scizophrenikz Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 A tu pełen lans :F No ale to panie kochany już cebesie a nie SPAP/ZOA ;) Chyba że temat ten pt. "SPAP/ZOA" zamienił się w "policyjne oddziały antyterrorystyczne wszelkiej maści" to nie było tematu ;) Fajny lansik takczysiak Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 (edited) No ale to panie kochany już cebesie a nie SPAP/ZOA ;) Tyle to ja wiem, wziąłem to z aukcji tego plakatu/zdjęcia operatora "Jednostki specjalnej CBŚ" :-F Chyba że temat ten pt. "SPAP/ZOA" zamienił się w "policyjne oddziały antyterrorystyczne wszelkiej maści" to nie było tematu ;) Fajny lansik takczysiak Od wieeeeelu postów się zmienił - jak go zakładałem to o ZOSie było mało wiadomo :F - chociaż zdjęcia czy wzmianki o nim pojawiły się już od około 20 postu Edited February 24, 2010 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 W takim razie niech mod najlepiej zmieni tytuł "SPAP/BOA/CBŚ" by było klarowniej :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 I więcej, mniej "lanserskiego" CBŚu ;) Praszka czy Lubliniec? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Nie jedźcie mnie, że się głupio czepiam, bo po prostu nie wiem, ale czy takie prowadzenie zatrzymanego jest bezpieczne? BTW fajny dresik :F (zdj. 1 i 2) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 Nie zwróciłem na to uwagi :F Faktycznie, dość ryzykowny sposób Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Chodzi Ci o to, że ręce ma stosunkowo blisko broni f-sza? Pewnie dałoby się "bezpieczniej", ale takie trzymanie daje całkiem niezłą kontrolę nad figurantem. Prowadzący będzie w stanie zareagować dźwignią przy pierwszym czuciu napięcia mięśni do ataku. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 (edited) Tak, o to mi chodziło. Masz racje Foko, do tego, o ile dobrze widzę, że kabura to safarka, ciężko byłoby mu wyciągnąć pistolet, odbezpieczyć, przeładować w kajdankach i przy tych dwóch policjantach, jeszcze wymierzyć i oddać strzał. Ale wolałem się dopytać... Mimo to, chyba nieco brawurowy ten sposób ;) Edited March 4, 2010 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Myślę, że "cebeesie" noszą klamki przeładowane, no i to Glock, więc i odbezpieczenie odpada ;) , ale naturalnie Foka ma rację, to względnie bezpieczne. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 To Lubliniecki sprzęt :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 BOA Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 13, 2010 Author Report Share Posted March 13, 2010 0:19-0:31 http://www.policja.pl/portal/pol/1/48171/W...otZabyquot.html Czyżby sprzęt do nagrania wideo z kamery na hełmie? Quote Link to post Share on other sites
lopez Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Cześć, trochę lamersko no ale ;) Chcę zmienić USMC na CBŚ, bo mnie nakręcili, i teraz... -Jakich kamizelek używają? Tylko takich dostępnych na rynku, bo z tego co wyczytałem to tych chestów nigdzie nie ma. -Jakie buty? -Maska p.gaz, tj mp5? Tyle, resztę wydoiłem z tych 14stron. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Jakich kamizelek używają? Było, szukać się nie chciało, że DBT? Oczywiście mowa o ZOS. Maska p.gaz, tj mp5 Też było. Avon. Patrz na zdjęcia i czytaj... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Cześć, trochę lamersko no ale ;) Chcę zmienić USMC na CBŚ, bo mnie nakręcili, i teraz... -Jakich kamizelek używają? Tylko takich dostępnych na rynku, bo z tego co wyczytałem to tych chestów nigdzie nie ma. -Jakie buty? -Maska p.gaz, tj mp5? Tyle, resztę wydoiłem z tych 14stron. DBT FAPC Avon M53 Quote Link to post Share on other sites
lopez Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Arafat to wrzuciłeś, teraz czy on ma kombinezon w Multi? http://www.miwo-military.pl/?p=8.1072.KOMB...0.MIWO-MILITARY Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Pisaliśmy o tym parę stron wcześniej - to kurtki Arc'Teryx'a Edited March 24, 2010 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 A ja cały czas jestem przekonany, że to OTTE patrol parka... Siedziałem z godzinę analizując twoje zrzuty i wg. mnie do żadnej kurtki arc'teryxa to nie jest podobne, ale do patrol parki otte owszem. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 W sumie... to może być to - nie mam jednak pojęcia jak to potwierdzić Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 OTTE Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 W dzisiejszej Uwadze pokazali między innymi jakiś oddział AT, który rozbił starą grupę Wołomińską - pomijając ich wygląd a'la Specnaz - ktoś wie co to za hełmy mieli? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 Na jednym ze zdjęć jest odsłonięta twarz 'operatora' :o http://szczytno.wm.pl/Uroczystosci-z-okazj...tania-CBS,93474 Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Na jednym ze zdjęć jest odsłonięta twarz 'operatora' :o Wielkie przerażenie, a wklejasz tą fotę na prawo i lewo na wszystkich forach, żeby przypadkiem ktoś nie przegapił :wink: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Wielkie przerażenie, a wklejasz tą fotę na prawo i lewo na wszystkich fotach, żeby przypadkiem ktoś nie przegapił :wink: Nie przerażenie, a zdziwienie :P Choć i takie przypadki się zdarzały wcześniej :P Na 3 forach to wkleiłem :-F A to chyba nie lewo i prawo? :-F edit: No ale w sumie to masz rację - zgłosiłem ;) Edited April 8, 2010 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Ależ sprawa jest oczywista - Arafat jest elementem agenturalnej ekspozytury kremla - demaskuje naszych tajnych agentów i funkcjonariuszy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts