Yahalom Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 http://www.snipercompany.com/forum/viewtop...f=16&t=2864 Ta cena... boli Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Nie chrzań tylko kupuj i daj znać jak będziesz odsprzedawał :-D Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 A tak BTW - próbowałem dostać C50/M50. Bez skutku... Jak sklep czy firma tylko dowiaduje się, że to dla cywila, kończy się rozmowa :( Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 A taki OT gdzie Ty trzymasz cały ten szpej? Dobudowałes sobie piętro? :P Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 (edited) A taki OT gdzie Ty trzymasz cały ten szpej? Dobudowałes sobie piętro? :P Przecież on nie trzyma tego w domu, tylko niedługo po zakupie sprzedaje. ;) Edited April 24, 2010 by Hoplita Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 24, 2010 Author Report Share Posted April 24, 2010 Jak już skończycie dyskusję to prosiłbym o pomoc w poszukiwaniach :P Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Znaleźć już znalazłeś, teraz kupuj, porób sobie zdjęcia i sprzedaj mi za pół ceny :lol: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 24, 2010 Author Report Share Posted April 24, 2010 (edited) Nie znalazłem... bo szukam M50... To może skoro tak naciskasz zrobimy na odwrót - Ty kup, a ja odkupię od Ciebie co? Edited April 24, 2010 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Snajperzy ochraniający kondukt żałobny Prezydenta. http://picasaweb.google.pl/segerro/Wawa# Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Nieźli Ci snajperzy, tylko karabinów nie zabrali ;) A tak już na serio: Broń jest wyjęta z pola widzenia, żeby nie straszyć ludzi? Czy to tylko spoterzy? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 7, 2010 Author Report Share Posted May 7, 2010 A tu zdjęcie snajpera z innego punktu. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Broń jest wyjęta z pola widzenia, żeby nie straszyć ludzi? Czy to tylko spoterzy?A co? Mieli przez kilka godzin stać trzymając karabiny? Albo leżąc przy nich, mimo, że stojąc wygodniej i więcej widać. Leżą na pewno gdzieś obok "pod nogami". A tu zdjęcie snajpera z innego punktu.Ten jest na Zamku Królewskim, a ci z linka, który ja podałem na wieży kościoła św. Anny. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 7, 2010 Author Report Share Posted May 7, 2010 To też piszę, że z innego punktu ten snajper jest :P Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 dzięki foka że wrzuciłęś moje foty :P z tego co pamiętam mieli m4/ hk416 ( nie patrzyłem, widziałem tylko kawałek broni ) oraz jakis karabin snajperski ( nie znam sie na snajpach, lama ze mnie w tym temacie :P ) karabiny na tarasie stały za nimi. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 8, 2010 Author Report Share Posted May 8, 2010 Hk417? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 nie wiem ;) może :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 Takie pytanko - zielone spodnie których używa ZOS, są jakiej produkcji? Nie mam na myśli Crye'owskich z wkładkami :) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Też crye, tylko, że field'y. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 Też crye, tylko, że field'y. Miałem takie podejrzenie :uśmiech: Dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 (edited) http://cbs.policja.pl/portal/cbs/917/54936/10_lat_CBS.html Kupa fajnego sprzętu ^ Edited July 2, 2010 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Czy mi się zdaje czy tam pojawia się AKMS? O czymś nie wiem? I co to za światło do Glocka? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 AKMS pewnie jest używany w pokazie, bo strzelali z niego, a amunicja ślepa jest bardzo droga, droższa od ostrej. A skoro WP/Policja posiada tony 7,62x39 ślepej... Grom też tak robił przy pokazie w czasie Akcji pod Arsenałem. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 Czy mi się zdaje czy tam pojawia się AKMS? O czymś nie wiem? I co to za światło do Glocka? Światło firmy... GLOCK :mrgreen: http://www.glock.com/english/acc_tacticallight.htm Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 AKMS pewnie jest używany w pokazie, bo strzelali z niego, a amunicja ślepa jest bardzo droga, droższa od ostrej. A skoro WP/Policja posiada tony 7,62x39 ślepej...Nie tylko. Z powodzeniem są używane zamiast flashbangów w czasie realizacji. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 AKMS pewnie jest używany w pokazie, bo strzelali z niego, a amunicja ślepa jest bardzo droga, droższa od ostrej. A skoro WP/Policja posiada tony 7,62x39 ślepej... Nie tylko. Z powodzeniem są używane zamiast flashbangów w czasie realizacji. Zgaduję, że ślepaki są tańsze od flashbangów? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts