Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

USMC Force Reconnaissance '05>

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Znalazlem cos co ucieszy nie jedna osobe (mnie bardzo ucieszylo)

Surefire 610R - Latarka pod MEU(SOC)a mocowana bez szyny, bardzo rzadka rzecz

SF_610R_lg.jpg

http://www.airsoftpost.com/surefire-classi...ht-p-26730.html

Pisza niby ze out of stock, jednak jest opcja add to cart i pisza tez ze trzeba czekac 1-3 tygodni. Wyslalem maila z zapytaniem z dostepnoscia, zobaczymy co odpowiedza, oby ze mozna sciagnac :)

Powiem tyle, jakbyś kiedyś włożył na plecy ALICE Large z minimum dwudziestoma kilogramami w środku to byś od razu zrezygnował z plecaków tego typu - środek ciężkości jest mocno przesunięty do tyłu a to nie jest wygodne. Poza tym, jeśli chodzi o polskie warunki, poruszanie się korytarzami w PKP jest prawie niemożliwe :D

Powiem tyle, jakbyś kiedyś włożył na plecy ALICE Large z minimum dwudziestoma kilogramami w środku to byś od razu zrezygnował z plecaków tego typu - środek ciężkości jest mocno przesunięty do tyłu a to nie jest wygodne. Poza tym, jeśli chodzi o polskie warunki, poruszanie się korytarzami w PKP jest prawie niemożliwe :D

Hmmm chyba mam dejavu, nie wiem czy to Ty czy Izi mi o tym truliscie. :) Szasz plecak wiem ze zalorze z raz moze dwa do roku, zakupiony zostal z potrzeby posiadania, tak samo jak Ty masz swoje oryginalne FSBE ktorego nie uzywasz ;)

Edited by Moses