Yahalom Posted November 28, 2012 Author Report Share Posted November 28, 2012 ATACS w natarciu :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Ciekawe fotki BOA - ciekawy plejt i mundur KAMA/MIWO WR KSP w hełmach Maskpol HBK http://www.rmf24.pl/foto/polska/zdjecie,iId,926890#ad-image-17 Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Mi się zdaje czy Pan na drugim zdjęciu ma ciuszki Helikona ? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Crye Precision prędzej chyba? Edit: Heh, faktycznie. Helikon podobne robi/robił. Można zauważyć m.in. te paski do regulacji na zewnątrz. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 Mi się zdaje czy Pan na drugim zdjęciu ma ciuszki Helikona ? Stawiam, że to Helikon :) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Helikon na 100% Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 Zresztą to BOA testowała ponoć jako pierwsza Combat shirty + takie spodnie ;) Miałem te gatki - powiem wprost, do najwygodniejszych to one z pewnością nie należały. Currahee biło je na głowę ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 Gdańsk w mundurach Specopsu - A-TACS AU http://www.policja.pl/portal/pol/1/84375/Cwiczenia_policyjnych_antyterrorystow_dynamiczne_wejscie_do_budynkow.html Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Witam. Mam serdeczną prośbę do znawców. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co mają na sobie Ci panowie? Przepraszam jeśli było - nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Wszystko było w tym temacie... MICH 3002 z montażem NVG i odciągiem AVON FM53 MSA Sordin (lub Liberatory) Mundur-kombinezon ćwiczebny KAMA NFM Jackal (na zdjęciu widać apteczkę NArescue) HK416 z dodatkami (tłumik B&T, Aimpoint M3, PEQu, Surefire M9xx) Remington MCS870 Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Dziękuję za pomoc i wyrozumiałość. Gdzie mogę (jeśli w ogóle jest to możliwe) zakupić ten kombinezon i resztę sprzętu? (wykluczając micha, HK416 i Remingtona oczywiście). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Tych rzeczy to akurat nigdzie... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Kamizelki NFM (nie wiem tylko, czy ten model) i kombinezony pojawiały się czasem na http://specops.com.pl/forum/ :icon_wink: Możesz też dodać temat i napisać czego potrzebujesz. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 OFF, to nie ten 'kombinezon' (już nie mówiąc, że to co ma ZOSka to mundur dwuczęściowy nazwany kombinezonem...) pojawia się na SPECOPSie. Jackala NFMu też NIGDY nie widziałem, a monitoruję bardzo wiele źródeł :icon_wink: Podsumowując - ani kamizelki, ani ciuchów nie widziałem nigdy na sprzedaż :) Już łatwiej jest kupić 'kombinezon ćwiczebny' (dwuczęściowy) w oliwce dla G-unit, bo parę razy już wypłynął, natomiast te CBŚowe wdzianka to niczym mundur WRki w tym dziwnym kamuflażu - nie dla psa kiełbasa... Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Dziękuję za odpowiedzi. Czyli sugerują Panowie, by dać sobie spokój z poszukiwaniami oryginałów i rozejrzeć się za zamiennikami do luźnej stylizacji? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 No chyba, że tak :F ale dać tam info nie zaszkodzi raczej. Btw. czy komplet od Currahee możnaby zastosować jako "zamiennik"? Tylko mają teraz inne rzepy (w formie dwóch pasków), ale można chyba poprosić o te "pełne". Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Możesz pójść w stronę ich "nowszego" ubioru - ciuchy Crye w Ranger Green, DBT FAPC AW, OPS-CORE FAST Ballistic, Safariland. Nie powinno być problemu z zakupem tych fantów, jeśli tylko dysponujesz odpowiednią kwotą. Jako zamiennik, czyli do "luźnej stylizacji" myślę, że tak. Nie wiem dlaczego zaczęli naszywać rzepy na wzór Crye GEN.3 - kiedyś mieli ładniejsze kieszonki :) Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Możesz pójść w stronę ich "nowszego" ubioru - ciuchy Crye w Ranger Green, DBT FAPC AW, OPS-CORE FAST Ballistic, Safariland. Nie powinno być problemu z zakupem tych fantów, jeśli tylko dysponujesz odpowiednią kwotą. Które z nich są najczęściej widywane u Panów z CBŚ? Gdzie ich szukać? (zielony jestem jeśli chodzi o ten temat). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Obecnie (wiedzą to tak naprawdę tylko oni) przeszli na zestaw z mojego ostatniego posta. Gdzie szukać? www.google.pl <- wklepujesz hasła, które ci wypisałem. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Jak coć się dowiesz o możliwości sprowadzenia AW FAPC i kosztach tego to daj znać ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Hell - http://www.silenttechnical.pl/kontakt.html , zadzwoń i zapytaj ;) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Oooo, jak mi się będzie nudzić to się nawet przejadę. I w pi... pierdut pójdzie 1,5 wypłaty. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Oooo, jak mi się będzie nudzić to się nawet przejadę. I w pi... pierdut pójdzie 1,5 wypłaty. Daj proszę znać jak się coś dowiesz :) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Na stronie producenta około 250-300$ przy czym w Polsce należy doliczyć przesyłkę (z US do PL), podatki i marżę dystrybutora. Czyli trzeba luźno jakieś 1,2k peelenów za szmatę. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 To spora suma, ale spodziewałem się, że wyjdzie więcej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts