zarow Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Remington 870K Remington 870 Co sądzicie o nich? Czy warto kupić któryś z nich? Link to post Share on other sites
Kiwi Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Po pierwsze-to nie Remington tylko Mossberg-ćwoki się nmie znają i Remingtony mianuja Mossbergami i na odwrót :? Pozatym osobiście nie słyszałem o czymś takim jak Remington 870 K... Po drugie-było o tych strzelbach. Po trzecie-z tym to do tanich sprężynowych... Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) Co za wieśniaki ... Remingtona 870 (pompka od DE) nazywali Mossbergiem a teraz Mossberga będą nazywać Remingtonem. Pompki to jedna wielka niewiadoma bo nikt ich jeszcze niema. Z fot można wywnioskować ze wyglądają bardzo plastikowo ... ale foty a rzeczywistość to zupełnie inna bajka. Tyle na razie wiadomo ... EDZIO Kiwi - uprzedziłeś mnie. Edited August 29, 2007 by MaxXxi47 Link to post Share on other sites
Kiwi Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ale jakbym miał kupić to, albo 870tkę z wystającym magazynkiem (z tych tanich ofc ;) ) to bym wziął Mossberga-właśnie ze względu na magazynek, i fajny chwyt pistoletowy. Co do plastikowości-większość tanich gnatów wygląda plastikowo... Ps.Mnie zastanawia kwestia, czy chwyt i perforowaną chłodnicę lufy można wpakować na CA870/M870... Moda poproszę o przerzucenie tematu do odpowiedniego działu. Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) A mnie ciekawi czy Magazynki da się przełożyć do Remningtona. Osobiście Mossbergi mi się nie podobają, ta chłodnica jest ... hmmm ... dziwna. Temacik (zakłudkowany) o Mossbergu M500 Edited August 29, 2007 by MaxXxi47 Link to post Share on other sites
Kiwi Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Myślę, że da się przełożyć magi. Co do chłodnicy-da się ją zdjąć pewno, chociaż mi się osobiście podoba (kiedyśteż nie lubiłem chłodnic na strzelbach, ale jakoś je zaakceptowałem ;) ) Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) Sam zastanawiałem się nad tą chłodnicą, ale chyba jest "trochę" za długa do wersji krótkiej - obrzyna, ale wygląda kusząco :) Czy warto ? Ja bałbym się kupić cokolwiek z Airsoftshits :-F . Ale gdy nie można dużo wyłożyć na broń to czemu nie ? ;-) Co do chwytu i chłodnicy. Chwyt wydaję mi się że nie podejdzie, te plasticzane podróby mają jedną szynę(widać na zdjęciach...) w najgorszym wypadku można pobawić sie pilnikiem ale to z taniego plasticzu nie wiem czy by długo wytrzymało, a chłodnica jak już pisałem chyba dla tych, którzy posiadają konwersję długą do Świni :twisted: . BTW. to zdanie jest rozbrajające: "... posiada dużą szybkostrzelność która jedynie ograniczona jest szybkością samego użytkownika." :wink: Edited August 29, 2007 by gogin1 Link to post Share on other sites
Kiwi Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 No, widać, że Panowie z Gunfire odwiedzaja nasze forum, gdyż poprawili nazwy na (w miarę ;) ) poprawne :) Plusik dla obsługi :) Wiem, że do świni mozna (po małych przeróbkach) wpakować zwykły chwyt od M47-może ten też by podszedł. Myślę, że 870tka z długa konwersją lufy, chłodnicą i tym chwytem byłaby ładna. No ale to jest temat o Mossbergu, więc nie róbmy już OT i poczekajmy, aż ktoś go kupi. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) OT Poszły 2 maile. Jeden do AirSoftGuns.pl a drugi do GunFire.pl :D Mail do AirSoftGuns.pl : Witam. Mam małe pytanie. Mianowicie: Dlaczego Shotguny Double Eagle M47 nazywacie Mossbergami (to są Remingtony 870) a Strzelby AGM Remingtonami jeśli są to Mossbergi 590 ? Zanim zaczniecie wypełniać rubryczki polecam przejżeć choćby stronkę www.world.guns.ru DE - Remington 870 AGM - Mossberg 590 Pozdrawiam A.D.I.D.A.S / MaxXxi47 i odpowiedź Witam, To nasz błąd, zmienimy to. ---- pozdrawiam, Franciszek Frączek Doradca Klienta ds. sprzedaży bok@airsoftguns.pl I Prawie to samo (tyle ze troszkę grzeczniej) do GunFire.pl Witam! Jako jedni z nielicznych macie poprawne nazwy karabinów snajperskich w waszym sklepie. Ubolewam więc nad faktem że nazwy strzelb po prostu przestawiliście. DE to nie Mossberg a Remington 870 a AGM to nie Remington a Mossberg 590 (polecam przyjrzeć się oknom wyrzutnika łusek i kabłąkom spustowym w replikach i oryginałach) Internet jest pełen informacji o broni a sprawdzenie poprawnej nazwy nie zajmuje więcej niż 3 minutki (a bardzo rzutuje na opinię o sklepie) Pozdrawiam A.D.I.D.A.S / MaxXxi47 i odpowiedź Witam! Dziekuje za takowe informacje. Zweryfikuje i jesli bedzie trzeba kaze zmienić. Prosze pamietac tez o tym ze to zabawki i niezawsze sa wiernie odwzorowane. Pozdrawiam Rafał Bujno Gunfire.pl Jestem zdumiony jak szybko można było wyprowadzić kogoś z błędu i wraca mi wiara w ludzi :P Pozdrowienia A.D.I.D.A.S / MaxXxi47 EDZIO P.S Ale widzę ze walnąłem gafę bo to Mossberg 500-tka a nie 590-tka. Edited August 29, 2007 by MaxXxi47 Link to post Share on other sites
