NomaD_FH Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) no to w takim razie wrzucam tutaj filmiki stworzone przez naszego rekruta - Aliena :D Atak na wzgorze (zmontowany zarowno ze scen obrony garstki naszego oddzialu ONZ przeciwko "setkom" sil ANZ, jak i pozniejszej probie odbicia wzgorza przez zwiekszone sily ONZ), oraz scen marszu z wzgorza na strefe 51 oraz zbiorki i lans +20 przed cala operacja :D http://www.youtube.com/watch?v=yLqv282Ewyw http://www.youtube.com/watch?v=0nAC9Zu4cFc http://www.youtube.com/watch?v=Ake8ELd85Ro Kamerzysta, montaz oraz pomysl na nakrecenie akurat tych scen - Alien - 1st S.O.C. No tak, nie zauwazylem, ze juz wczesniej Alien wrzucil filmik z samego szturmu w ten temat :) A co do lansu... podjezdzamy na parking, brzmi wspaniala sciezka dzwiekowa z "Czerwonego Pazdziernika", przebieramy sie. W tym momencie ktos od nas (chyba z Rainbow) niezadowolony z spiewow po rosyjsku mowi "ej wylacz ten utwor bo to tak z -10 do lansu" ;) ;) ;) Edited January 17, 2008 by NomaD_FH Link to post Share on other sites
aVirus Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Bylo extra, super i {tu wstaw dowolnych 1000 epitetow}. Pozdro dla Niebieskiej Jedynki i wszystkich uczestnikow no i oczywiscie dla organizatorow :uśmiech: Link to post Share on other sites
kali Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Hehe, jako szef sztabu na A10, poległem z moimi ludźmi podczas obrony na E5. 15 minut strzelania, a i tak warto było. Żałuję tylko, że nie miałem swojej eMki na C11 - na górze Marii. Swoją drogą, zaginęły mi rękawiczki Strike Systems. Te miękkie takie. Zostawiłem je na stoliku, jak zapisywaliśmy ludzi do ONZ, a później o nich zapomniałem. Znalazcę proszę o kontakt (wyjeżdżam, będę za tydzień). Pozdro Wasz kasjer i szew sztabu na A10 ;) Kali Edited January 17, 2008 by kali Link to post Share on other sites
Szafek Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Czy organizator mógłby podać jaka kwota została przeznaczona na WOŚP? Pytam z czystej ciekawości ile udało się uzbierać :) Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Czy organizator mógłby podać jaka kwota została przeznaczona na WOŚP? Pytam z czystej ciekawości ile udało się uzbierać :) ponad 6500 dokładne wyliczenia kto, co za ile i z kim będą podane wkrótce, razem z reportażem z imprezy. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Mamy nadzieję, że pełny reportaż uda nam się Wam opublikować do końca tygodnia. Link to post Share on other sites
Woody Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Jak juz jestesmy przy zgubach... Zaginęły okulary z żółtą szybką, czarną ramką firmy firma :mrgreen: Proszę o kontakt. Ma ktoś zdjęcia NIEBIESKIEJ 1 ?? :) Dzidek do cholery! :F Link to post Share on other sites
regnar Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 O było by miodnie. A tak z czystej ciekawości człowieka, który niestety nie mógł przybyć na szczelańsko :) Ma ktoś może zeskanowaną mapę z imprezy? Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Okulary znaleźliśmy, pozostałych zagubionych przedmiotów nadal szukamy, jednak w tym błocie ciężko cokolwiek znaleść. Link to post Share on other sites
yogurt Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 które okulary? te Woodego czy moje ? Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Zółte z czarną oprawką, czyli chyba Woodego Edited January 18, 2008 by Crazy Link to post Share on other sites
besku Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Witam wszystkich jeszcze raz ,tak jak obiecałem koło piatku ,wreszczcie odespałem.Podsumowanie imprezy zostawiam redakcji wmasg.Ze swojej strony moge powiedzieć że impreza przerosła moje oczekiwania i to pod wieloma względami(daliście czadu generalnie ale wiem że stać was na więcej).Co do konstruktywnej krytyki to się zgadzam dużo rzeczy można było zrobić lepiej pozostałe inaczej ,natomiast wyciagam z tego bardzo konsekwentne wnioski na przyszłość jezeli chcę was cześciej zapraszać na moje imprezy .Zdecydowanie brakło ,bądż było za mało czasu na część towarzyską ubolewam sam nad tym , nie mamy ani jednego zdjęcia grupowego.Napewno chce to zmienić następnym razem tzn. więcej czasu na integracje ,program imprezy nie przewidział tego he he że mamy jescze zimę i zmierzch zapada szybciej przyczym cała sterefa tego dnia około godz. 10.00 wieczorem zamarzła na kamień.Przygotowałem wiele atrakcji niestety brakło na nie czasu stąd nawet to szybkie losowanie nagród.Jak wspomne sobie o opas-ie to wkońcu zacząłem sam się rozglądać czy ktoś nie podkłada mi ich losów z ich danymi he he.Mamy duży potencjał jeżeli chodzi o organizacje takich nazwijmy to najazdów softowców bedziemy już od marca wprowadzać program imprez na ten rok, podsłuchując wasze rozmowy a i z wieloma z was osobiście rozmawiałem wiem że nasze środowisko potrzebuje przestrzeni jego rozrost nastepuje chyba szybciej jak drożdży w brytwance.Pierwsza planowana impreza nie będe zdradzał teraz szczegółów będzie miała napewno charakter weekendowy ,starczy czasu napewno na wszystko a co najważniejsze żeby siąsć z kumplami po ciężkiej walce przy piwku ognisku i z kiełbasą na kijku z tego cała strefa jest znana(ubiegłe lato 2007 :) ).Oddżwiek imprezy medialnie jest widoczny dla was jak na dłoni.Przedemną jescze artykuł do komandosa ,materiał do owsiak tv , sztab częstochowski bardzo pochwalił nas za przebieg imprezy i zebraną kwote pieniędzy co zaowocuje bardzo zażylą współpraca w roku 2009 czyli nastepną ARMIĄ ŚWIĄTECZNEJ POMOCY.Panowie i Panie wypatrujcie następnego zlotu w strefie 51 ja juz zaczynam zbierać nagrody dla zwycięzców.Aha , ja za rok to zapraszam tvn dziękuję. Besku Edited January 18, 2008 by besku Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) Besku, wiesz może jak ma się sprawa z filmem z imprezy? Widziałem, że jedna wolontariuszka kręciła cyfrówką przynajmniej na samej strefie. Czy to może nie "od Ciebie"? :) Edited January 19, 2008 by shadow333 Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Z tego co nam wiadomo to była mama jednego z uczestników, próbujemy dojść którego. Link to post Share on other sites
yogurt Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 A co ze zdjęciami z niebieskiej 1? Link to post Share on other sites
shenk Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 jesli o chodzi o taka pania w niebieskiej kurtce na strefie, co krecila i robila foty, to tak - to bylaa mama jednego z uczestnikow, zeo Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 O było by miodnie. A tak z czystej ciekawości człowieka, który niestety nie mógł przybyć na szczelańsko :) Ma ktoś może zeskanowaną mapę z imprezy? Mapa z naniesioną pozycją KRUKów z Huntersami (ANZ) - X oraz sztabem X w okręgu. http://kruk.asg.pl/pliki_graficzne/WOSP-mapa.jpg Może pozostali z ANZ i ONZ spróbują też nanieść swoje pozycje i ew. ruchy? Naszego sprawozdania można się spodziewać jutro. Wymagało więcej czasu :) Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 na A10 znajdował się jeden sztab polowy ONZ gdzie stacjonował m.in. Kali (który odpowadał za pierwsze zdobycie C11 Drugi sztab miał stacjonować w E5, ale z tego co docierało do mnie na Strefę, kilkakrotnie zmieniał swoją pozycję, psaczany przez żądnyh krwi nacjonalistów. Crazy wywiedział by się od Zubecka gdzie ich z Wolfem nosiło jak dowodzili ONZ? pozdrawiam Święty Link to post Share on other sites
regnar Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 :D dzięki wielkie! Uuuu mieliście TROCHĘ chodzenia ;) Link to post Share on other sites
Krycha27 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Witam!! Oto mały conieco od nas!! Troche to trwało , ale nie pośpiech sie tu liczy. Miłego ogladania... http://pl.youtube.com/watch?v=aNl_DrnYOHk Aha JESZCZE JEDNO JEŻELI KTOŚ MA NASZYWKI ,WIĘCEJ NIŻ BYŁO TO PRZEWIDZIANE SCHECIĄ BYŚMY PRZYGARNELI NADMIAR PONIEWAŻ NASZA GRUPA NIE OTRZYMAŁA ŻADNEJ. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 http://wmasg.pl/artykuly/sprawozdania/12/a...13.01.2008/115/ Zapraszam do lektury. Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Xie, Regdorn, pogratulować kolejnego fajnego sprawozdania. ;) Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Sorry za posta pod postem, ale wiadomo, 20-minutowy edit. ;) Regdorn, zgodnie z prośbą: Pkt.1A Ofensywa na pozycje wroga Pkt.1B Połączenie sił z niebieską 2 Pkt.2 Ekspresowe odbicie rakiet Reszta - Ucieczka z rakietami do bazy tak, by nie napotkać wroga. O całym ataku na wzgórze dowiedzieliśmy się przybywszy po długim marszu do kwadratu E1, więc chyba my jesteśmy pomocą, która nie nadeszła. :twisted: Link to post Share on other sites
aVirus Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Czy ktos moze podac wszystkie zadania wszystkich druzyn. Fajnie by bylo wiedziec co kogo ominelo. 8) Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ale to odbicie rakiet było rzeczywiście ekspresowe :) icon_twisted.gif W tedy zresztą zaliczyłem swoje pierwsze trafienie (w kogoś :) ). Link to post Share on other sites
Recommended Posts