Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Najmocniejszy GB V3

Recommended Posts

Przegladając oferte szkieletów GB V3 zacząłem sie zastanawiać na własne potrzeby nad tym, której firmy GB V3 jest namocniejszy, czyli który wytrzyma najwięcej.

Z tego co sie orientowałem czarnym koniem według większości jest szkielet G&P :

http://asgshop.pl/produkt.php?id=472

Sprawę łożysk pomińmy.

Ale są równierz szkielety Jet Custom(o których w sumie nic nie wiem), Deep Fire, Guarder (ale opinie są jednak na jego temat sceptyczne), King arms i kilka innych.

Czy może ktoś z własnego doświadczenia może wynieśc jakieś spostrzeżenia na temat wytrzymałości i ogólnej pancerności ww szkieletów co pomogło by potomnym w ich wyborze.

Nie chodzi mi o doświadczenia typu "mam GB V3 i na m120 chodzi juz 2 miesiace", tylko z naprawde sporych tuningów ;) .

Edited by ravic

Też by mi się ta wiedza przydała

Aktualnie mam gb cymy v3 od ponad roku na m120 + od niedawna borek deepfire i przy morderczym rofie nic jeszcze nie trzasło. Mimo wszystko chciałbym wymienić na coś mocniejszego bo zbliża się mocniejszy upg i też nie wiem jaki szkielet wypróbować :(

Ja mam właśnie ten szkielet z linka w G36 od marca 2007 przy M130 DF a teraz Guardera. Mogę powiedzieć, że jest on na prawdę pancerny, bo jakby nie patrzeć mam bardzo ciężki spust (robie za wsparcie) i praktycznie strzelam tylko na auto. Póki co wywaliłem od zamontowania tego szkieletu z 70.000 kulek i jak niedawno gun był na serwisie w asgshopie to mi powiedzieli, że szkielet wygląda jak nowy, zero pęknięć itp. Podobnie łożyska nie wymagały wymiany. Mogę go w pełni polecić.

Edited by _Arczi_
  • 5 months later...

Odgrzewam troche stary temat ale pewnie komus sie przyda.

Stockowy szkielet CA z SLR 105 chodzil najpierw na m160 potem m170 guardera. Wywalone w sumie 40k kulek i dalej smiga.

Strzaly glownie na szybkim singlu choc bywalo ze mnie ponioslo jak kaemy wyzdychaly :twisted:

Pozdrawiam

zylet