Szreder Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) nada Edited June 17, 2008 by Szreder Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 No co ma się nie nadać ? Ja się i w CIRASie od Pantaca czołgam i daję rade. jak pattern daje radę to czemu by to nie miało dać ? Quote Link to post Share on other sites
jazzbabariba Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 witam. Co sądzicie o tym? http://www.allegro.pl/item416890561_ciras_...importera_.html Mocno się do tego przymierzam, bo cena jest w miarę atrakcyjna... pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Jest coś o tym w temacie o kamizelkach WWCh Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 To ja mam takie pytanie: Czy do użytku stricte airsoftowego, czyli do biegania w niedziele, nie za często, plus czasem jakieś czołganko, takie akcje, nada się ta oto wariacja na temat CIRAS'a: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3732 Z góry dzięki za odpowiedzi, zwłaszcza użytkowników takiej kamizeli, lub podobnej od Strike Systems. Pozdrawiam, Dz. Mały OT Jak tak piszecie, na niedzielne itp, to po co wam Kamizelka zintegrowana? Do czołgania itp o niebo lepszy jest każdy beltkit i np. nieśmiertelne alice wyjdzie kilka razy taniej, o niebo wygodniej i dodatkowo bez gratisowej SAUNY (jedyne co przemawia za PC to lans, choć dobrze skompletowany beltkit też może ciekawie wyglądać) Quote Link to post Share on other sites
Cysiu20 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Która kopia IBA jest bardziej warta kupna Guarder czy G&P ?? Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Czy ktoś zetką się z taką oto kopią CIRAS LAND: http://taiwangun.com/?str=product&prId=1176 by ACM? Jeżeli tak to prosiłbym o opis i czy posiada miejsca na wkłady balistyczne. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 A to jakaś kopia CIRASa w ogóle? Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 O fuj ale kupa... Patykiem przez krzaki bym tego nie tknął. A koło kopii CIRASa to może leży u nich w sklepie i na tym się kończą wspólne punkty. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Za to sporo ładownic dają ;p Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Która kopia IBA jest bardziej warta kupna Guarder czy G&P ?? Nie lepiej kupić oryginalną? Quote Link to post Share on other sites
Kuczu Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 (edited) Ja też właśnie mam zamiar się zaopatrzyć w CIRASa. W planach mam kupno tego od Guardera. I właśnie chciałbym sie dowiedzieć jak to wygląda z tym CB guardera w porównaniu do oryginału I ogólnie jakieś info na temat tej kamizelki. Potrzebowałbym też dodatkowej ładownicy na M16/M4 bo docelowo mam zamiar biegać z 10 Low Capami i która by była najlepsza do guardera bo fabrycznie nie produkują dodatkowych ładownic do tego CIRASa #madjong - oryginalnej nie kupie bo mnie po prostu nie stać Edited December 28, 2008 by Kuczu Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 Ale on o IBie mówił, która teraz chodzi w cenach 200 - 400 zł... A CIRAS, ja wam mówię, najbardziej CB jest CIRAS PANTACa. Koszt chyba taki sam jak Guardera, ładownic do dokupienia ilośc ogromna i jest w czym przebierac. Osobiście nie widzę sensu w kupnie GUARDERA. O Pantac'u jest info w innym temacie. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Sytuacja we Wrześniu nie pozwalała na kupno Pantac'a w Polsce ;) teraz się to zmieniło i rzeczywiście jest to chyba najsensowniejsza oferta. Ja osobiście poluję na G&P bo widziałem, nosiłem i jak dla mnie wystarcza. Quote Link to post Share on other sites
Kuczu Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 aha. sorry za bardzo się napaliłem na tego CIRASa i nie zauważyłem że chodzi o IBA. ale dzięki. z tego co wiem to PANTAC stoi teraz o 100 mniej niż Guarder. oczywiście chodzi mi o tego cirasa Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Nie tylko tańszy, ale i lepszy Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 @madjong - jak kupowalem, nie bylo alternatywy (poza jakimis zalosnymi chinczykami) wiec kupilem G&P. Dzis wzialbym Pantaca ;-)... Owalony ladownicami swietnej jakosci w komplecie za mniej niz kwota ktora wydalem na swojego GP (na dzien dzisiejszy kamizela + camel + ladownice jakie mi pasuja = ponad 1000 PLN)! Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Fakt faktem że i G&P troszkę staniał - ok. 370 kosztuje. Quote Link to post Share on other sites
zajczek Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Czy to IBA jest dobre za ta cene? Quote Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) W sumie powiem że za cenę sklepową nie za bardzo. Teraz a tą cenę (280zł) kupisz orginalny kondon Point Black'a. Co do samej kamizelki jest uszyta solidnie, od kwietnia nie puścił nigdzie szew. Cordura też robi swoje, żadnego przetarcia. Jedynie o co można się do tej kamizelki przyczepić to jasne palsy i troszkę inny woodland ( zielony kolor jest jaśniejszy ) ale moim zdaniem jest dobrze. Edited January 9, 2009 by Szaszłyk Quote Link to post Share on other sites
zajczek Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Znalazlem kamizelke na Allegro http://www.allegro.pl/item519568621_kamize...a_woodland.html tylko szkoda ze niema wkladow balistycznych. Ta IBA firmy Point Black jest chyba orginalna kamizelka tak? Edited January 9, 2009 by Szaszłyk Quote Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Tak to jest [b]orginał[/b]. Wkłady zawsze można zrobić z karimaty, lub ewentualnie dokupić później. Edited January 9, 2009 by Szaszłyk Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 Point Black to nie...Point BLANK to i owszem. Quote Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Sorry my bad ;] Point blank Edited January 9, 2009 by Tropiciel Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts