małpetti Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Czy ktoś może widział gdzieś jakiś tańszy odpowiednik takiego plecaczka? KLIK Wiem, że są na ebayu o całe 2$ taniej ale jednak cały czas to 400$ jest... Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) Stefan, pytasz od dedykowany sprzęt i oczekujesz jego tanich odpowiedników. No więc powiem tak - raczej ich nie znajdziesz. Bo chińczyk nie ma potrzeby podrabiać drag-bagów dobrych czy specjalistycznych plecaków. 400$ to niewiele za ten sprzęt. Nie wiem czy wiesz ale podałeś link do producenta broni i łóż do niej, a plecak jest produktem firmyEberlestock, znanej już wcześniej np ze swojego plecaka Gunslinger. Oni specjalizują się we wszelkich torbach, pokrowcach, plecakach i dragbagach. http://www.eberlestock.com/ http://www.eberlestock.com/Phantom%20Backpack.htm Zresztą jak sam widzisz u producenta kosztuje 329$ co przy obecnym kursie dolara jest dobrą ceną. Edited April 2, 2008 by Catch22 Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 No wiem, że McMillan to od plecaków nie jest i właśnie szukałem namiaru na jakiegoś producenta. DZIĘKUJĘ - właśnie o coś takiego mi chodziło :D Quote Link to post Share on other sites
Ray Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Pagnąłbym tylko zauważyć, że Catch podał link do modelu G3, który jest o jakieś 10 litrów mniejszy i stąd zapewne różnica w cenie. :) Swoją drogą jakiś czas temu jak szukałem wyrobów Eberlestocka w sklepach (głównie z USA), to z okazji różnych promocji i wyprzedaży dało się znaleźć G3 za grubo poniżej 300$, także M3 też może uda się taniej wyrwać. BTW widział ktoś podobne plecaki, ale np. w woodlandzie? Eberlestock poza UCP i ich UNICAMem (zdecydowanie za jasny) szyje tylko w jednolitych kolorach. :| Quote Link to post Share on other sites
ZXZ Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Na początek uprzedzam, że ja się na plecakach nie znam, ale TU jest coś co wygląda podobnie :) Quote Link to post Share on other sites
super Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 mój kumpel ma taki ..chce opchnąć ... i da się go kupić o wiele wiele taniej ...250 $ to max Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Hehe nie doceniłem widać Chińczyków. Eberlestocka też podrobili. Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 http://optactical.com/ebph.html tu jest coś podobnego Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Wymieniony w drugim poście tego tematu, bystrzacho :) Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Nie wiem kto usunął poprzedniego posta, ale w tym wypadku nie od puszę. Brzmiał on tak: Popatrz na cenę...bystrzacho :twisted: I jeżeli tylko ja widzę tą 30-sto dolarową różnicę, to mnie zjedźcie publicznie na forum, a nie usuwajcie posta. Tyle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts