MartiN_BB Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 1. Darmowa wysyłka nie tylko do PL i UKR. 2. Trzeba się zmieścić w przedziałach wagowo/cenowych, a że zmienili wagę większości produktów będzie cieżko się załapać... Quote Link to post Share on other sites
Kallon Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 A może mi ktoś powiedzieć jak z cłem wygląda sprawa, jeżeli zakup jest o wartości 30 USD? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Wielki minus dla rsova, nie kupujcie w tym beznadziejnym sklepie, kupiłem gb, złoty (fajnie nie? NIE) przyszedł, okazało się, że jest złoty, bo został pomalowany farbą z puszki, wszystko zamalowane, prowadnice tłoka, dziury, gwinty, gniazda łożysk, bieda i żal. Wiadomość do rsova, super szybka odpowiedź i prośba o zdjęcia, od razu cykam wszystkie niedociągnięcia, opisuję ładnie i od tamtego czasu 0 kontaktu, czyli od ponad miesiąca. Uwaga na ten sklep, osobiście bardziej polecał bym ebaiairsoft.com, tam zależy im na renomie sklepu... Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Jak dotąd 0 problemów z tym sklepem. Raz zdarzyło się, że nie mieli produktu, który zamówiłem, kasę dostałem spowrotem tego samego dnia. Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Ktoś może wie co się dzieje ze sklepem? Złożyłem zamówienie mniej więcej miesiąc temu i od tamtego czasu nie udało mi się z nimi w żaden sposób skontaktować a od paru dni nie działa strona internetowa. Padli kompletnie? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Ktoś może wie co się dzieje ze sklepem? Złożyłem zamówienie mniej więcej miesiąc temu i od tamtego czasu nie udało mi się z nimi w żaden sposób skontaktować a od paru dni nie działa strona internetowa. Padli kompletnie? rsov od ponad roku rezygnuje z ASG, swego czasu mieli ogromną wyprzedaż resztek magazynowych - możliwe, że zamknęli się na amen, skrobnę do nich maila dziś. Quote Link to post Share on other sites
grosz213 Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 rsov od ponad roku rezygnuje z ASG, swego czasu mieli ogromną wyprzedaż resztek magazynowych - możliwe, że zamknęli się na amen, skrobnę do nich maila dziś. I jak Lesiu, odpisali Ci coś? Będą działać dalej, czy definitywnie wychodzą z AS? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 I jak Lesiu, odpisali Ci coś? Będą działać dalej, czy definitywnie wychodzą z AS? Pisałem na ich głównego maila, na ich fanpage, na 'wewnętrznego' maila - nie odpisali na żadnym. strona padła już ponad miesiąc temu. skep zdechł definitywnie, a szkoda, mieli trochę fajnego, niedostępnego nigdzie indziej sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts