). Gra jest naprawdę dobra - niezły arsenał ( chyba że ktoś nie przepada za nowoczesna bronią taką jak np SCAR czy XM8) ładna grafika i fzyka, znośna fabuła i misje i ... AI naszych kumpli z drużyny które czasem woła o pomstę do nieba (choci tak jest lepiej niż w części pierwszej). W sumie to jeden z najlepszych 'taktycznych' shooterów istatnich lat. Uwielbiam biegać z MSG90, MP5, pistoletem(wsio wytłumione) oraz na dodatek granatami dymnimi i obronnymi NARAZ - zawsze sie tylko zastanawiam jak Mitchell (główny ohater) to wszystko ze sobą dźwiga? Edited October 6, 2007 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Całkiem przyjemna gierka. Przyznam, że jak na żołnierzy 7th SFG (jeśli dobrze pamiętam) mogli by być troszkę bardzie sprytni, ale jeśli opanuje się szybkie wydawanie komend i obsługę tej mapki "taktycznej" to w sumie nie przeszkadza aż tak mała inteligencja chłopaków. A co do arsenału ja preferuję HK416 :P I nadal nie mogę zrozumieć dlaczego Mk 46 (Minimi) jest takie niecelne, to samo było w R6: Lockdown :/ Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Nie wiem czemu, ale odrzuca mnie ta gra... W SOCOM NavySeals Fireteam Bravo i Rainbow Six : Vegas loilem namietnie, a GRAWowi brakuje tego "Czegos". Arsenal fajny, grafika niezla ale grywalnosc... Szkoda gadac... Gralem na PSP. CO do odwiecznego tematu PC vs konsole - kazdy gra na tym na czym lubi. Ja na PC nie zagram juz nigdy - nie ma tej przyjemnosci co na kanapie z padem w rece ;-)... Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 A ja na razie pograłem w demo i muszę powiedzieć, że ma wiele rzeczy których brakowało w jedynce ot choćby poprawiony system rozkazów w widoku 3D (teraz przynajmniej wiadomo gdzie koledzy pójdą :D), tryb Recon (można się poskradać), no i wygląda na to że tym razem jest więcej sposobów wykonania misji. Ciekawe czy w polskiej wersji znowu zepsują komunikaty głosowe, tak jak we wszystkich GR w jakie grałem. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Przeszedłem pierwszą i drugą część na XBox'ie360 i mam przyjemne wrażenia. Gra posiada klimat i można spokojnie dla tego właśnie do niej wrócić. Miałem również nieszczęście grać w pierwszą część na PS2, ale staram się o tym nie myśleć. Quote Link to post Share on other sites
chomic Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 2jka moim zdaniem za łatwa i zdecydowanie za krótka. Jeżeli ktoś grał w pierwszą część niech od razu ustawi sobie trudność 'hard core'. :] Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Fakt. Dwójka jest łatwiejsza. Co nie zmienia faktu, że jest przyjemna. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ja gralem tylko w demo grawa 2,ale od razu dostał u mnie wielkiego plusa.Wszystkie możliwe ustawienia grafiki dałem na maxa(hdr,szczegółowość,coś tam jeszcze) i liczba klatek spadła ,aż o całe 7!!!!!!(67-60). Podoba mi się ilość dodatkowego sprzętu do borni o raz to że to w części futurystyczne zabawki.Brakuje tylko epizodu z Bundeswehrą i p90,g36k,steyerami i g3.(tak odnośnie mojej żądzy do bull-popów;)).Jutro kupuję pełniaka. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Odświerze nieco temat. Mam problem z tą grą a nie chce rejestrować się na jakiś innych forach, morze ktoś miał taki problem jak ja i mi pomorze. Mianowicie po zainstalowaniu z pathem i bez klikam dwa razy na graw.exe jak to zwykle się robi, na chwilę pojawia się klepsydra i nic. Kiedyś mi już chodził, oczywiście orginał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts