Kmieciu4eveR Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 To jedna z moich ulubionych gier FPP - należy do tych, do których nieustannie się wraca. Zawiera niesamowide pokłady grywalności, zwłaszcza po sieci lokalnej. CO ciekawe, poczynając od wersji 1.0 gra przeszła wielka metamorfozę, twórcy ze Sierry przez ponad 2 lata wydawali pacze i dodatki przedłużające jej żywotność. Do nedawna ze strony www.10-david.com można było sciągnąć niezliczoną ilość konwersji ulepszających AI, zwiększającch 'efektowność', plus nowe modele, giwery, misje. Niestety ostatnio witryna leży :( Gierka, oprócz wiernego przedstawienia technich 'czyszczenia' budynków wporwadzała bardziej 'humanitarne' traktowanie podejrzanych, których w porównaniu do serii R6 nie należało neutralizować, a raczej aresztować. A sentymant do zabawy w 'policjantów i złodzieji' został mi chyba z dzieciństwa. Quote Link to post Share on other sites
Ripek Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Szukam tej gierki ale niestety w lokalu jej nie moge znalezc :( Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Grywalem w swata z przyjemnoscią, wielkim plusem byla mozliwosc aresztowania przeciwinka. Brakowalo mi tego jednak w MP. Quote Link to post Share on other sites
Ripek Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 W rainbow 6 nie ma takiej opcji (przynajmniej w Black Thorn) - jedynym wyjściem pozostaje egzekucja przeciwnika ;) Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 w zadnym rainbow nie ma, ale rainbow to nie policja. W ksiazce (chyba ją czytaliscie co? :wink: ) jest wyraznie napisane ze rainbow nie bierze jeńców. :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 fakt ogolnie gierka przednia i pokazujaca nietypowe, jak na gry, podejscie do tematu.. i to dowodzenie :) ale zalamywal mnie tam poziom inteligencji i samodzielnosci policjantow... optrafili wszyscy czterej ginac po kolei krzyczac "Policja, rzuc bron" do typa siekacego z AK :( Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 mialy to poprawic kolejne patche ale z AI to nigdy nie bedzie zbyt dobrze, dlatego dobry jest MP. ^^ Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 jasne, ze jak na razie komputer nie zastapi drugiego czlowieka, ale porownujac do SWAT to chyba tylko w Delta Force jest gorsze AI. we wszystkich R6 czy OPF jest duzo lepsze PS a kto z Was gral we szystkie Police Questy po kolei? :) zaczynajac od "tekstowki" a konczac na Police Quest SWAT? :) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Ja - ja gralem. Uwielbialem serie PQ chociaz ciezko czasami bylo sobie poradzic (np przy komunikatach radiowych). No i niektore byly liniowe do bolu. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 ech, chyba wszystkie oprocz bodajze 4-ki (ten RTS) byly liniowe... ale coz... a komunikaty radiowe i poruszanie sie pomiescie dalo sie przezyc jak sie mialo Bajtka z opisem :) najwiecej klopotow mialem w 1-ce, zeby wymusic od babki w czerwonym sportowym samochodzie prawo jazdy :) ile ja sie nameczylem zeby domyslec sie prawdziwej frazy :D Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Hmmm porzyczyłem dzisiaj SWATa od kumpla i mam problem - skąd wziąć patch uaktualniający wersję gry do 1.4? Bo wszędzie jest tylko 1.7, a ten wymaga wersji 1.4... Hmmm ściagnałem 1.6 który podobno updatuje wcześniejsze wersje, ale mi nie działa - wyskakuje czarne okienko i od razu się zamyka... EDIT: ściagnałem 1.6 jeszcze raz, zainstalowałem, i... i przy próbie instalacji 1.7 pisze, że musze mieć min 1.4! Sprawdziłem wersję pliku - tak, jest 1.4. W takim razie - co mam do diabła zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Guest Wilq Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 Swata 3 nie trza ściągać z netu ani pozyczac-mozna kupic orginal za dwie dychy (bez jednego grosza) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 ja tam wszystkie patche ściągnąłem niedawno z oficjalnej strony sierry... Quote Link to post Share on other sites
