cobra asg Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 MATRON napisał Wymagana broń?? itp. hahaha.gif Karta medyczna, jesteś pełnoletni dowód, a reszta to zależy co chcesz tam robić. a wiesz ze czytałem na innym forum to pisali ze raczej ze zwykła sprezynowką by cie nie wpuscili, Link to post Share on other sites
yogurt Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 A niby czemu mieli by cię nie wpuścić ? Przecież to jest sprawa gracza z czym biega a nie organizatora (no chyba że jest wyraźnie napisane np. only spring) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Lubie takie ploty :F Link to post Share on other sites
cobra asg Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 niewiecie moze gdzie pociagiem sie kierowac na jaką miejscowosc ,z Ozimka Link to post Share on other sites
przemek10 Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 niewiecie moze gdzie pociagiem sie kierowac na jaką miejscowosc ,z Ozimka Pewnie na Częstochowę :wink: Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 jeżeli chodzi o osoby pełnoletnie - dowód is just enough co do mechaniki gry, szczegółów scenariusza itp. wszystko po zamknięciu listy - tj. 05.01.2007 :) pozdrawiam Święty p.s. jeszcze gorąca prośba do zgłaszających się osób które nie są zrzeszone w żadnjej ekipie - napiszcie z jakiego miasta/regionu jesteście łatwiej będzie potem was jakoś do kupy zebrać Link to post Share on other sites
Crazy Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 (edited) niewiecie moze gdzie pociagiem sie kierowac na jaką miejscowosc ,z Ozimka Nie, no ja bym powiedział że na Gdańsk, albo Szczecin. Cobra, widzę że bardzo emocjonalnie podchodzisz do sprawy i z każdym problemem piszesz posta. Aby zapobiec dalszemu rozwojowi sytuacji radzę przeczytać ponownie 2 pierwsze strony tego tematu, jeżeli nadal będziesz mieć wątpliwości odnośnie jakichś spraw to zapraszam na gg:6434181, postaram się Ci wszystko wyjaśnić. Pozdrawiam Crazy Edited December 26, 2007 by Crazy Link to post Share on other sites
lnowak1992 Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Mikołaj, ja i mój kolega jesteśmy z Zawiercia. Mój numer to 016, a kolegi to 017. Link to post Share on other sites
Smalq Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Czym zabieraja się krakowianie? Bym się zabrał z większa ekipą albo nawet i mniejszą. Proszę na PW pisać. Link to post Share on other sites
Gabriel Mandragor Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Czym zabieraja się krakowianie? Bym się zabrał z większa ekipą albo nawet i mniejszą. Proszę na PW pisać. Głównie własnym transportem ale podejrzewam że jacyś ludzie od nas z "Plutonu" będą jechać Bus-em bądź PKP. Link to post Share on other sites
Zielony Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Gabriel pluton jedzie samochodami, jak na razie dwoma, więc miejsc wolnych nie ma. Jak się coś zmieni to będziemy dawać znać. P. Link to post Share on other sites
Gabriel Mandragor Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Gabriel pluton jedzie samochodami, jak na razie dwoma, więc miejsc wolnych nie ma. Jak się coś zmieni to będziemy dawać znać. P. Poprawka na obecną chwile jadą 3 auta, i najprawdopodobniej będzie 1 miejsce wolne... wyjazd w sobotę popołudniu... Ps. Możliwe że nawet się 2 miejsca znajdą ale to dopiero ok 10.01.08 będzie pewne... P. Edited December 27, 2007 by Gabriel Mandragor Link to post Share on other sites
Zielony Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Okey wazniejsze pytanie naszło mnie. Czy jest jakis standard łączności?? PMR ?? GMRS?? P. Link to post Share on other sites
_majster_ Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Witam Z Olkusza jedzie 8 osób. Pojedziemy albo samochodami albo pkp. Jeśli jednak ktoś z kraka lub okolic miałby pomysł na wynajęcie jakiegoś busa to chętnie byśmy sie dołączyli. Jakby co pisac na gg.4206473 albo na priv. Pozdrawiam majster Link to post Share on other sites
Smalq Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 No jak jest miejsce to z chęcią się dorzucę do wachy i z kimś się zabiorę. Ktos chętny zbarać ze sobą biednego studenta to na PW pisać. :P Link to post Share on other sites
mksroka Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Mógłby ktoś z Krakowa zorientować się (o ile mieszka blisko dworca PKS czy PKP), o której wraca jakiś transport z Częstochowy w niedzielę ( po strzelance), do Krk? Byłbym wdzięczny, bo na necie nic znaleźć nie mogę.... Wesołych Świąt Link to post Share on other sites
dominion Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 z HUNTERS'ów będzie 14 osób (zgłoszenie wysłane) Link to post Share on other sites
gryfo Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Z Wodzisławia Śl. zjawi się min 6 osób. Link to post Share on other sites
Guest MaciekUkr Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Witam Tak z ciekawosci 8-) Ilu już zostało zapisanych uczestników? Maciek Link to post Share on other sites
DZideK_SZPON Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 T.G.A. SZPON stawi się w sile ok. 15 osób. Zgłoszenie zostało wysłane. 1 pytanko: czy mógłby zabrać się fotograf i postrzelać trochę aparatem? ew. możnaby przydzielić JĄ (;]) do regularnego oddziału ale bez broni (tzw. korespondent wojenny) Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Dwa pytania: 1. Gdzie można wpłacic pieniądze? 2. Ile osób jedzie z Katowic? Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 witam na tę chwilę lista chętnych jest zamknięta (poza grupami które jeszcze muszą dosłać dane), docelowo będzie ok 250 osób jeżeli chodzi o powrót do krk z częstochowy pociąg jest jeśli dobrze pamiętam o 17.40 i 21 z hakiem (przynajmniej ja tak wracam studiować) co do korespondentów wojennych - proszę bardzo, wcieli się ich do scenariusza pozdrawiam Święty Link to post Share on other sites
Mider Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Myślałem, że jednak będzie więcej ludzi. Ale rozumiem, że taki był plan bo lista została zamknięta przed czasem. Link to post Share on other sites
przemek10 Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Myślałem, że jednak będzie więcej ludzi. Ale rozumiem, że taki był plan bo lista została zamknięta przed czasem. Popatrz z drugiej strony , mniej ludzi większa szansa wygrania repliki :wink: Link to post Share on other sites
Mider Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Więcej ludzi, więcej kasy na WOŚP. Link to post Share on other sites
Recommended Posts