emophx Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Czy można nosić kominiarki w miejscach publicznych? Oczywiście nie mam takiego zamiaru, po prostu pytam z ciekawości. Pozdrawiam! :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Można. Motocykliści noszą choćby. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Nie polecam jednak wchodzenia do jakichkolwiek sklepów czy banków bo skończy się to zarobieniem ołowianej kulki lub w najlepszym przypadku aresztem... Quote Link to post Share on other sites
Krysiek Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Popieram Szaszłyka, można zostać niepotrzebnie aresztowanym. Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Ale można:) sam w czasie zimy często chodze w kominiarce. Ale racja nie ma co sie pokazywać w sklepach itp. itd. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Z prawnego punktu widzenia nie ma ograniczeń, acz zastanowiłbym się nad logicznymi konsekwencjami noszenia kominiarki, w niektórych sytuacjach. W zimie sam czasem noszę, ale przed wejściem do sklepu zdejmuję. Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja w zimie noszę taką odsłaniającą całą twarz, ale nie wiem czy się zalicza. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja w zimie noszę taką odsłaniającą całą twarz, ale nie wiem czy się zalicza. Szalobajerę? Też czasami noszę. Ale kolegom chodzi chyba o wersję z otworem na usta i/lub oczy. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 wersję z otworem na usta i/lub oczyWidziałeś kominiarkę tylko z otworem na usta? ;) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Są rozumiesz foczuś takie "akcesoria" dla zainteresowanych... Pamiętasz Pokraka z Pulp Fiction? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) A napisałem o takiej z otworem tylko na usta? Jakby było z otworem na oczy i/lub usta, to bym się zgodził. Ale matura dawno była, więc mogłem się pomylić... Edited November 5, 2007 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts