ORKAN_Hubert Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Nie mów hop. Dlatego że jest dłuższy, to zmieści się mniejsza ilość. Quote Link to post Share on other sites
kali Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Uwierz mi, tak się te magi ułożyły, że z przodu miały jeszcze dość miejsca. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Mówisz o sztywnej torbie z MIWO? Dziwne, bo ja tam (wrzucając magi) ledwo mieszczę 8 sztuk. 12 to wejdzie, ale kiedy ułożę je idealnie równiutki i wykorzystam każdy wolny centymetr - czasem układając magi poziomo, czasem pionowo itd. I mówię o magach ASG. Quote Link to post Share on other sites
kali Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Ja układam poziomo. 9 na sobie, ale z boku mają jeszcze miejsce na 2. Poza tym takie układanie magów nie zabiera aż tyle czasu. Quote Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Witam. Zastanawiam się nad kupnem torby zrzutowej i myślę na następującymi opcjami: G&P SWAT Prosiłbym o opinie użytkowników na temat wytrzymałości i jakości wykonania (choć może jedno wynika z drugiego ;-) ) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Szczerze mówiąc, cierpię na chroniczny brak zaufania do kopii. I jak już, to brałbym coś ze sprawdzonych marek. Ostatnio poznałem plus ELBV: Magi można wpychać pod kamizelę. Wygodne to i magi się nie pogubią. No i ciężar nie wisi ci na nodze. Problem zaczyna się wtedy, kiedy ktoś używa więcej niż 10. Ale podobnego patentu używano w armiach świata już wieki temu, więc to raczej żadne odkrycie. Quote Link to post Share on other sites
Barbus Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Pytanie do posiadaczy torby na odzysk z Miwo: jak nada się na magi do kałacha? Jest wystarczająco szeroka, żeby mag w niej leżał? Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś podał mi wymiary wnętrza torby. Z góry dziekuję ;-) Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) Worek (o takiego kształtu http://miwomilitary.pl/?p=8.156.WOREK-NA-O...S.MOLLE.J-01C.) i maga od AK akurat miałem pod ręką - włazi, mag spokojnie leży i jeszcze ma trochę luzu. Edited January 1, 2008 by PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
Halfling86 Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) W worku około 7 magów. I nie przeszkadzają :) Edited January 1, 2008 by Halfling86 Quote Link to post Share on other sites
kali Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Do torby mag nie wchodzi tak, żeby leżał. Trzeba magi układać pionowo. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 W worku około 7 magów. I nie przeszkadzają :) To jest ta "foliówka" za kilkanaście złotych z Miwo? Jeśli tak, to ja bym nie polecał: zero jakiejkolwiek sztywności, podczas biegania rzuca nim na wszystkie strony i magi strasznie hałasują. Quote Link to post Share on other sites
Barbus Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Nie pytam o worek tylko o TORBĘ. Quote Link to post Share on other sites
Halfling86 Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 To jest ta "foliówka" za kilkanaście złotych z Miwo? Jeśli tak, to ja bym nie polecał: zero jakiejkolwiek sztywności, podczas biegania rzuca nim na wszystkie strony i magi strasznie hałasują. Bez urazy, ale idealnie pasuje tutaj powiedzonko "Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" :D Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Nie mam o co się obrażać, cenię sobie wygodę i tyle :uśmiech: . Biegałem z tym workiem parę miesięcy i wolę wrzucać teraz magi do kieszeni niż biegać z nim. Quote Link to post Share on other sites
kali Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Barbus: ja mówię o torbie ;) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Jeżeli chodzi o to czy wybrać sztywną torbę na odzysk czy jakikolwiek worek na odzysk to sprawa jest bardzo indywidualna. Jednym pasuje to, drugim co innego. Po to aby zadowolić (przynajmniej częściowo) jednych i drugich od kilku miesięcy wszystkie nasze worki na odzysk mają wszyte usztywnienie pozwalające na swobodne dostanie się do ich wnętrza jak również klient ma możliwość wyboru i może kupić tańszy worek z ortalionu lub mocniejszy i droższy z poliestru. http://www.miwomilitary.pl/?p=img.pM.155 http://www.miwomilitary.pl/?p=img.pM.156 Oczywiście każdy klient ma prawo zwrotu towaru bez podania przyczyny, ale my potem mamy strasznie dużo roboty z pisaniem różnych protokołów zwrotu towaru (przypominam, że do zamówień powinien być dołączony paragon z kasy fiskalnej, który stanowi właściwy dowód zakupu - chyba, że ktoś sobie zażyczył faktury VAT). Zwrot powinien nastąpić na koszt zwracającego, paragon również powinien być zwrócony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts