Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

USMC Force Reconnaissance '05>

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wlasnie o ten grawer chodzi. Jest tak jak powinno byc. MEU SOCi sa robione na szkieletach Coltow M1911 wycofanych z uzycia.

http://i43.tinypic.com/25s5zrs.jpg

Zdjecie wczesnej wersji jeszcze bez przyzadow celowniczych Novaka i starym zamkiem

Volt nie widzialem wczesniej Twojego posta. Idealnie pasuja oryginalne Pachmayry (oznaczenia GM45, do sciagniecia z ebaya sa (ok 60$ z shippingiem), jednakze nie wszyscy chca wysylac do Polski, a niestety nie mam jak juz znalesc osoby od ktorej kupowalem. Sa na UN Combany ale kosztuja 2x drozej, a sa genialne

[Jeszcze nie nauczyłeś się wklejać miniaturek?]

Edited by Foka

Już przejrzałem bay'a i spokojnie znajdują się odpowiednie gripy w cenie do 30 USD + shipping, że nie chcą wysłać wiadomo, jak to z ebay'em. Ale i na to są sposoby. Dobra, ja już swojego zamówiłem z uprzejmości jednego z użytkowników. Jak dojdzie ( bo wygląda, że jako jeden z pierwszych tutaj będę miał ) to się pochwalę i opisze.

Moses Moses.

Eotechow uzywali (1-Det) ale wrocili do Aimpointow, bo cos nie dawaly rady w wodzie czy cos takiego nie pamietam dokladnie. Jak widac prowrocili do tematu Eotechow

A ja gdzieś czytałem, że 553 miały problem z wyłączaniem się w trakcie pracy, spowodowanym przez odrzut broni (podobno bateryjki przestawały podawać prund :mrgreen: ). Później producent wypuścił nawet "patcha" w postaci gąbeczek i instrukcji, co by każdy mógł sobie samemu naprawić holograf.

A tu masz fotki chłopców z MSOB, właśnie z wersją 553: http://picasaweb.google.com/lh/photo/BYrLU...feat=directlink

a tu kolejny op.:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/5BMAQ...feat=directlink

i jeszcze jeden:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/1z-ve...feat=directlink

Tą fotogalerię znam już dość dawno, dopiero niedawno zlookałem, że wrzucił trochę nowych fotek z Afgana. Moje podejrzenie idą w kierunku MTT, bo działają wraz z ANA, może jako instruktorzy, ale pewności nie mam. Co do 2nd Battalion, 7th Regiment, Golf Company to rzeczywiście był w Afagnistanie w tym czasie (marzec-grudzień '08), gdy były robione te fotki, więc czemu nie. Co do: Pre Scout Sniper Course, to rozpoczął go dopiero pod koniec lutego '09. Więc już po powrocie z Afgana.

Puff...i tak o to Polacy zniszczą światopogląd Ludów Świata, że FR tylko safarek 6004 używa. Nie dosyć, że i nie tylko 6004 to i Serpy się zdarzają :P

Z ciekawości przeszukam może na innych fotkach też są 3004

Edited by Volt-220

Puff...i tak o to Polacy zniszczą światopoglądów Ludów Świata, że FR tylko safarek 6004 używa. Nie dosyć, że i nie tylko 6004 to i Serpy się zdarzają :P

Z ciekawości przeszukam może na innych fotkach też są 3004

hehe... a ja mam jeszcze fotkę gościa z kaburą z cordury, ale to na szczęście tylko recon battalion! :mrgreen:

Czy FR śmiga również z ILBE na plecach ? Na pierwszej stronie pisze, że 3-day Assault Pack, ale mnie interesuje właśnie ILBE. Skoro jest używane przez USMC, to według mnie da rade. Wolę się jednak spytać koksów ;).

Mam 3 zdjęcia operatorów marsoc'u z ILBE :mrgreen: , ale większość to MAP i inne wynalazki. Z FR pewnie jest podobnie...

Edited by badseed
  • 2 weeks later...

Mocne aktualizacje na stronie MARSOC'u polecam odwiedziny, jak również odwiedziny na oficjalnej stronce USMC. Mnóstwo ciekawych artykułów i zdjęć. A także wiele ciekawostek sprzętowych. Oto część z fotek:

090407m4595b041.th.jpg 090414m4595b039.th.jpg 090417m4595b185.th.jpg

Edited by badseed