Czary Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 A czy ktoś jest może w posiadaniu programiku ModManager25.exe ? Moje dotychczasowe poszukiwania są bezskuteczne. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 7, 2004 Report Share Posted March 7, 2004 Czy wie ktoś jak można udostępnić broń w single broń z trybu multi? Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted March 7, 2004 Report Share Posted March 7, 2004 Ja wiem. Nie można :D Niestety nie da się tego zrobić a żałuje. O ile prostrza by była gra mając w teamie kolesia z PSG-1... Quote Link to post Share on other sites
aZahiel Posted March 7, 2004 Report Share Posted March 7, 2004 a w ktorej czesci SWAT 3 byl psg-1 w trybie multi - nie gralem we wszystkie a chcialbym sobie sciagnac :roll: Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Znaczy sie PSG-1 jest bodajże w modzie "Chimera". Na początku tematu jest link do fajnej stronki z modami chyba www.10-david.com Tam jest wszystko czeko potrzeba do extra zabawy w SWAT-cie. Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 tez gram w SWATa 3 i sie czwartej czesci nie moge doczekac...... Fajnie sie gra z modami: xrtrt-weaponsmodv1.0a i xrtrt-officermovement Dzieki nim członkowie oddziału są lepsi........ POLECAM GIERE WSZYSTKIM......... Pozdrawiam P.S nawet w rainbow six 3 athena sword kompani sie gorzej zachowuja niz w SWATcie 3...... Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Jak juz o modach to ostatnio pojawil sie mod z wszystkimi jednostkami AT z calej Europy :D Gdyby nie Chimera v1 i v2 to SWAT by nie byl taki dobry. Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Giersik! Chyba masz przestarzałe info bo SWAT Urban Justice nie wyjdzie....... Ale za to robią SWATa 4 który wyjdzie na wiosne 2005!!! Nad SWATem UJ zaprzestano przerwano pracę w marcu lub kwietniu... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Hawk2 Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 A ja mam pytanie co do SWAT3: jak do jasnej i ciasnej mam przejść misję, gdzie w wieżowcu na samej górze jest bomba atomowa w teczce?? Wiem, że mam aresztować przywódcę terrorystów, uwolnić cywili, majora i jego współpracowników ... ale jak dezaktywować tą bombę?? Ona mi wybucha :P czy to ja ją rozbrajam, czy to ktoś z drużyny to ona ciągle mi wybucha :P chyba tylko raz(jak pierwszy raz grałem w tej misji) udało mi się ją jakimś cudem dezaktywować(ale jak to już nie wiem :P). P.S. HEEELP :) Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 tam nie trzeba przypadkiem najpierw zajac sie laserami dookola bomby? :) Quote Link to post Share on other sites
Hawk2 Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Alez tak :) za pierwszym razem sie tym zajmowalem a za kazdym kolejnym byelm tak wkurzony i tak "na szybko" przechodzilem do tego momentu, ze lasera zapominalem wylaczyc :P(dziekuje gosciowi, co mi PW wyslal i przypomnial o laserku). Ale teraz problem ... wszystkich uwolnilem, rozbroilem bombe i ... wyskakuje okienko ... Continue i Debrief ... daje Debrief, gosciu gada ze misja zakonczona skucesem(czy cos) i ze sie moga zbierac ... a pozniej ... ZNOWU TEN WYBUCH!! Ja tu oszaleje :P ponad 20x to przechodzilem i zawsze cos nie wyjdzie ... GRRRR :evil: :evil: :evil: czemu pomimo dobrze wykonanej misji(chyba) bombka dalej wybucha?? :evil: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 majora i jego współpracowników ... tak dokladniej to burmistrza :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts