Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

NIe ma co się spieszyć , użytkownik o nicku chyba tymbark sprzedawał taką M14 z montażem , lunetą i gumką wymienioną za 420-430 ,innym razem koleś się pomylił i dał M14 zamiast do AEGów to do część i poszła bodajże za 270 zł. Po prostu wydaje mi się że można wyrwać taniej i tyle a repliki zmieniam bardziej niż często ;-)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

innym razem koleś się pomylił i dał M14 zamiast do AEGów to do część i poszła bodajże za 270 zł.

Zgadza się. Dokładnie za 255pln + przesyłka a replika w genialnym stanie. Sprzedawana była bez batki i ładowarki i od piątku jestem jej szczęśliwym posiadaczem dzięki użytkownikowi warriorshop ;-)

Co do malowania to kiedyś swojego AGMa pomalowałem zwykłymi sprayami i może nie wyglądało to najlepiej ale efekt był.

http://xs.to/xs.php?h=xs227&d=08215&f=3250.jpg

http://xs.to/xs.php?h=xs227&d=08215&f=4626.jpg

Posted

Raczej nie bo w takim razie po co produkowano by metalowe? Najczęściej jest tak, że tworzywo w AS zamienia się na metal nie tylko, żeby zwiększyć wytrzymałość repliki ale także żeby wprowadzić więcej realizmu :)

Pozdrawiam,

Wajser

Posted

Sorry za twin posta ale edytować nie mogę . M14 było produkowane już ( o ile się nie mylę ) przed wojną w Wietnamie a to raczej nie była epoko tworzyw. Zresztą żołnierze podobno narzekali na jej wagę i zbytnio położony z przodu środek ciężkość, więc pokrywa lufy na pewno była z metalu ;) ( jak coś pokiełbasiłem to mnie poprawcie i nie dajcie żyć w błędzie ;) )