Ohtar Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Chciałbym sobie zakupić taką oto replikę http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...at_WE%20Pistols I jako kaburę upatrzyłem sobie safariland 6004, o którym słyszałem już więcej dobrego niż o samym Jezusie ;P Na stronce safariland piszą w długiej tabeli, że do ostrej P14 na prawe udo mają czarną kaburę o oznaczeniu 6004-53-121. Czy mógłby ktoś się podzielić wiedzą, czy taka replika będzie leżała jak należy w tej kaburze? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Skoro tak jest na stronie to o co kaman? Po za tym 6004 da się regulować ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 A cholera ich wie, czy replika jest identyczna jak ostra. Jak ma klekotać w środku, albo (co gorsza) nie wejść to ja dziękuję. Trochę nietypowa ta spluwa, ale lubię czterdziestkę piątkę, ale nie lubię chudych magazynków w airsofcie (mało gazu da się wpompować). Regulować? Suszarką? :) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Śrubkami? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 Może i śrubkami. Na arnim czytałem wypowiedź jednego z gości, że suszarką sobie delikatnie wyprofilował kydex. Stąd nieśmiały znak zapytania za suszarką. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Suszarką nie wiem. Palnikiem bądź opalarką bądź mikrofalą bądź piecykiem sie da. Byle podgrzać do plastyczności. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Ale czy jest sens kupować tak drogą kaburę, żeby ją jeszcze potem przerabiać? Edited May 12, 2008 by Majkel86 Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 A kto powiedział, że zakupiony produkt, choćby nie wiadomo jak drogi, zawsze spełniał wymagania użytkownika końcowego? Poza tym, z termicznym modyfikowaniem safarki to raczej gdybanie - być może replika będzie bezproblemowo współpracować z tą wersją 6004... Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Ale czy jest sens kupować tak drogą kaburę, żeby ją jeszcze potem przerabiać? a dlaczego nie? jeśli wiesz co robisz.... Edited May 12, 2008 by Hoplita Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 Suszarką nie wiem. Palnikiem bądź opalarką bądź mikrofalą bądź piecykiem sie da. Byle podgrzać do plastyczności. Możliwe, że gościu pisał o jakiejś taniej kopii z ABSu. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 Witam ponownie. Zakupiłem w końcu kaburę do springfielda operatora. Kupując ją myślałem, że będzie do zwykłej 1911, ale spojrzałem sobie na tego operatora i porównałem go do Colta Tacticala od WE. Wygląda draństwo bardzo podobnie, i ponownie zapytuję - czy ma ktoś / miał ktoś taką kaburę i jaką spluwę w niej nosił. Pozdrawiam. BTW - Operatora nosi Solid Snake w najnowszej odsłonie MGS-a. Taka niespodzianka, bo na trailerach śmigał z Sigiem GSR (w którego uzbroili jego przeciwników). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts