Yarlan Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 (edited) Wakacyjny program 'Nie tylko Pilka' emitowany w n'ce, odcinek o ASG: pzdr. Edited September 7, 2007 by Yarlan Quote Link to post Share on other sites
Thad Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Najlepszy film promujący AS jaki dotąd widziałem ;) Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Faktycznie fajny filmik. Tylko co wyście dali temu rekrutowi? Ak-74 z magazynkiem od "zwykłego" AK, czy tylko tak mi się zdaje? Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted September 7, 2007 Author Report Share Posted September 7, 2007 Tnx :) PS Kazdy kalach jest niezwykly sam w sobie ;) Quote Link to post Share on other sites
Bond<007> Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Cud, miód i orzeszki... Ktoś to kiedyś powiedział na forum tylko nie pamiętam kto. Dobra robota ! Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Rzeczywiście. Dzięki obu stronom (ekipie Yarlana i prezenterowi) materiał się ogląda z czystą przyjemnością. Bardzo ładnie, spokojnie wytłumaczone i zaprezentowane, bez zbędnej pompy. Sympatyczny materiał. Tak jak jest :) Moje gratulacje. Quote Link to post Share on other sites
MAR Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Nie da sie ukryć że prezenter podszedł do tego z pełnym profesjonalizmem - "nie jestem agresywny" - tez bym nie był hehe :) Być może to kolejny maniak ASG :D :D Quote Link to post Share on other sites
Wieszak Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 (...) Być może to kolejny maniak ASG :D :D Prezenter raczej nie, choć starał sie jak mógł. Za to kamerzysta tak sie wkręcił ze ciagle reżyser musial go uciszać bo miał setki pytań i wszystko go interesowało, a najchetniej rzuciłby kamere i poszedł z nami pobiegać. Jesli ktoś ma zostać maniakiem to pewnie on. Quote Link to post Share on other sites
Combattre Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Bardzo fajny filmik, polecam :killer: Quote Link to post Share on other sites
yogurt Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Dobry filmik. Tylko zastanawia mnie jedna sprawa. Czy rzeczywiście musieliście mu tłumaczyć jak się trzyma broń? Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby nawet tego nie wiedział :) Quote Link to post Share on other sites
Jacek Sidi Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Panowie: Szacuneczek. Ten materiał powinien być przyklejony do wątku: ASG? A co to jest? Quote Link to post Share on other sites
Manfred Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Panowie, gratulacje. Kawał dobrej roboty. Quote Link to post Share on other sites
Levy Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 No filmik naprawde świetny...pomysł również. :) Myśle, że to jeden z tych filmów ,który podoba sie wszystkim :) Super!!! Quote Link to post Share on other sites
Sailus Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Gratki panowie :) Przyklejcie ten temat <---- to taka mała prośba :) Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Z pomysłem, zręcznie, naturalnie - całość sprawia bardzo sympatyczne wrażenie :) Tak mi się przypomina jeden taki "filmik" "produkcji" MTV chyba, o paintballu albo nawet o ASG, gdzie uczestników wykreowano na żądnych krwi militarnych onanistów.... ech ... Quote Link to post Share on other sites
Wieszak Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 "Żądny Krwi Onanista" to brzmi jak tytuł filmu klasy B :D heh dobre! Fajnie ze sie podoba. Czekamy na lepszą wersje w HD i wtedy wrzucimy ostateczną wersję dla potomności. Co do prezentera to hmm jakby to powiedzieć gość zielony ale pokorny, a na filmiku tak na prawdę uczymy nie jego tylko potencjalnych nowych pasjonatów ASG. Widziałem już różne cuda, wśród nowych, nie którzy zapewne też więc potwierdzą że warto uczyć nie tylko jak sie trzyma karabin, ale tego jak się chodzi, kuca, leży, jak sie pastuje buty, pakuje plecak czy innych na oko prozaicznych czynności. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Zdecydowaliśmy się wyróżnić osoby biorące udział w tym materiale portalowymi naszywkami. Pamiątkowy gadżet dostanie także redaktor, który z Wami realizował ten materiał. Jeszcze raz gratuluję tak dobrze zrealizowanego materiału! :) Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 Dzieki w imieniu swoim oraz calej Kompanii Nigdy Juz. 8-) No i polecamy sie na przyszlosc nie tylko w akcjach promocyjnych ASG, ale takze zapraszamy na nasze imprezy :killer: pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 W końcu udało mi się obejrzeć materiał. Panowie wielkie gratki naprawdę profesjonalnie przygotowany, miło się go ogląda i pokazuje to co najważniejsze w ASG. Jeszcze raz wielkie gratki. Quote Link to post Share on other sites
Wieszak Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 heh spieszę donieść że twórca programu, reżyser i producent (tak to się chyba nazywa) zaraził się tą naszą "nieuleczalną chorobą" i kończy właśnie okres szkoleniowy w KNJ by lada dzień dołączyć do grona maniaków ASG :) Czyli jednak nie prezenter i nie kamerzysta. A tak BTW dzięki za naszywki :) To naprawdę zaszczyt i bardzo miły gest. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Pelc Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Film świetny, liczę, że będzie można ściągnąć ten film w lepszej jakości?? Quote Link to post Share on other sites
Wieszak Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 http://www.nigdyjuz.pl/pliki/ jest tu - w formacie mp4, mi coś nie bangla wizja widać mam jakieś codeki stare czy coś. W każdym razie jest juz tam. P.S. Aktualnie padł chyba server, bo właśnie sprawdzałem (zaraz go dźwigniemy), więc póki co odsyłam na youtube (linki w pierwszym post'cie). Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Obejrzałem filmik i muszę powiedziec, że kłaniam się pokornie jego twórcom i uczestnikom. To (powtórzę innych) NAJLEPSZY FILM O AIRSOFCIE W POLSKIEJ TV. Pełen pozytywnej energii i potrzebnej wiedzy. Zaprawdę, wszystkie media powinny byc tak przychylne. Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Genialne. Akurat testuję działanie tego filmu na kolegach, może się wkręcą. Quote Link to post Share on other sites
Wieszak Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) :) Spoko :) Server się dźwignął był. Dla wszystkich którzy by chcieli filmik w lepszej jakości oto LINK do pliku mp4 waży 415MB Edited May 5, 2008 by Wieszak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts