przemooo Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Czyli, że jak ? Plastik jest dobry jak w G&P a wykonanie daje wiele do życzenia jak w Wellu, czy plastik jest jak z Wella a wykonanie jak G&P ? :lol: Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Kolba MODSTOCK BOYI ta za 89 zł. Mam, wykonanie ok, lekko lata na prowadnicy, jak wszystkie zresztą. Można sobie dopasować poduszki podpoliczkowe tak, aby sobie np. powiesić ładownicę z baterią. Za te pieniądze ok. Quote Link to post Share on other sites
Zegal Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 A ja mam takie pytanie: Czy można składaną muszkę z boyi zamontować do repliki ze standardowym frontem tzn bez freefloat'u ?? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Z tego, co widziałem, to tak, ale głowy sobie nie dam uciąć. ;) P.S. Jutro postaram się wrzucić foty puchy, sorry za opóźnienie. ;) Edited November 4, 2007 by shadow333 Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Czyli, że jak ? Plastik jest dobry jak w G&P a wykonanie daje wiele do życzenia jak w Wellu, czy plastik jest jak z Wella a wykonanie jak G&P ? :lol: nie znaczy tyle, że materiały zastosowane są nie najgorsze , coś pomiędzy WELL a G&P. Wykonanie może nie jest takie jak kolba markowych producentów (w sensie telepania się), ale nie sprawia to problemów przy np. celowaniu Edited November 6, 2007 by madjong Quote Link to post Share on other sites
Holmes Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 A ja mam takie pytanie: Czy można składaną muszkę z boyi zamontować do repliki ze standardowym frontem tzn bez freefloat'u ?? Pozdrawiam. Tak. Mam w M15 rifle z CA. Potrzebna była tylko mała interwencja w dziurę na rurę gazową (nieco przymała była). Minuta pracy iglakiem. Quote Link to post Share on other sites
Zegal Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 dzieki wielkie za odpowiedź, już myślałem że się nie doczekam. Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) Czy ktoś sprawdzał jaka batka wejdzie do tej kolby MODSTOCK : http://gunfire.pl/product-yid-1152189832-K...u-MODSTOCK.html ? Zastanawiam się czy podejdą te G&P do S-Fów, np ta : http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1751 . Jeśli chodzi o złączke to nie ma problemu :P . Edited January 1, 2008 by ravic Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Baterie gp lubią się rypać więc może przemyśl jej wybór ;) powinno wejść aczkolwiek bez tego pierdolnika z tyłu Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Chodziło mi bardziej o kształt baterii. Batki G&P nie miałem , więc dzięki za info. Chyba zostane przy swojej sanyo 9.6V 1400. Quote Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) hmmm ja mam modstocka i po obczajeniu to będa pasowały tylko baterie na ogniwach mini i to też nie mam pewności czy nie będzie trzeba ich wypychać na chama :/ (na innych stronach czytałem że jest na baterie ale np. zapasowe do latarek :| ) więc wnioskuję że batka G&P nie spasi ,za to ta powinna być ok : http://gunfire.pl/product-yid-1152190139-A...00mAh-NiMH.html lub taka : (kwestia dowiedzenia się czy są na ogniwach mini) Edited January 2, 2008 by OSKi-SNITF Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 są dwa modele MODSTOCkow jesteś pewien że mówimy o tym samym? Quote Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ja mam tego dłuższego (droższego)czyli tego który te doczepiane boki ma na całej długości.Z tego co rozmawiałem z customsami to różnica między "bateryjnym" ,a "niebateryjnym" polega na tym że "bateryjny" Modstock ma te boczne moduły przez całą długość kolby a "niebateryjny" ma je krótsze jeśli jest inaczej co do "niebateryjnego" to niech ktoś mnie poprawi bo "bateryjny" mam i jestem pewien ;) ) Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 witam , mam pytanie czy montował ktoś już taką kolbę na emke boyi ? > http://gunfire.pl/product-yid-1152189955-T...ycyjna-M33.html mianowicie czy nie będzie trzeba np ciąć rurki prowadnicy kolby ? z góry dzięki za odp Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Rurketrzeba ciąć. Jeśli dobrze pamiętam to jeszcze w tym dekielku trzeba wywiercić dziurke. Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 W dekielku to sie wierci dziurke przy kolbie RIGHTa ino :P . Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Na gunfire pokazały się body z różnymi zabawnymi nadrukami :> 175 zł cena. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Koniec swiata - chinole bija oznaczenia... Wprawdzie to jeszcze nie Colt, ale jakby nie patrzec G&P tez sie sprzedaje z tymi "smiesznymi" trademarkami. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Zawsze to lepsze niż łyse body. I oby tak dalej. Jeżeli Chińczycy będą podnosić jakość to być może formy high-class poczują oddech konkurencji na karku i ceny obniżą? :) Quote Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 no właśnie jak na razie body z BOYI są średniawej jakości po paru odkręceniach przedniego chwytu gwint wyglądał nie pewnie u mnie ,ale trzeba przyznać wyrabiają się ;) Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 A jak pare miesięcy temu pisałem, czy będą jakieś body od BOYI'a to mi napisali że nie, bo BOYI nie ma na to licencji czy coś... A tu się okazuje, że mnie w konia zrobili ;) Kupiłem miesiąc temu body bez oznaczeń i jakoś nie narzekam, choć po zderzeniu z drzewem gwin w body został lekko naruszony, jednak wszystko się jak do tej pory trzyma. Ale chyba i tak skleje łączenie lufa zewnętrzna/body Distalem, tak na wszelki wypadek ;) Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Porównując z body src - z tego co widzę u znajomych - są i tak całkiem przyzwoite. Tym bardziej teraz, kiedy mają supermegabajerancki znaczek :lol: No i cena w porównaniu z src świetna. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Nie wiem dlaczego logo bushmastera i noveske są śmieszne wg. Was.Inne owszem typu transformers, marine, ale nie wszystkie. http://gunfire.pl/product-yid-1152190445-M...RPUS-DO-M4.html a na potwierdzenie m4 używane przez gromowców. http://i62.photobucket.com/albums/h90/REMO...ne/_M4A3_03.jpg Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Nie masz poczucia humoru ;) Jakie by nie były to lepsze to niż nic, mimo że nie Colt. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Michalkukukuku mam poczucie humoru :D Jak najbardziej :) Szkoda, że nie ściągnęli body ze znaczkiem FN wtedy to już kompletny lansss na G&P :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts