Świr Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Wiec to byłeś Ty!!! Kuurna a ja się wtedy głowiłem kto mnie zastrzelił... wrrrr :-F Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 NKWD, a kto niby inny? Link to post Share on other sites
Solo Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 W imieniu Formacji „Śląsk”, dziękuje za udane manewry. Impreza jak zwykle na dobrym poziomie. Za bardzo owocną współpracę z Navy Seals Team Two pod dowództwem Skippera oraz G.R.O. Rosomak pod dowództwem Holendra, dziękuje. Uwagi pozwoliłem sobie omówić osobiście z organizatorem. Uczestnikom dziękujemy za wspólną zabawę, organizatorom za podjęty trud organizacji takiego przedsięwzięcia. Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Ja jeszcze chciałem podziękować: No Name - za kamizelkę ( we wtorek wracam do Goleniowa, czekam na kontakt ) ;-) XIII Kompanii - za antałek miodu pitnego, osłodzi mi gorycz. TF-3 „Rozbójnik Rumcajs” D-ca Regdorn- jako jedyni nie narzekali na bieganie po lotnisku ;-) Link to post Share on other sites
Lineusz Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/...IAT17/354370089 Ciekawy artykuł o Tomaszowskim zlocie :) Wodzu naczelny Andurii Pyro nie doceniasz innych TF ,że tylko 3 wyróżniasz? A zasłużony posłuszny karny TF4? Zawsze byliśmy na tym posterunku gdzie nas postawiono. W krzyżowym ogniu walk przekopywaliśmy pole minowe padając jak muchy od FF lub kul wroga niewspominając o niewybuchach: I w momencie największego rozprężenia wojsk po 18 godzinie trzymaliśmy skrzyżowanie Odra/Wisła/Warta dzielnie walcząc kompozytem z komarami i niedobitkami Urdaru 8-) Też zasługujemy na pochwałę publiczną ot choćby za wykonywanie tych wszytskich zadań w składzie 1/2 plutonu bo było nas zaledwie 16. Edited May 10, 2008 by Lineusz Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 WSZYSTKIE TFy zasługują na moje PODZIĘKOWANIA, Jak i wszyscy uczestnicy :ok: :ok: : :luzik: Każdy miał wkład większy lub mniejszy :uśmiech: Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Chłopaki jednym słowem Andurczycy, jak by byli cwani to by nam dali pole manewru. Sami byśmy się wystrzelali :mrgreen: Dobra to był joke :). Link to post Share on other sites
YOdi Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 paczki fotek do zassania ;) OBÓZ - 595 MB WALKA - 482 MB Link to post Share on other sites
oficer80 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 A ja właśnie wróciłem z urlopu, po pobycie w Tomaszowie :D I napiszę krótko i treściwie: Dzięki wielkie wszystkim za świetna zabawę. Każdy mi zaplusował i nie ma żadnych obiekcji ani pretensji pod niczyim adresem. Co złego to zapomniałem przez urlop, poza tym to tylko zabawa i nie ma co bić wielkiej piany :) Szczególne podziękowania prześlę jednak kilku(nastu osobom): - Team Delta i AWR za kapitalnie przygotowaną imprezę - Sztabowi Andurii za całokształ twórczości :) W sumie spisali się na medal - TF1 Andurii, którym miałem przyjemność dowodzić - świetni z Was żołnierze :) - Pozostałym TFom Andurii za wspólny ciężko wypracowany sukces - Najemnikom i Urdarowi za godną walkę - Szczególne i osobne podziękowania dla Hicheł - ona wie za co :D Link to post Share on other sites
Foka Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 paczki fotek do zassania OBÓZ - 595 MB WALKA - 482 MB Zaraz po pojawieniu się posta zacząłem ściągać jeden z plików... Jeszcze się ściąga... Na jakim modemie stoi ten serwer? :) Link to post Share on other sites
YOdi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Zaraz po pojawieniu się posta zacząłem ściągać jeden z plików... Jeszcze się ściąga... Na jakim modemie stoi ten serwer? :) 33600 kbps :))) wrzuciłem to na szybko do siebie ale uploaduje to na rapida.. dzisiaj podam linki.... Link to post Share on other sites
Foka Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Obóz się ściągnął w jakieś 20h :) Odpalam drugi... A, wywaliłeś pliki od siebie... No to zajebiście, nie da sie rozpakować... A o Rapidzie juz coś pisałem... :evil: Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Mam fotki z walki, skonwertowane tak, że zajmują niecałe 100mb (1024x768), mogę wstawić na rapida jeżeli autor pozwoli. Link to post Share on other sites
Deimos Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Tylko nie RAPIDSHARE! Lepszym pomysłem jest korzystanie z serwisów takich jak www.sendspace.com lub www.wyslijto.pl ;) Link to post Share on other sites
YOdi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 spokojne wasze rozczochrane :) dzisiaj zapodam foty na senspace i podam linki Link to post Share on other sites
YOdi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 oki oto linki: obóz cz.I obóz cz. II walka cz.I walka cz.II miłego ssania :))) Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Obiecane spóźnione foty z dnia strzelania. Zgubiona karta dotarła do mnie w piątek - dzieki Dingo! I innym osobom które jakiś udział w zwracaniu mi karty udział miały również :). Jakoś kiedyś się odwdzięczę. http://s006.wyslijto.pl/?file_id=15367754713720251569 http://www.sendspace.pl/file/jAQ0SBui/ http://www.plikus.pl/zobacz_plik-tomaszowo...lka-145582.html to wszystko to samo, tylko w rozne miejsca wrzucone jakby ktoś z którymś serwisem był pokłucony. do plikusa, jakby ktos nie byl zarejestrowany. login: gorniczagr1@o2.pl pass: tomaszowo Mam nadzieję, że przynajmniej parę się spodoba :). Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 I innym osobom które jakiś udział w zwracaniu mi karty udział miały również :). Jakoś kiedyś się odwdzięczę. Najpóźniej za rok, ale mam nadzieję, że i tak się wcześniej spotkamy. Dziekujemy rownież za udostępnienie nam zdjęć i pomoc w tworzeniu dokumentacji fotograficznej zlotu, która jest nie dość, że bardzo obszerna, to i świetna jakościowo. Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 http://www.teamdelta.pl/ :) Moje zdjęcia pojawiły się w galerii TD :) http://www.teamdelta.pl/index.php?option=c...14&catid=29 Link to post Share on other sites
Recommended Posts