Iwan Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 no mam tak win XP PRO i service 2 i ju| nei wiem wyskakuje mi blad i po ptokach Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 i pewnie masz legalną kopię tego XP PRO sp 2 Quote Link to post Share on other sites
Brodaty Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :evil: P.S. Nie mam żadnego z service pack'ów. Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 no nie do koDca a czemu pytasz? Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 bo pirackie mają pewne problemy - chodzi o windows i dociągane oryginalne service, jest chyba setka pirackich wersji XP i każda inna, rpoblemy zaczynają się tu jak i również zawsze ta sama bolączka - sterowniki, zawsze coś z czymś się gryzie... Athlon podkręcony nie robi problemu pewnie, karta grafiki stara, directx9 do tej karty nie gwarantuje pelnego wsparcia, sterowniki plyty glownej sa rowniez istotne. Mialem spore problemy maja taka platforme: athlon 2000XP, 512 i potem 1 GB ramu, plyta MSI KT3V, grafika Radeon 9600 pro. ciągłe resety komputera, spadki wydajniości nie wiedząc czemu itp. co bylo zle? niestabilnosc calego zestawu, radeon gigabyte’a gryzl sie ze sterami plyty, blad pracy pamieci radeona, to pod koniec, przed wymiana sprzetu... i za slaby zasilacz. teraz: prescott 3 GHz, plyta gigabyte na szynie 800, 1GB ramu, dwa dyski 40 i 120 barakuda, grafika asus v9999 czyli GF 6800 GT... skonczyly sie problemy. czyli jak widac przyczyn bylo kilka i na odleglosc trudno będzie ocenić co jest nie tak, to przeważnie sprawa indywidualna. Dużo kombinowania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts