Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CyberGun US M14 AEG

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

takie małe info ze sklepu o m14

"Witam, Łożyska są metalowe. Jakość wykonania jest porównywalna do ceny, posiadam tą replikę i jak za tą sumę jestem z niej bardzo zadowolony. Co do kompatybilności to z tego co żeśmy sprawdzili z kolegą to nie jest on w pełni kompatybilny z konwersjami np. EBR, i wymagałby zapewne pewnych przeróbek. Co do części wewnętrznych to są one kompatybilne ze standardem TM, zębatki, tłoki, sprężyny etc. powinny być teoretycznie takie same. Pozdrawiam."

dostałem:D:D od odpakowaniu z metrów foli był on:D m14 niestety nigdzie nie zobaczyłem loga cymy ni na pudełku ni na karabinie do emki dostajemy jednak hi-capa a nie jak pisze na stronie mida ale to już szczegół, mag jest wraz z pokrętłem tz dodatkowym kluczykiem do nakręcania, w gnieździe siedzi bardzo pewnie (kolebie sie może o 1mm) dźwięk przeładowania - bezcenny :D:D batka właśnie się ładuje. Irytuje mnie trochę łączenie połówek loża (nadlewki z plastiku :( ) ale da się przeżyć stopka kolby-metal porywa lufy to plastik reszta to metal, nie działa także zatrzask zamka (będzie trzeba coś spiłować) ogólnie dobre wrażenie co do wyglądu przetestuje dziś trochę jak strzela a jutro na strzelance :)

Edited by faragon

zostałem przez sklep wprowadzony w błąd, to na 100% AGM nie CYMA, będę go zwracać :(

mejl już poszedł, jutro odsyłam replikę :(

Czyli tak jak mówiłem, nie podobała mi się ta wzmianka o szynie montażowej. Szkoda, bo Cymowska 14stka jest na prawdę dobra...