cobra asg Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 jedno wiekie oszustwo wysłałem emaila z naszą rejestracja juz dawno a tu prosze ,napisał mi ten mikołaj ze nie przyjmie nas hanba ,po pewnie swoich kumpli przyjmuje i tyle kasy dla siebie wezmie ze szok Link to post Share on other sites
Haron666 Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 wiesz z tymi zarzutami to sie powstrzymaj troche!! FOX HOUND sie pojawi w sile 5 osob. Link to post Share on other sites
MATRON Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Cobra nie wprowadzaj zamieszania i bezpodstawne podejrzenia zachowaj dla siebie, po Twoich wczorajszych tekstach pod adresem Mikołaja zastanów się czy nadal był byś mile widziany. Link to post Share on other sites
boundrose Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 jedno wiekie oszustwo wysłałem emaila z naszą rejestracja juz dawno a tu prosze ,napisał mi ten mikołaj ze nie przyjmie nas hanba ,po pewnie swoich kumpli przyjmuje i tyle kasy dla siebie wezmie ze szok Na tle Twoich wypowiedzi w tym temacie, jego decyzja w moich oczach jest w pełni usprawiedliwiona. Link to post Share on other sites
0L0 Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 {...}mniej ludzi większa szansa wygrania repliki Niektórzy to chyba zapomnieli po co jest ta impreza organizowana :roll: Link to post Share on other sites
Husajn Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Impreza organizowana jest po to, żeby połączyć przyjemne z pożytecznym. Biorąc udział "pomagamy Jurkowi pomagać dzieciakom". Osobiście będę szczęśliwy jeśli dostanę chociaż koszulkę CA. GSP pojawi się w sile 2 osób, do zobaczenia w Czewie ;) Link to post Share on other sites
Gabriel Mandragor Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Krakowska "ORDA" liczebność 20 osób. Pretorianie 7szt. Dom Jastrzębia 6szt. Fox Hound 5szt. Nie zrzeszeni 2szt. :killer: W "Strefie 51" planujemy być w sobotę wieczorem. P. Link to post Share on other sites
Mider Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Dalej nie rozumiem ograniczenia imprezy do 250 osób. no chyba, że teren więcej nie wytrzyma. Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Teren wytrzyma nawet 500 osób, wszystko zostanie wyjaśnione przez Mikołaja. @Cobra, swoim zachowaniem w tym temacie sprowokowałeś Mikołaja do odrzucenia twojego zgłoszenia, a swoim dalszym zachowaniem tylko utwierdzasz jego a zarazem i mnie w tej decyzji. Odnośnie oskarżeń że Mikołaj swoich kumpli bierze na zlot to powiem tyle: kumple mikołaja są w obsłudze (min. ja) i nie zakosili nikomu miejsca na WOŚPie, a co do brania kasy w kieszeń to mi sie już nawet pisać nie chce, bo oskarżenia są bezsensowne i bezpodstawne. Pozdrawiam Crazy Link to post Share on other sites
maxavelli Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Z Jaworzna i okolic zjawia sie czesc Rainbow, niezrzeszeni. Lacznie 10-15 osob. Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 co do cobry, nie będę nawet komentował, zwłaszcza po epitetach jakie posyłasz mi na pw Zaś względem organizacji: limit 250 osób, wynika przedewszystkim z faktu że chcemy aby impreza była jak najbardziej udana, a ogarniącie większej ilości osób budzi na tę chwilę pewne wątpliwości. Jeżeli wośp się uda to na następną imprezę na pewno przyjmiemy więcej osób. Do wszystkich chcących przyjeżdżać w sobotę! Proszę zgłoście takową chęć wcześniej, żeby uzgodnić szczegóły noclegu. pozdrawiam Święty Link to post Share on other sites
parowson Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Poszukuje osoby która by mogła mnie zawieźć bądź wskazać drogę na dworzec pkp. Nie wiem jaki jest najbliższy Strefie 51 ale jak patrzyłem na Częstochowa Osobowa to pociąg jest o 17:08. Link to post Share on other sites
zavisza Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Pytania techniczne: Mapka terenu bedzie tutaj czy juz bezposrednio na zlocie? Zadnych medykow? Jak to ostatecznie z pirotechnika? I czy te zdjecia wysepki na stronie gdzie jest dojazd do strefy sa dalej aktualne? Czy to tam dalej istnieje? Link to post Share on other sites
mksroka Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Jaką treść ma w końcu zawierać karta medyczna? Link to post Share on other sites
Tomasz_GS Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Czy wystarczy Śląska karta medyczna ? Link to post Share on other sites
Ketsok Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 mialem nadzieję, że bedzie nas ok 300.. no ale trudno :P Z Bielska i okolic zjawi się 11 osob :) Link to post Share on other sites
Gr3jli Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Z POSu stawią się cztery osoby. Pytanie, jak dojechać do Strefy51 z Poznania? Jedziemy Pociągiem, kierując się na Częstochowe, ale na której stacji wysiąść i gdzie się kierować? Link to post Share on other sites
besku Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Witam.Zgodnie z obietnica po zakonczeniu rekrutacji05.01.2008 ze sw.mikolajem podamy jescze szczegoly odnosnie dojazdu tzn. rozklad jazdy i nr.lini itp..Nalegam jescze o pilne potwierdzenie liczby osob chcacych przyjechac dzien wczesniej.Panowie i Panie mamy zime ,spanie w namiocie na karimacie to nie nie najlepszy pomysl.Dysponuje 1 n-sem wcisne tam 8-10 osob na kanadyjkach , chce podlaczyc wam ogrzewanie typu piecyk.Do nocowania przeznacze jeszcze 1 domek tam zmieszcze tez ok 8 osob tez z ogrzewaniem nie ukrywam ze trudne warunki zimowe uniemozliwiaja jakiekolwiek wieksze prace budowlane z ktorymi czekam na wiosne.Bez wzglednie wymagane sa spiworu i gabki lub koce ,pisze to poniewaz sam czesto tam sypiam i za kazdym razem tlumacze to sobie tak ze wzmacniam charakter :) ogladajac odmrozenia.Bede wam chcial zapewnic na te noc ciepla wode na kawke lub liptona +opal do piecykow i na ogniska.Zapowiada sie naprawde fajne spotkanie ,damy rade. besku Link to post Share on other sites
Gabriel Mandragor Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Wysłałem na Mail do Świętego... ale potwierdzam też na forum... "Pretorianie" 9-10 osób będą w sobotę ok 18:00 w "Strefie 51" Mam nadzieje że to nie sprawi problemu organizatorom. P. Link to post Share on other sites
mksroka Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Damy radę z tym mrozem... chociaż mam nadzieje, że mniej niż -10 stopni nie będzie. Jak pisał do mnie Święty na e-mailu znajdzie sie w tym namiocie dla nas miejsce. Pytanko, kto ma jeszcze tam nocować? Jeszcze raz pytanko, kiedy będą te karty medyczne, to dosyć ważne, żeby mieć czas na ich wypełnienie... Pozdrawiam Edited January 3, 2008 by mksroka Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Jak mogę to podpowiem jak przetrwac noc i mróz... ;) Zorganizujecie dla tych co mają tam spać nocne rozpoznanie terenu - taki mały patrol w kółko ;) Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 pomysł zacny i godny, na pewno się go rozwawży a może i wykorzysta Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Tylko jeszcze potem uczestnicy muszą sie nadawać do użytku :-) . Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Dlatego napisałem "mały" ;) Link to post Share on other sites
Zekiet Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 hmm czyli mam rozumieć, że te 30zł składkowego będziemy wrzucać do puszek WOŚP przed akcją?? czy jak? bardzo chętnie się wybiorę choć będe po studniówce...:P A znasz taką filozoficzną maksymę - "Studniówka nie ruchana matura nie zdana" ?? :twisted: Link to post Share on other sites
Recommended Posts