Rogaś Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Polecam konwersje Core, kopie "LaRue" z airsoftarmory. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 (edited) Powiem tak ja w kwa wsadziłem już 2,5 k z replika [cqb compakt] to jest za mała te szyny już mi nie podchodzą po prostu chce jakieś fajne wiec czy dam 200-czy 900 to mi to lata :icon_razz: tylko żeby pasowały bo podobno z kwa problem Da mi ktoś link do szyn które bankowo pasują ? Trochę jak dziecko neo ale dziś padam Edited October 29, 2013 by rafik1213 Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 (edited) ja mam taki i pasował bez problemów http://www.specshop....ail_10"_-_NRH02a stokowa dysza kwa ma 21,30 mm dłygość Edited October 30, 2013 by k-dudzio Quote Link to post Share on other sites
Huodny Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) Niee, ja nie mam tak ciężkiego palca, co by napieprzać masowo na auto, jak co to małe seryje po pare kulek, ale tak to zwykle semi, a spręrzny raczej nie będę zmieniał. Dziękuję, za odpowiedzi. Tłok będzie SHS, prawdopodobnie 14 zębów. Edited November 29, 2013 by Huodny Quote Link to post Share on other sites
magaw Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Witam. Czy wiecie jakie dolne body podejdzie pod 2gx i upper receiver oraz 2-dzielna komorę. Dało by radę upchnąć to w body od JG , CA albo jakiegoś innego producenta ? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Przyznaj się, nie czytałeś tego tematu tylko od razu walisz pytaniem ? Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Mam problem który dość długo się ciągnie dokładnie chodzi o hop upa czy kulki 0.25 czy 0.28 zawsze mi je znosi za cholerę nie pomaga zmiana dystansera 3 strzały w miarę prosto 1 w kosmos 5 w lewo i tak w kółko Macie na to jakieś patenty ? Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 przede wszystkim zobacz od strony komory czy masz prosto gumkę założoną (czy ten garb jest na środku wycięcia ) a jak tak to możesz podpiłować delikatnie płaszczyznę po której się porusz ten mimośród od trzeciej zębatki, poprawi ci się płynność regulacji hopa, i oczywiście czystość lufy tez robi swoje Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 (edited) Wrzuciłem 0.36 i po problemie :icon_wink: Edited December 30, 2013 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Android Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 A czy ktos z was zamawial repliki KWA na sklepie ASG Revolution? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 A widzisz żeby takowe tam były ? No chyba że chcesz żeby Ci ją ściągnęli.... Quote Link to post Share on other sites
Android Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Tak chodzi mi o sciągniecie. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Pisz, pytaj Ciastka. Koniec OT. Quote Link to post Share on other sites
magaw Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Witam. Mam problem , a mianowicie podczas zmiany dolnego body od cqb-r na metalowe od KWA nie mogę dopasować silnik do chwytu . Gdy go wkładam nie "sprężynkuje". Jak ustawić kable w chwycie w m4 kwa ? Można poprosić o zdjęcia lub jakieś wytłumaczenie ? EDIT: Po wielu próbach udało się . Kable samoistnie jakoś źle musiały się układać i w tym problem. Quote Link to post Share on other sites
miran016 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Witajcie ! Własnie stałem się szcześliwym posiadaczem M4 CQR MOD1 . wykonanie repliki w porównaniu do m4 ics to niebo a ziemia :D . Zdecydowanie KWA jak za swoją cenę to wymiata :D Quote Link to post Share on other sites
panklops Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Mógłby mi ktoś polecić jakąś konwersję ris do m4 cqr w której mógłbym trzymać aku (turingy 1800mah 3 cele)? Quote Link to post Share on other sites
miran016 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 ehh nie lepiej przenieść kable do kolby ?? . Teraz moje pytanie ktoś z was strzela na lipo 11.1 ?? Jak tak to jak długo i jak ze zużyciem Quote Link to post Share on other sites
panklops Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 No właśnie wolałbym bez przenoszenia w dodatku mam zmienioną kolbę więc musiałbym kupić drugą Quote Link to post Share on other sites
miran016 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 (edited) Kolejne pytanie . Chce odkręcić delta ring . Podobno jest tam klej jak sie go pozbyć nie uszkadzając niczego ??, i co polecacie do odkręcania delta ringu ( jak nie ma sie specjalnego klucza) Edited February 3, 2014 by miran016 Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 jak nie masz klucza to możesz spróbować kluczem do szlifierki kontowej jak posiadasz ale możesz mieć problemy bo do końca nie pasuje, a co do kleju to musisz go po prostu zerwać przy odkręcaniu Quote Link to post Share on other sites
krogul Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 A propos delta ringu, podczas wymiany frontu okazało się że element konwersji, który ma być w miejscce delta ringu ma inny gwint. Wiecie jakich firm delta ringi mogą pasować do KWA ? (wolałbym nie ciąć orginalnego). Quote Link to post Share on other sites
bronix Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Przy odkręcaniu delta ringu podgrzej go np. suszarką Quote Link to post Share on other sites
meadow24 Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Ja używam cały czas 11.1 i zero problemów. Dość mocno jest zmęczona moja emka Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 http://www.taiwangun.com/12-szyny-ris-typ-mk18-do-serii-m-acm zakładał ktoś może takie szyny? Pasują do gwintu na korpusie? Quote Link to post Share on other sites
KonradMK Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 człowieku, co Ci się niby zmieniło od roku w tych replikach??? Sorry, sprostowanie. Gearbox jest najprawdopodobniej taki sam. Ktoś snuł domysły że nowsza lufa wewętrzna może być gorsza bo nie porodukowana w Japonii. Sprawdzę jak tylko dojdzie wreszcie moja paczka.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts