Vintersky Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Filmik pierwsza klasa. Naprawdę, aż się miło robi gdy widzi się iż ludziom się "chce". Trzymam kciuki za najbliższe "48H" aby trzymały poziom poprzednich i podnosiły poprzeczkę coraz wyżej! Link to post Share on other sites
thor_ Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 i mam nadzieję, że uda mi się w końcu do Was zawitać Mam Twoje nr-y rejestracyjne, wiem jak wyglądasz, wiem jak wygląda Twoja Pani więc raczej zrób wszystko żeby zawitać ..... :D Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Mam Twoje nr-y rejestracyjne, wiem jak wyglądasz, wiem jak wygląda Twoja Pani więc raczej zrób wszystko żeby zawitać ..... :D Damn it :mrgreen: Link to post Share on other sites
Escalon Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Trochę fotek z Avestanu:): http://picasaweb.google.pl/arthcriven/Milisim48H Link to post Share on other sites
Nanteris Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Heh pola śmierci przed bazą Avestanu :) ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts