Arthur Currie Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Skoro ludzie się chwalą naszywkami to i ja się polansuję. O. Taki tam mój najnowszy zakup. :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 (edited) NFM PUMA Edited August 9, 2012 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Brozek Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 6094 AOR1 produkcji TMC Staza CAT Eagle Pistol Mag Pouch w CB x2 Podwójny Shingle w MC produkcji Janysport Cargo w MC Helikona Okulary ESS Crossbow 2LS Nóż CRKT Crawford N.E.C.K. Kajdanki APS Lightsticki Granat NYCO Naszywka Calico Jack Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Ale że flashbang jest uszyty z NYCO? ;-) Kamizelka bardzo ładna, ładny ten ich AORek. Jak z wytrzymałością? Targali Cię już za uchwyt ewakuacyjny? Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Tak BTW. też mam takiego plejta, ale nie uważam go za coś szczególnie ciekawego... Quote Link to post Share on other sites
Brozek Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 @Mati13k - oczywiście miało być NICO ;) Targali i przy mojej smukłej posturze nic się nie dzieje - wytrzymałość i wykonanie na prawdę mnie zaskoczyło pozytywnie. @MartiN_BB - czy coś jest ciekawe czy nie to pojęcie względne. Dla mnie 6094 w AOR1 w Polsce nie jest czymś popularnym, dlatego wrzucam jako ciekawostkę. Jeżeli ktoś się z tym nie zgadza, no cóż ... :) (Jeżeli dla adminów również to nic specjalnego, to oczywiście proszę o usunięcie :) ) Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 A wrzucę, bo w sumie ciężko w PL o taki plecaczek. Po kilku wyjazdach/milsimach doświadczeniu zdobytym mając 5 innych plecaków w końcu zdobyłem według mnie najfajniejszy, cenie go za to ze nie jest za mały, ani za duży, akurat na 2-3 dni, wykonany z twardego materiału, jedynym minusem był brak palsów, ale po małym customie u krawca dopiąłem swego ;) miękkie i grube plecy oraz pasy. W zestawie jeszcze miałem 8 metrowych troków, gdzie przy tych wszystkich klamrach i pętlach na plecaku można prawie pod każdym kątem doczepiać je, dodatkowo upolowałem 2 utility pouche na ważne i mniej ważne pierdoły w razie powiększenia pojemności. 3 day pack blackhawk CB w cordurze przejechany krylonem khaki: Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) I w koncu swieta dopadly i mnie Edited December 21, 2012 by Ru-D Quote Link to post Share on other sites
Gruby997 Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Taki sobie zestawik na weekendowe spacery po lesie i nie tylko :icon_smile: 3-Day pac multicam Eagle Industries + dodatkowe ładownica na magazynki tłumik i granat dymny patrząc od prawej ładownica na radio (kontrakt prawdopodobnie z zestawu spear ) - obecnie jako ładownica na tłumik , ładownica na 2 magazynki 7,62x51 firmy Paraclete , snap 2x M4 , ładownica na granat dymny Flyy Industries zestaw w kamuflażu Finpat bluza + spodnie + kapelusz - niema na zdjęciach + combatshirt (z tego co się orientuje są tylko 3 combtatshirty w tym kamuflażu w Polsce ) - wszystko z oryginalnego materiału(nie jest to chińska kopia ) produkcji Miwo Military Lubliniec Pierwsza linia : Rigt angelt belt Flyy Industries ,ładownica ogólnego przeznaczenia Blackhowk S.T.R.I.K.E ,butpack z zestawu IIFS ,ładownice pistoletowe 2x1 Blackhowk S.T.R.I.K.E ,apteczka Miwo Military Lubliniec ,ładownice KDS 2x2 magazynki , snap jako kabura , worek zrzutowy Miwo Military Lubliniec + colt 1911 WE + 3 magi , nóż gerlach , karabinek singing rock Blackhowk Lightweight Comando Recon Chest Harness CB ,ładownice patrząc od prawej - 2xM4 mag Paraclete , 2xM4 Flyye Industries , dwie ładownice Miwo Military Lubliniec na 2 magazynki regulowane - pasują magazunki z M4/M16 ,G36 ,7,62x51 , AK 47/74 , ładownica na radio flyye Industries , admin pouch niewiadomego pochodzenia :icon_smile: +radio navcom z anteną 70cm , kopia płyty sapi Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 (edited) 3 day od LBT w kolorze MAS Grey Edited March 28, 2013 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Teraz może trochę skandynawskiego sprzętu. :icon_wink: Od lewej: - kamizelka BEAR assault vest na magazynki do M4/HK416 w kamuflażu Norweskim, NFM - kapelusz w kamuflażu Norweskim, NFM - gaiter neck z serii GARM, NFM - Czapka, NFM z naszywką 'Projekt Norweski Telemark Battalion' (jedynie położona, w jej miejsce będzie przyszyta identyczna, lecz w kolorystyce brąz/tan) - Mechanix'y (z serii 'mniej ciekawe' :icon_wink: ) - Combat Shirt 'Narvik', NFM - Torba udowa/zrzutowa, tzw. hip pouch, NFM Co jeszcze nie zmieściło się w kadr: Bluza mundurowa w kamuflażu Norweskim M98, Producent Pioner, 2003r. (Nie wiem czemu tak, nawet po obróceniu zdjęcia ładuje mi się w takiej formie. Bez sensu :icon_wink: ) PCU lvl II firmy ORC Ind. W sumie mniej ciekawie, ale postanowiłem zareklamować markę: Siedmio letni 3 day pack firmy Phantom Ind. Pomimo pękniętej jednej klamry, wymiany zamka, zszywania ramiączek i ogólnego pobrudzenia - nie do zajechania. Plecak idealny. Quote Link to post Share on other sites
Gruby997 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 BLACHAWK! LRAK Gunner Kit old gen w CB Quote Link to post Share on other sites
GrEgOr124 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 3Day TACTICAL TAILOR old gen Woodland MAV 1 TACTICAL TAILOR OD pryśnięty krylonem sand 4x triple m4 mag pouch TT 2x ultility pouch TT 1x frag m67 granade 1x m18 smoke granade BHI marker strobo VIP Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Taki, skromny komplecik ode mnie :) Quote Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ZESTAW I, STYLIZACJA NA MJK, MEDYK pas - Molle Belt, CB, NFM - ładownica na 9mm, czarna, Specops - ładownica na 9mm CB, NFM - worek zrzutowy, CB, NFM - ładownica Slim na 2x M4 CB< NFM - cargo poziome, CB, Miwo - multi pouch small CB, NFM - Glock 17 3gen. WE - kabura Serpa + panel udowy Kamizelka: - kamizelka 'Hugin' z imitacją osłon anty-balistycznych, CB, NFM - Shark Vest CB, NFM - AC-ORGANIZER Pouch, Multicam, MSM - 2x fast mag CB - shingle pouch m4 Smoke Green, Paraclete - 3x shingle pouch m4 CB, Dr. Mervin - Staza CAT - PTT Peltor style - Headset Selex/Swimmer - Naramienniki od Trym'a, CB, NFM - Plecak MAP. OD, Flyye - charlie medic pouch, CB, NFM - Radio pouch Flyee z atrapą Motorola Saber Mundur: - spodnie typu Combat Pants, Multicam, 101 inc - Bluza z serii GARM, CB, NFM Inne: - Ops-Core FAST Base Jump Helmet z żurawiem, CB, Emerson - maska p-gaz Avon S10 - Plecak medyczny Foxtrot z kieszeniami i medykamentami ZESTAW II, TELEMARK BATTALION Umundurowanie: - koszulka armii Norweskiej, Olive, kontrakt - bluza lvl II, Polartec 100, CB, ORC Ind. - Spodnie Lance, Norweski leśny, NFM - bluza M04, Norweski leśny, kontrakt Pioner - kurtka gore-texowa M05, Norweski leśny, kontrakt Helly Hansen Pas: - Molle War belt, CB, Eagle Ind. - podwójna ładownica pistoletowa, CB, NFM - FAST MAG CB, ITW - Worek zrzutowy, Norweski leśny, Norrona - ładownica na granat (mało widoczna), TAN, NFM - IFAK, norweski pustynny, Combat Kit - RIG cargo, CB, NFM Kamizelka: - Jumpable Plate Carrier, Multicam, Crye Precision z imitacją osłon anty-balistycznych - Molle hydration carrier, Smoke Green, Paraclete z wkładem 3l Miltrad - MBITR pouch, Olive, BHI z wydmuszką AN/PRC-152 - 2x Utility pouch, CB/Norweski leśny, NFM - 2x HK416 mag pouch, Norweski leśny, NFM Inne: - Special Forces Helmet, Coyote, Global Armour (oryginał) z montażem do noktowizji (oryginał) - kominiarka zimowa Fire Retardnant z serii GARM, czarna, NFM - Neck Gaitor Fire Retardnant, GARM, CB, NFM - Nakolanniki Arc'teryx, Crocodille II - Kopia Safariland do glocka ze światłem - Mechanix FastFit, CB - Leatherman REBAR Multitool - tablica korkowa z oryginalnymi naszywkami armii Norweskiej i nie tylko. ;) Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Wz. 124/MON czyli pierwszy polski rip-stop w kroju "bawełniaka" W sumie na rynku taki biały kruk. Jak za mały "koszer", lans albo fuu.. polska pantera to "deal with it :maniak_luzik: " Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Nie taki biały kruk specjalnie, ale rzadkość. Jednakże jak trafisz ten mundur, który był pomiędzy bawełniakiem, a rip-stop'em z cieńkiej bawełny to możesz mówić o białym kruku bo tego za wiele nie widziałem. Tak czy inaczej kolekcjonersko ciekawy fant masz! Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 (edited) Kolejny ciekawy fant, czyli wz124PI/MON datowany na 12.2003 Standardowo: Jak za mały "koszer", lans albo fuu.. polska pantera to "deal with it :maniak_luzik:" :D Edited January 17, 2016 by Vender Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Czas troszkę odświeżyć. Czemu powiecie, że ciekawy? Ano jest to PSW-1 bądź PSW-3 (skłaniam się ku 1) czyli plecak strzelca wyborowego produkcji Specopsa. nieźle. To należy dodać, że jest to jedyna istniejąca wersja zrobiona w PenCott GreenZone. W czasach, gdy twórcom nie śniły się taśmy plecione/drukowane. https://goo.gl/photos/DopG5QEPzZVdzsvT8 Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Już się nie tłumacz z tych taśm... biedaku... Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Wiem, że zazdrościsz R.Z :P Quote Link to post Share on other sites
OneHiCapOneKill Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 (edited) mój mały zestawik hpa :) Edited September 22, 2017 by OneHiCapOneKill Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts