Asti Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Posiadam od niedawna Shotguna 003 Short. Z mojego, nikłego na razie doświadczenia wynika, że broń ta ma raczej niewielkie szanse z AEG'ami. Jedyną opcją jest skradanie się i atakowanie, póki ktoś Cię nie zauważy. Nie jestem zbyt zadowolony z tej broni, ale lepsze to, niż nic. Link to post Share on other sites
pixxel Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ja nie tak dawno shitgana kupiłem, ale ślady i siniaki pozostałe po bliskim kontakcie z elektrykiem kolegi, mówią, że czas też taki kupić. Ze sprężyniakiem nie ma nawet szans na zbliżenie się do elektryka, chyba, że od tyłu. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Bzdury opowiadasz. Złej baletnicy, to i majtki w kroku przeszkadzają. Pewnie, że z elektrykiem jest łatwiej biegać i tylko hajkapa podkręcać, ale zamiast takiego stylu, spróbuj pomyśleć. IMHO początek z szotem uczy bardzo wielu dobrych nawyków i odruchów. Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Bzdury opowiadasz. Złej baletnicy, to i majtki w kroku przeszkadzają. Pewnie, że z elektrykiem jest łatwiej biegać i tylko hajkapa podkręcać, ale zamiast takiego stylu, spróbuj pomyśleć. IMHO początek z szotem uczy bardzo wielu dobrych nawyków i odruchów. Święte słowa. Dobre przygotowanie też do snajpera o czym też się przekonałem. Polecam. Pozdrawiam serdecznie. Link to post Share on other sites
EndriuX Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 jak na 85 zł ten Mossberg 590 czesto sie psuł. Ale aktualnie chodzi w miarę. Osobiscie uważam że nieźle sie sprawuje gdy padnie nam bateria albo ogólnie broń. Ale nie jest dobry na dłuższą zabawę... Link to post Share on other sites
stefanaj2000 Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 ja posiadam m56b, i pomimo tego ze to zadna "ameryka" to trzy kulki na strzal i przeladowanie co kazdy strzal daje duzo zabawy. co prawda nie jest to proste, ale mozna cos nim zdzialac nawet przeciw aeg'om pod warunkiem zakradniecia sie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts