Woody Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 A czy do Strefy wybiera się jakiś posiadać AirSoftowej wersji LAW72 ? Bo posiadam oryginał, który chciałbym przerobić, ale w tym celu jeśli będzie można chciałbym "zmacać" wersje AS. Dasz psztryknąć fotkę ? :mrgreen: :mrgreen: :-F mogę nawet zapłacić na wośp 8) Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Smarozzo, ciężko o serduszko w acu. :) Ja poproszę w UCP. ;) Link to post Share on other sites
yogurt Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 A ja w marpacie :D Link to post Share on other sites
Szafek Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 fotka z LAW :) można zbierać np po 1 zł za fotke i to też będzie szło na wośp, a chętnych nie powinno braknąć :) Link to post Share on other sites
MATRON Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Z chrono zajebista sprawa, sporo ludzi z tego skorzysta ja bynajmniej mam do sprawdzenia dwie giwerki. Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie. Link to post Share on other sites
kuba1323 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Chrono na 90% będzie.....=) Link to post Share on other sites
zavisza Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Woody, genialny pomysl z ta kasa za fotke :) O ile tylko ruffin-89 sie zgodzi, to ja takze bylbym chetny... Nie pozwole co by taka okazja przeszla mi kolo nosa :) Link to post Share on other sites
Biper Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Czy Ktoś może wrzucić mapkę z zaznaczonym miejscem w którym jest parking? Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Jasne, nie ma sprawy ale moje pytanie dalej jest aktualne :D Link to post Share on other sites
Szafek Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Bedzie jakas mapka sateltarna terenu? Czy dopiero dowodcy dostana na miejscu? Link to post Share on other sites
Woody Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Kolejny pomysł: Może poszczególne oddziały/strony/wszyscy zrobią fotki, i wystawimy je na allegro na WOŚP? :P :mrgreen: Link to post Share on other sites
Biper Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Chyba lepiej będzie, zrobić zdjęcie grupowe i wydrukować je jako wielko-formatowy plakat, i wystawić je na allegro, oczywiście w limitowanej ilości- to zwiększy ich wartość :uśmiech: Link to post Share on other sites
Woody Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Gitara :) np 5 sztuk. moze tez z podpisami przedstawicieli ekip? :P tzn nazwy ekip z tylu. Edited January 12, 2008 by Woody Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Mi się bardziej widzi wydrukowanie tylu plakatów ilu uczestników by chciało, to byłaby bardzo miła pamiątka. W każdym razie ja na pewno taki sobie zrobie jeśli będzie opcja sfotografowania wszystkich ludków naraz. Link to post Share on other sites
_majster_ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Pomysł z plakatem super - tylko te podpisy by było ciężko zrealizować Link to post Share on other sites
parowson Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Kurcze... Jeszcze trochę i okaże się że uzbiera się bardzo niezła sumka ^^ Link to post Share on other sites
Demo666 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Gitara :) np 5 sztuk. moze tez z podpisami przedstawicieli ekip? :P tzn nazwy ekip z tylu. Idea szczytna, ale w ten sposób ogromnej ilości osób zamyka się drogę do super pamiątki :( Link to post Share on other sites
Woody Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nosz demo.... 5szt. na allegro, a dla każdego uczestnika po 1 sztuce ;) Link to post Share on other sites
Demo666 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nosz demo.... 5szt. na allegro, a dla każdego uczestnika po 1 sztuce ;) Aaaa, to to to to dobry pomysł jest :) Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Male pytanko: czemu na stronie WOŚPu nic o tej imprezie nie ma? Nawet w dziale Częstochowa... Link to post Share on other sites
1911 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Bo to tajna akcja na tylach WOSPu xD Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nie wiem czemu nie ma na stronie WOŚPu, może zapomnieli, sami nam dostarczali plakaty i serduszka, a na scenie na Biegana Besku jak wręczy kasę też będzie zapowiedziany. Pewnie małe przeoczenie Chrono będzie. Zdjęcia grupowe przewidziane, a mapy są wydrukowane, dostanie je każdy oddział. Pozdrawiam i idę w kimę bo dzisiejsze ostateczne prace na poligonie mnie zabiły. Do jutra!! Link to post Share on other sites
mozzart Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Główny sztab częstochowski wie o imprezie. Więc skoro Częstochowa wie to Warszawa napewno..... Link to post Share on other sites
domel54 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 ale wy sie czepiacie ... nawet gdyby organizator chcial te 30 dychy przeznaczyc na organizacje takiej imprezy i tak bym pojechal ... dajcie juz organizatorom spokoj Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Byłem! Wróciłem! Troche sie powkurzałem na swego gnata, bo wcześniej nie miałem czasu go przetestować po składaniu ale trudno. Było miło. Nie będę pisał, ze supermegawykurfakerzajebiście ale miło. No i na konieć bigos poprawił mi nastrój. Ps.: Ale Besku marnie losował... Nie trafiło mi się ;-) . Link to post Share on other sites
Recommended Posts