Piok Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Chcę tą chłodnicę o_O. Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ja też z chęcią :mrgreen: . Lecz z tego co wiem to Pioq posiadasz stuningowaną wersję CA870 CQB czyli jak i umnie w obrzynie lufa zew. jest krótka. Zastanawiam się czy ta chłodnica podejdzie do właśnie wyżej wymienionej lufy zew. po skróceniu? Musimy poczekać, jak już Kiwi zauważył, aż jakiś niewydarzony szaj.. to znaczy maniak kupi tą "świetną" replikę :-F . Link to post Share on other sites
Azur Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 A JA Ją MAM Jak tylko ją zobaczyłem to kliknąłem zamawiaj :D Jest naprawdę świetna,częsci metalowe solidne, nic nie lata, nie chybocze. 300fps i płynnie regulowany hopup daje naprawdę solidny zasięg. Jest to chyba najcięższy dostępny sprężynowy szotgun. No i 3 magazynki i szybkoładowarka :D POLECAM GORąCO! Link to post Share on other sites
Kiwi Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 A jak z fakturą koloru, części metalowych itp? Mógłbyś jakoś konkretnie celność/osiągi zmierzyć? Ps. Napewno nie najcięższy ;) Link to post Share on other sites
Gogin Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 No i proszę ktoś jednak się skusił :twisted: . Mógłbyś co łaska zmierzyć tą chłodnicę, dobrze się trzyma całości ? :uśmiech: PZDR Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 A ja bym poprosił o Fotki całek pukawki jak i magazynków (ciekaw jestem czy pasują do Remingtona DE). Masz możliwość porównania z Pompkami DE ? Link to post Share on other sites
Azur Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) Co do mierzenia - postaram sie w sobotę, bo tak mam strzelanki. Magazynki - jeśli chodzi o Pompki DE na Krakmanie - magazynki w tym AGMie są inne, o wiele krótsze. Nie wejdą za nic. Porównanie osiągów - Również mam możliwość i wkrótce to zrobię. A wykonanie - kolor i metal - super . Plastik sie nie świeci, wszystko wygląda estetycznie . Metal się ładnie trzyma , nie widać żadnych ( i nie ma :P ) niedociągnieć. Osiągi - tor lotu, dystans - lepsza i większa niż w Wellu R7 (na oko, ale bardzo możliwe). Zreszta porownam w sobotę z innymi replikami OSOBY ZAINTERESOWANE INFORMACJAMI PROSIłBYM O PW :) Edited September 2, 2007 by Azur Link to post Share on other sites
Combattre Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Czasem nie chodzi o tą broń? A co o nie myślicie? Link to post Share on other sites
Azur Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Chodzi własnie o tą.... Link to post Share on other sites
Gogin Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Apropos linku, który dał Toshiba, czy kolba od niego podpasuje do Ca870 tzn, jest tam jakaś śruba, która mocuje tą kolbe czy co ? Kto mnie oświeci ? :-F PZDR Link to post Share on other sites
Panocek Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Wie ktoś, gdzie można kupić tę pompkę? W normalnych sklepach (raczej) nie ma, jest na tanichmilitariach, ale boję tam kupować :-P . Czy warto ryzykować? Link to post Share on other sites
wrak Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 www.Taiwangun.com <------ Można tu kupić. Polecam sklep . Sam tam kupuje i tylko poczta coś może zawalić, a Krakmani nie. ;-) Pozdr Wrak... Link to post Share on other sites
Panocek Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 U krakmanów nie ma, (produkt dostępny wkrótce - i wg maila raczej nie będą mieć) na GunFire mają być podobno w okolicach 20-25 października. Pytanie: czekać na dostawę i kupić na GunFire (choć będzie z przesyłką) czy kupić od reki w tanich w Warszawie? Link to post Share on other sites
Azur Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 W sumie tak czy siak płacisz za towar i gdyby był uszkodzony to producent jest winny, nie sklep. Tak więc myslę, że możesz kupować w sklepie - zwłaszcza, ze gdy cos pojdzie to sie do nich przejdziesz i och...okrzyczysz, bo mailowo może być trudno :F Link to post Share on other sites
paul4402 Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 U Krakmana są już dostępne, na Gunfire też więc brać szybko zanim znów znikną, sam mam wersje z kolbą, polecam. Link to post Share on other sites
pelcu Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Czy ktoś napisze wreszcie jak jest z osiągami tych shotgunów? Link to post Share on other sites
Recommended Posts